Decathlon Băneasa

Încă de la înființare, din 1976, Decathlon a avut un scop bine definit: „Să facă accesibilă tuturor plăcerea practicării sportului.”

Decathlon comercializează peste 35 000 de produse, bazate pe conceptele inovative ale celor peste 600 de ingineri aflați în centrele proprii de inovație.

Începând cu anul 1996, brandul își creează propriile mărci, inspirate din pasiunea pentru sport. În prezent, acestea sunt în număr de 18 și se adresează tuturor celor pentru care sportul reprezintă un stil de viață. Fiecare astfel de produs a luat naștere ca o alternativă la produsele deja existente pe piață, diferențiindu-se printr-un raport excelent calitate-preț, dar și prin tehnicitate și satisfacerea nevoilor oricărui iubitor de sport.

Cu articole potrivite pentru femei, bărbați și copii de toate vârstele, magazinul este ideal pentru întreaga familie. În funcție de sportul practicat, aici vei găsi o gamă completă de articole vestimentare specifice, dar și de accesorii potrivite pentru diversele tipuri de sporturi.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut