ALaNDaLa

Atelier creativ „Iepurașul Matei”

Se apropie Paştele şi asta nu are absolut nicio legătură cu iepuraşii! Cu toate acestea, micile animale pufoase sunt tare simpatice, asa că ne-am gândit să le dedicăm un atelier. Pentru început, vom spune o poveste cu iepuri, desigur, scurtă şi haioasă, cât să îi ajute pe copii să intre în atmosferă. Apoi, folosind materiale mai puţin obişnuite şi gata pregătite pentru ei, cop… »
Continua

Atelier creativ „Micuța balerină”

Inspirate aşadar de fetele noastre, am creat cu mult drag un atelier în care copiii să îşi creeze propriile păpuşele-balerine, folosind materiale naturale şi, cum spuneam, mult tul! Băiețeii sunt bineveniți, dacă îi atrage activitatea și pentru ei vom putea face o păpușă-balerin! Ca de obicei, la începutul atelierului vom asculta o poveste, menită să îi introducă în activitate … »
Continua

Castelul bântuit

Bu-hu-hu! Se spune că acel castel vechi de pe deal ar fi bântuit! Că mișună prin el tot felul de vietăți, lilieci, fantome și chiar și mumii! Voi ce credeți? Haideți la atelierul Castelul bântuit să ascultați o poveste cu iz de Haloween și să ne jucăm împreună! Ce vom face? Mai întâi vom asculta o poveste deopotrivă antrenantă și amuzantă. Apoi vom decupa, vom lipi și vom decor… »
Continua

Atelier Culorile Toamnei

Culorile Toamnei: La acest atelier îmbinăm două dintre activităţile preferate ale fetelor noastre: pictura şi mersul în parc! Şi pentru a fi mai distractiv, vom lăsa pensulele deoparte de data aceasta şi ne vom folosi de tot felul de materiale pentru a crea propriile peisaje de toamnă! Activitatea este potrivită pentru copii cu vârste între 2 și 4 ani. Unde ne întâlnim? În inci… »
Continua

Toamna în Pădure

Atelier creație Toamna în Pădure: Prietenii din pădure ne cheamă în fiecare nou sezon al castanelor să ascultăm poveşti şi să ne jucăm!  Ce vom face? După poveste, ne vom juca cu castane, ghinde, plastilină și alte materiale, iar copiii îşi vor folosi imaginaţia şi creativitatea pentru a meşteri diverse animale ce locuiesc în pădure. La final le vom aşeza pe toate printre copac… »
Continua

KidsOut