Kluge Kinder

Kluge Kinder este un centru educațional amplasat în partea de nord a capitalei, într-o zonă rezidențială, și îți pune la dispoziție servicii în regim de creșă, grădiniță și afterschool, fiind cu predare intensiv în limba germană.

Sediul grădiniței se află într-o vilă nouă, luminoasă și modernă de 320 mp. Acesta beneficiază și de o curte pentru ca cei mici să se simtă cât mai aproape de natură. Mai mult, kinderii se pot bucura și de un loc de joacă special amenajat, dotat cu leagăne, tobogan, nisipar și jucării de exterior. În curte, toate pavelele sunt din cauciuc moale pentru ca cei mici să fie mereu în siguranță.

Grădinița, cu program scurt sau lung, include atât limba germană, cât și cea engleză intensiv, zilnic.

Privind serviciile pentru creșă, acestea se adresează buburuzelor cu vârsta cuprinsă între 9 luni și 2 ani. Serviciile de afterschool se desfășoară în intervalul 12:00 – 18:00, incluzând în taxa lunară lecții asistate de cadre specializate și cursuri de limba germană și engleză intensiv.

Clubul Kluge Kinder pune la dispoziția celor mici o mulțime de cursuri opționale, menite să le dezvolte acestora personalitatea și să îi ajute să se adapteze ușor la realitățile cotidiene.

Pentru mai multe detalii intrați AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut