Bebe Tei Sun Plaza

Bebe Tei reprezintă un supermarket al bebelușilor, ghidându-și activitatea după sloganul „Dedică-ți timpul copilului tău, de restul ne ocupăm noi!”.

Cu un concept original, Bebe Tei încearcă să aducă la un loc toate produsele necesare femeilor aflate în perioada de sarcină și copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 4 ani. Cele mai calitative și prestigioase branduri poposesc în acest supermarket pentru bebeluși, punându-ți la dispoziție produse din diverse game precum: Îngrijire, Hrană, Puericultură Mică sau Puericultură Mare.

Pe lângă acest concept unic de organizare, magazinul se diferențiază atât prin raportul calitate-preț, cât și prin existența unei echipe pregătite, gata să-ți ofere consiliere despre calitatea produselor și promoțiile existente.

De un alt tip de consiliere poți avea parte și dacă te încadrezi în categoria „viitori părinți”. Pentru acest segment, Bebe Tei îți oferă gratuit cursuri de puericultură. Acestea se desfășoară de două ori pe săptămână, fiind găzduite de Jubile The Ballroom Decebal.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut