Apollo111

Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul

Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul

Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul: Spectacol de teatru muzical şi interactiv pentru întreaga familie recomandat copiilor care au împlinit deja 3 ani, până la 10 ani. Vă invităm un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ, după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, spectacol de teatru, „Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul”, o adaptare după cartea cu… »
Continua
Harun și Marea de Povești

Harun și Marea de Povești

Harun și Marea de Povești: Având la bază una dintre cele mai frumoase povești contemporane, inspirată de „O mie și una de nopți”, spectacolul prezintă o călătorie pe cealaltă lună, luna numită Kahani (Poveste), care circulă prea repde pentru a fi detectată de pe pământ. Harun intră în aventura Oceanului Șuvoaielor de Povești și se luptă cu Tacatacii pentru a-l învinge pe Katham… »
Continua
Zâna Măseluță în misiune

Zâna Măseluță în misiune cu Răbdărică și Mofturică

Zâna Măseluță în misiune cu Răbdărică și Mofturică: Se spune că, Răbdărică și Mofturică, doi dintre spiridușii lui Moș Crăciun, după ce i-au fost de mare ajutor Moșului în Noaptea de Ajun, primesc o misiune specială: Într-o singură noapte trebuie să o ajute pe Zâna Măseluță să colecteze dinții de lapte de la 7803 copii din… România. Cât despre Zână… Ea este pe cât… »
Continua
Răbdărică și Mofturică salvează Noaptea de Ajun

Răbdărică și Mofturică salvează Noaptea de Ajun

Răbdărică și Mofturică salvează Noaptea de Ajun:  E noaptea de Ajun. O noapte mai liniștită și mai misterioasă ca oricare alta. Bradul e împodobit, luminile sunt aprinse, colindele se aud ușor, râsetele de copii întregesc atmosfera în așteptarea lui Moș Crăciun. În noaptea de Ajun totul este magic și orice e posibil. Doi spiriduși speciali Răbdărică și Mofturică îl ajută pe Mo… »
Continua
Ziua în care a fugit somnul

Ziua în care a fugit somnul

Dragi copii, părinți și bunici, Somnul, Ana, Bunica, Doamna Odihna, Verișoara Lenea și Doamna Oboseala, vor ieși din cartea de povești și vor urca pe scena pentru a vă bucura cu noul spectacol Ziua în care a fugit somnul, după cartea Victoriei Pătrașcu, într-o creație a Momolino Teatru si Povesti pentru copii. Vă invităm să îi aplaudam, să le cântam cântecele, să râdem și să pă… »
Continua
Tărâmul din Globul Fermecat

Tărâmul din Globul Fermecat

Cea mai frumoasă poveste despre frați, iubire și magie se întoarce pe scena Apollo111.  După ce a fost selectat la Festivalul de Teatru Tânăr de la Sibiu, unde s-a jucat cu casa închisă, spectacolul Tărâmul din Globul Fermecat (regia Iris Spiridon) va avea două reprezentații în luna ianuarie la teatrul din Palatul Universul.  Copii, părinți și bunici sunt invitați într-o lume f… »
Continua
KidsOut

KidsOut