ARCUB

“Swedish Dads” - Expoziție FOTO

“Swedish Dads” – Expoziție FOTO

“Swedish Dads” – o expoziție de fotografie despre tații conștienți de egalitatea dintre sexe Creșterea copilului a fost în mod tradițional responsabilitatea femeilor, însă un număr tot mai mare de tați din Suedia au început să vadă avantajele concediului pentru creșterea acestora, cât și pentru dezvoltarea unor relații strânse cu ei, de la o vârstă fragedă. Expoziția de fotogra… »
Continua
Showcase of Young Talent: prima ediție

Showcase of Young Talent: prima ediție

Weekendul acesta expunem portofoliile a peste 60 de artiști bucureșteni între 14 și 19 ani, la prima ediție a festivalului de artă tânără SYT. Secțiunile sunt: SYT Visual Arts, SYT Photo, SYT Shorts, SYT Drama & SYT Music. Intrarea la toate evenimentele din cadrul SYT este liberă. VINERI, 9 septembrie 19:00: Vernisaj & Expoziții SYT Visual Arts & Photo (sala ARCE) 2… »
Continua
Bucureşti. Instalaţie Umană. la ARCUB

Bucureşti. Instalație Umană la ARCUB

Miercuri, 27 septembrie 2017 sunt invitați la un spectacol inedit, marca ARCUB: Bucureşti. Instalaţie Umană. Bucureștiul ne reprezintă pe toți. Este așa cum îl îngrijim, așa cum îl construim, așa cum îi permitem să se dezvolte. Este orașul în care studiem, lucrăm, trăim. Spațiul care ne place sau pe care îl disprețuim, care ne înfurie, sau care ne face să râdem în hohote. Capit… »
Continua
KidsOut

KidsOut