Little Diamonds – Alex & Friends

Little Diamonds – Alex&Friends este un centru educativ amplasat în sectorul 2 al capitalei, cuprinzând creșă, grădiniță și afterschool. Serviciile educative oferite se adresează tuturor copiilor cu vârste între 10 luni și 6 ani.

În cadrul acestei instituții, copiii se vor bucura de un cadru primitor și călduros, prielnic dezvoltării aptitudinilor fiecăruia dintre pitici. Prin activitățile desfășurate, Little Diamonds urmărește pregătirea celor mici pentru natura societății actuale, mizând pe cultivarea spiritului de inițiativă, entuziasmul de a învăța, autonomia gândirii, spontaneitatea și creativitatea, precum și libertatea de exprimare.

Acest centru educativ pune un accent deosebit și pe comunicarea eficientă cu părinții, acest lucru fiind definitoriu pentru stimularea și încurajarea potențialului creativ al prichindeilor. Mai mult, încă de la deschidere, Little Diamonds – Alex&Friends a mizat pe oferirea unor servicii educaționale de calitate, la cele mai înalte standarde. Echipa din cadrul acestei instituții consideră educația o adevărată artă, prin intermediul căreia fiecare dintre noi devine mai bun, pregătindu-ne pentru provocările viitoare.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut