Magazinele Imaginarium

Magazinele Imaginarium reprezintă mult mai mult decât cele mai drăguțe magazine de jucării pentru copii. Acestea fac parte din brandurile Imaginarium S.A., una dintre cele mai specializate rețele în retail-ul de jucării din lume.

Compania deține 400 de magazine în 29 de țări, printre acestea numărându-se și țara noastră. Produsele comercializate sunt de cea mai bună calitate, încercând să ofere atât părinților, cât și copiilor cel mai bun mix între distracție și acumularea de cunoștințe.

Încă de la început, Imaginarium are în vedere două lucruri: pe de-o parte amuzamentul și distracția copiilor, pe de altă parte promovarea unui tip inteligent de educație, bazat pe dezvoltarea multilaterală a copiilor.

Compania comercializează o colecție exclusivă de produse, înnoită bianual. Acestea reușesc să asigure copiilor atât valori sociale, cât și de dezvoltare. Mai mult, pe lângă calitatea și valorile educaționale existente, produsele oferă siguranță și nu incită la violență.

Categoriile de jucării distribuite de Imaginarium sunt următoarele: jucării pentru bebeluși și jucării de pluș, costumații și bucătărioare, mașini și motociclete, jucării de exterior, lucru manual și construcții, păpuși, castele și vapoare, tehnologie și știință, muzică și cărți, jocuri clasice și puzzle-uri.

Observăm că acest brand îți oferă o multitudine de tipuri de jucării care să se potrivească tuturor gusturilor și vârstelor. Indiferent de alegerea făcută, vei avea întotdeauna siguranța achiziționării unui produs de cea mai bună calitate.

Lista magazinelor Imaginarium

http://kidsout.ro/kids-friendly/magazine/alte-magazine/imaginarium-sun-plaza/
http://kidsout.ro/kids-friendly/magazine/alte-magazine/imaginarium-feeria/
http://kidsout.ro/kids-friendly/magazine/alte-magazine/imaginarium-bucuresti-mall/
http://kidsout.ro/kids-friendly/magazine/alte-magazine/imaginarium-baneasa/
http://kidsout.ro/kids-friendly/magazine/alte-magazine/imaginarium-afi-palace/

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre jucăriile comercializate, intră AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut