Kyralina – librairie française

Kyralina reprezintă singura librărie franceză din București. Librăria este una generalistă, pe rafturile acesteia găsindu-și locul toate poveștile.

Fie că preferi lucrări scrise de autori clasici, autori la începutul carierei, noutăți din științele umaniste, sau benzi desenate și romane grafice, aici le găsești pe oricare dintre acestea. Prin natura generalistă a produselor comercializate, Librăria Kyralina este pe gustul oricărui membru al familiei tale, iubitor de limba franceză.

Mai mult, pe lângă toate aceste articole în limba franceză, librăria ne pune la dispoziție și câteva selecții de carte românească și germană.

Privind spațiul, acesta este unul prietenos, creând o atmosferă relaxantă și degajată. Și dacă, din întâmplare, ajungi cu puștiul tău în această librărie, nu-ți fă griji. Aceasta dispune de un spațiu special creat, destinat copiilor: cărți pentru copii, dar și jucării și obiecte decorative specifice vârstei. Astfel, tu poți să pășești liniștită în lumea culturii franțuzești.

Întreaga colecție de articole este disponibilă AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut