Lista Centrelor AnTanTe din București

Antante reprezintă un lanț de centre de îngrijire și educație timpurie pentru copiii cu vârste curpinse între 0 și 3 ani, disponibile în București. Aceste centre reprezintă un rezultat al proiectului „Mai multe centre de îngrijire pentru copilul tău, mai multe oportunităţi de angajare pentru tine”, implementat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Bernard Brunhes Internaţional.

Proiectul este finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane” 2007-2013 şi co-finanţat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Înființarea centrelor Antante reprezintă o soluție pentru nevoile evidente de servicii de educație timpurie și îngrijire pentru copiii mici și foarte mici, exprimate la nivelul Municipiului București. Aparația acestor centre determină petrecerea unor schimbări în piața muncii. Astfel, ție ca mămică îți va fi mai ușor să te dedici copilului tău și jobului concomitent.

Mai mult, înființarea centrelor de îngrijire și educație timpurie atinge numeroase probleme ale societății actuale, printre care problema sărăciei copiilor și a dezavantajelor educaționale.

Pentru înscrierea copilului în acest centru, prezintă un avantaj dacă cel mic mai are frați sau surori care frecventează centrul, dacă familia de proveniență este una monoparentală sau cu mai mult de 2 copii sau dacă venitul net mediu lunar pe membru de familie este mai mic decât salariul minim pe economie.

Lista completă a centrelor Antante din București este disponibilă mai jos. Dacă dorești să afli mai multe detalii despre pașii, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a-ți înscrie copilul în acest centru, poți intra AICI.

Crt. Centre ANTANTE Sector Adresă Nr.Telefon
1 Oaky 6 Bd. Ghencea, Nr. 34
2 Omidé 3 Str. Ceairului, Nr. 13, bloc M2, scara A, parter
3 Scăpărici 3 Str. Lucrețiu Pătrășcanu, Nr. 17, bloc M18
4 Maria 3 Bd. Pallady, Nr. 37, bloc N4A
5 Castelul Fermecat 6 Bd. Iuliu Maniu nr. 111, bloc F, parter
6 Alex 3 Str. Nerva Traian nr.8
7 Casa cu Ștrumfi 6 Calea Giuleşti nr. 184, Sector 6
8 Casa cu Pitici 4 Str. Mitropolit Filaret, Nr. 41-41A
9 Curcubeul Magic 4 Str. Şerban Vodă, Nr.48
10 La bunici 3 Str. Maximilian Popper, Nr. 17A
11 Steluțe Zâmbitoare 4 Aleea Târgu Măgurele, Nr. 17A
12 Covorul Magic 4 Aleea Târgu Măgurele, Nr. 17A

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut