PartyPak

PartyPak, prin gama de produse oferită, poate fi considerată o fabrică de vise, o sursă de inspirație și fantezie pentru realizarea celor mai reușite evenimente.

Cu o experiență vastă în organizarea de petreceri, echipa organizatoare îți oferă atât rațiune, abilități de punere în scenă a oricărui eveniment, cât și prospețime și originalitate.

Serviciile oferite de PartyPak sunt diverse, printre acestea numărându-se și închirierea de costume. Garderoba pusă la dispoziția ta și a familiei tale cuprinde numeroase produse create din materiale de cea mai bună calitate. Fel de fel de costumații și accesorii variate – genți, pălării, măști, săbii – te așteaptă să dea viață personajului tău preferat.

Mai mult, dacă în produsele din stoc nu se află costumația dorită de tine, designerii PartyPak îți vor crea cu multă îndemânare și originalitate ținuta mult visată.

Prețul de închiriere al unui costum este cuprins între 50-100 lei/zi pentru copii și 70-100 lei/zi pentru adulți. Pentru mai multe detalii intră AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut