Apollo111

Harun și Marea de Povești

Harun și Marea de Povești: Având la bază una dintre cele mai frumoase povești contemporane, inspirată de „O mie și una de nopți”, spectacolul prezintă o călătorie pe cealaltă lună, luna numită Kahani (Poveste), care circulă prea repde pentru a fi detectată de pe pământ. Harun intră în aventura Oceanului Șuvoaielor de Povești și se luptă cu Tacatacii pentru a-l învinge pe Katham… »
Continua

Zâna Măseluță în misiune cu Răbdărică și Mofturică

Zâna Măseluță în misiune cu Răbdărică și Mofturică: Se spune că, Răbdărică și Mofturică, doi dintre spiridușii lui Moș Crăciun, după ce i-au fost de mare ajutor Moșului în Noaptea de Ajun, primesc o misiune specială: Într-o singură noapte trebuie să o ajute pe Zâna Măseluță să colecteze dinții de lapte de la 7803 copii din… România. Cât despre Zână… Ea este pe cât… »
Continua

Răbdărică și Mofturică salvează Noaptea de Ajun

Răbdărică și Mofturică salvează Noaptea de Ajun:  E noaptea de Ajun. O noapte mai liniștită și mai misterioasă ca oricare alta. Bradul e împodobit, luminile sunt aprinse, colindele se aud ușor, râsetele de copii întregesc atmosfera în așteptarea lui Moș Crăciun. În noaptea de Ajun totul este magic și orice e posibil. Doi spiriduși speciali Răbdărică și Mofturică îl ajută pe Mo… »
Continua

Tărâmul din Globul Fermecat

Cea mai frumoasă poveste despre frați, iubire și magie se întoarce pe scena Apollo111.  După ce a fost selectat la Festivalul de Teatru Tânăr de la Sibiu, unde s-a jucat cu casa închisă, spectacolul Tărâmul din Globul Fermecat (regia Iris Spiridon) va avea două reprezentații în luna ianuarie la teatrul din Palatul Universul.  Copii, părinți și bunici sunt invitați într-o lume f… »
Continua

Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul

Vă invităm un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ  după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul, o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu, publicată la editura Curtea Veche Publishing.  Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei c… »
Continua

Musical pentru copii Milina aduce primăvara

Musical pentru copii Milina aduce primăvara: Hei salutare, și bine te-am găsit! Pentru spectacol ești pregătit? A fost odată ca niciodată, o fetiță care dormea într-un pat de ciocolată! Ha! Am glumit! Am zis doar așa! Că să văd ce zici, și dacă ți-ar plăcea! Oamenii duc dorul Primăverii care întârzie să dea naturii viață. Și asta pentru că a fost sechestrată de însăși Măria-sa … »
Continua

Ziua în care a fugit somnul

Ziua în care a fugit somnul: Câți părinți obosiți și nemulțumiți nu cunoaștem, atunci când copiii lor nu vor să doarmă și pace? Și câte metode, sfaturi sau leacuri fanteziste n-a încercat fiecare? Există însa o cheie, pe care o puteți afla chiar din povestea care ne-a inspirat. „Ce-ar fi dacă într-o bună zi, Somnul ar pleca definitiv? Și cum ar fi dacă ne-am putea juca la… »
Continua

KidsOut