Arena Kids AfterSchool

Teatru de păpuși „Pisicile aristocrate”

Dragi părinți și copii, Arena Kids în colaborare cu EasyPlay Evenimente organizează un spectacol muzical cu papuși. Este vorba despre minunata „Povestea Pisicilor Aristocrate”, care se adresează tuturor copiilor. Intrarea se face doar cu rezervare la nr. de telefon 0736.091.176 Costul biletului 25 ron/copil. Adresa: Sediul Arena Kids After School – Str. Aura Buzescu nr. 59, se… »
Continua

Halloween Party For Kids

Vino cu prietenii tăi să facem echipe la petrecerea de Halloween! Duminică, 30 octombrie, ora 17:00. Vom personaliza dovlecei, ne vom ospăta cu gustări şi cu sucuri, vom cânta, vom dansa şi ne vom distra pe cinste! Rezervările se fac în prealabil la nr. de telefon: 0736 091 176 Ne găsiţi în Str. Aura Buzescu Nr. 59, Zona Vatra Luminoasă. … »
Continua

Spectacol de magie pentru copii

Spectacol de magie – surprinzător, strălucitor şi interactiv! Vă aşteptăm duminică să descoperim surprizele magicianului din joben. Ne dăm întâlnire la ora 16:30 la sediul ARENA KIDS AFTER SCHOOL din zona Vatra Luminoasă. Atenţie: locurile sunt limitate aşa că rezervă–ţi un loc din timp la 0736.091.176. Costul biletului este de 30 ron/copil. Te aşteptăm! … »
Continua

Clown Party

Timp de două ore ne vom distra împreună cu clovnul Zizi! Ne așteaptă jocuri interactive, dans, pictură pe față, modelaj baloane și multe alte surprize. Rezervă-ți un loc din timp la nr. de telefon: 0736.091.176 Prețul biletului este de 30 lei. … »
Continua

Aventurile lui Cepelică

Arena Kids împreună cu Istețilă – Teatru pentru copii vă invită sâmbată 26.11.2016 , ora 16:00 la piesa interactivă de teatru: „Aventurile lui Cepelică” după Gianni Rodari. Cei mici sunt trimiși într-un tărâm fermecat în care legumele și fructele prind viață și duc o luptă fabuloasă. Cepelică este prietenos şi reuşeşte să treacă peste toate încercările cu sprijinul amicilor pe … »
Continua

Dezvoltare Personală: Fan Lab

De ce DEZVOLTARE PERSONALĂ prin Fan Lab? Cursul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 4-7 ani. Ce vom face: Cel mai eficient instrument de învățare pentru copii, este joaca. Asadar, dacă vrei să îi trezești copilului interesul pentru cunoastere, vino la workshopul Fan Lab. Efectuarea experimentelor este distractivă pentru copii, iar pașii de realizare contribuie la dez… »
Continua

Creează destinul copilului tău!

Modul 1 : Rolul Părintelui, Rolul Copilului, Rolul Adultului. Vino la Workshop ca să înțelegi: • Ce fel de om îmi doresc să devină copilul meu ? • Care sunt cele mai grave greșeli pe care un părinte le poate face în raport cu copilul/copiii lui încă din perioada de formare a fătului. Ce anume am semănat în câmpul de conștiință al copilului și cum îi va pre-determina caracterul,… »
Continua
KidsOut

KidsOut