Kinderakademie Bunte Freunde

Kinderakademie Bunte Freunde reprezintă un centru educațional cu predare în limba germană, amplasat în sectorul 1 al Bucureștiului. În cadrul său vă puteți bucura de serviciile unei grădinițe cu predare în limba germană matern și un afterschool cu asistență și sprijin educațional în aceeași limbă.

Grădinița Kinderakademie se adresează tuturor copiilor cu vârste între 2 și 6 ani, punând accentul pe educația, formarea, îndrumarea și îngrijirea celor mici.

Oferta educațională de afterschool a acestei grădinițe întregește programul școlar al elevilor școlilor cu predare în limba germană maternă. Programul afterschool Bunte Freunde este bine structurat, desfășurându-se în grupuri restrânse de copii, în funcție de vârstă. Toți piticii vor beneficia de supravegherea și îndrumarea cadrelor didactice calificate cu dublă specializare.

Dacă programul tău este prea încărcat și nu reușești să-ți aduci și să-ți iei piticul de la grădiniță, Kinderakademie te scoate din încurcătură. La cerere și contra cost, copilul tău va beneficia de transport de acasă la grădiniță/afterschool și invers.

Acest centru educațional oferă și cursuri de limbi străine. Acestea se adresează tuturor copiilor cu vârste între 4 și 14 ani, de la începători la avansați. Cursurile se desfășoară și în grup, fiind organizate la începutul fiecărui trimestru, sau individual la cerere. Acestea sunt disponibile în limba germană, engleză, italiană, spaniolă și greacă, însă, în funcție de solicitări, se pot organiza și pentru alte limbi străine.

În cadrul grădiniței, kinderii vor desfășura și numeroase ateliere de dezvoltare personală: Atelierul de teatru pentru copii, atelier tehnic, atelier Cărțile magice în germană, atelier de pictură și desen, atelier de dans, atelier sportiv Ju Jitsu, ateliere de pian, înot, chitară, balet.

Pentru mai multe detalii intrați AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut