Fantasy Party

Colecționari de zâmbete și de amintiri frumoase, echipa Fantasy Party organizează cele mai tari petreceri pentru prichindelul tău.

Cu o experiență de mai bine de 10 ani în domeniu, Fantasy Party dă culoare oricărui eveniment. Plini de veselie și energie, membrii echipei sunt din diverse domenii: actori, regizori, coregrafi, psihologi, specialiști în comunicare și artiști plastici, reușind să-ți înțeleagă nevoile și să-ți ofere o experiență unică.

Gama de produse este diversă și conține tot ce ai nevoie pentru realizarea unei petreceri reușite, indiferent de tematica sa: animatori petreceri copii, ursitoare botez/nuntă, candy bar, picturi pe burtică, spectacole de magie, karaoke și sonorizare.

Pe lângă acestea, Fantasy Party îți oferă și cele mai haioase costume de închiriat. Gama de produse este variată, astfel că poți alege costumații pentru toți invitații, transformând petrecerea într-un veritabil bal mascat.

Indiferent de nevoile tale, membrii echipei, cu mult haz și voie bună, îți transformă toate dorințele în realitate, depășindu-ți orice așteptare.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut