Superland Brașov

Sunteți în căutarea distracției? Atunci haideți cu toții la Superland. Toți copiii cu vârsta de până-n 12 ani sunt invitați să-și consume energia prin joacă, având parte de multă voie bună și veselie.

De asemenea, părinții sunt și ei așteptați, aici putând să se relaxeze și să practice o multitudine de activități. Pe lângă distracție și voie bună, la Superland sunteți întâmpinați cu o ambianță sigură, curată, controlată climatic și supervizată. Deci, zona e numai bună pentru ca puștii să facă exerciții și să se distreze în timp ce le este stimulată imaginația și sunt provocați fizic.

Parcul de distracții mizează pe ideea că, dacă așezi un număr mare de copii într-o zonă sigură și totuși provocatoare, într-un loc de joacă ce stimulează imaginația, aceștia se vor distra. De asemenea, astfel de activități stimulează dezvoltarea abilităților motorii de bază, aptitudinile sociale și tonusul muscular în timp ce părinții se pot bucura de o strânsă interacțiune cu copiii lor într-un mediu sigur și stimulator.

Așadar, haideți și voi într-o destinație diversificată, cu tentații fel de fel, potrivite pentru toți membrii familiei. Pentru mai multe detalii, puteți intra AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut