ARCUB

“Swedish Dads” – Expoziție FOTO

“Swedish Dads” – o expoziție de fotografie despre tații conștienți de egalitatea dintre sexe Creșterea copilului a fost în mod tradițional responsabilitatea femeilor, însă un număr tot mai mare de tați din Suedia au început să vadă avantajele concediului pentru creșterea acestora, cât și pentru dezvoltarea unor relații strânse cu ei, de la o vârstă fragedă. Expoziția de fotogra… »
Continua

Showcase of Young Talent: prima ediție

Weekendul acesta expunem portofoliile a peste 60 de artiști bucureșteni între 14 și 19 ani, la prima ediție a festivalului de artă tânără SYT. Secțiunile sunt: SYT Visual Arts, SYT Photo, SYT Shorts, SYT Drama & SYT Music. Intrarea la toate evenimentele din cadrul SYT este liberă. VINERI, 9 septembrie 19:00: Vernisaj & Expoziții SYT Visual Arts & Photo (sala ARCE) 2… »
Continua

Bucureşti. Instalație Umană la ARCUB

Miercuri, 27 septembrie 2017 sunt invitați la un spectacol inedit, marca ARCUB: Bucureşti. Instalaţie Umană. Bucureștiul ne reprezintă pe toți. Este așa cum îl îngrijim, așa cum îl construim, așa cum îi permitem să se dezvolte. Este orașul în care studiem, lucrăm, trăim. Spațiul care ne place sau pe care îl disprețuim, care ne înfurie, sau care ne face să râdem în hohote. Capit… »
Continua

ARCUB pregătește a treia ediție ALT.CRĂCIUN

Din 12 decembrie, ARCUB deschide porțile pasajului Hanului Gabroveni pentru a treia ediție ALT.CRĂCIUN. După ce în anii precedenți ALT.CRĂCIUN a oferit bucureștenilor o alternativă atractivă la târgurile de sărbători din luna decembrie, în 2017 ARCUB vine în întâmpinarea vizitatorilor cu un program extins la 11 zile de concerte live și shopping alternativ de sezon. Evenimentul … »
Continua

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București 2018

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București 2018: Inițiat în anul 2007 Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București B-FIT in the Street! este singurul festival de teatru de stradă din București. După succesul primelor opt ediții, care au reușit să strângă anual peste 20.000 de participanți în doar patru zile de festival, FITSB extinde în 2017 programul la … »
Continua

KidsOut