Cofetaria online eTorturi

eTorturi.ro, magazinul online de torturi și prăjituri s-a născut din dorința de a veni pe piața de dulciuri cu un alt concept. Așa cum vei simți la prima degustare, te îmbiem cu rețete fantastice, combinații savuroase și gusturi noi, delicatese de care nu te vei plictisi niciodată. Bineînteles, dacă te vei îndrăgosti iremediabil de un tort, ți-l vom reproduce de câte ori vei dori.

Rețetele noastre sunt unice, blatul torturilor este de casă și făcut după o rețetă experimentată ani de zile, cremele sunt obținute după multe încercări de a găsi gustul cel mai potrivit și combinația cea mai interesantă. Torturile au blat de casă făcut de noi, cremele conțin ciocolată belgiană, fructe, unt, mascarpone și frișcă naturală.

Decorurile sunt realizate manual din fondant de calitate superioară, marțipan sau iceing care nu este foarte dulce. Figurinele sunt mari, au între 150 și 300 gr. și reprezintă eroi îndrăgiți de copii. Astfel, acestea sunt primele savurate de micuții invitați sau păstrate mult timp neatinse de către sărbătorit. Decorurile pot cuprinde figurine umane, personaje din povești sau desene animate, din jocuri, flori identic celor naturale, embleme și sigle corporate.

Torturile noastre nu sunt produse de serie, sunt făcute bucată cu bucată, fiecărui detaliu i se acordă o atenție deosebită, detaliile sunt pictate, figurinelor li se dă expresivitate prin pictură și machiaj, astfel încât rezultatul final să fie „Woooow!!!”.

Fiecare tort poate fi însoțit de un candy bar decorat în tema tortului și compus din brioșe delicioase decorate cu ciocolată sau creme delicioase, miniprăjituri de casă în câteva zeci de sortimente, bezele, macarons delicați, cake pops fantastici, acadele colorate, etc.

Prețul kilogramului de tort îl stabilim în funcție de complexitatea decorului și pornește de la 69 lei/kg. În cazul unui decor complex, te invităm la laborator să stabilim împreună o schiță a tortului, să vezi cum lucrăm și să deguști gratuit diverse combinatii delicioase.

La noi nimic nu este banal, comun sau obișnuit, totul este fantastic, exact așa cum ți-ai dori să fie și cum ne-au catalogat de multe ori clienții. Te așteptăm să intri în clubul celor care își doresc la fiecare eveniment fericit din viața lor dulciuri și torturi cu adevarat unice, care să reprezinte cu adevarat punctul forte al festinului culinar.

Cele cteva sute de torturi pe care le vezi sunt transpunerea in realitate a ideilor si imaginatiei clientilor. Trimite-ne gandul sau ideea ta si iti vom reproduce tortul asa cum il visezi.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut