Asociația Curtea Veche

Start!..La atelierele narative de weekend

Îi cunoașteți deja destul de bine pe Nara și pe Tiv ca să știți despre ei că nu stau locului o clipă. Imediat după terminarea NARATIV – Festivalul de lectură pentru copii, ei și-au dat seama că mai au o mulțime de povești de spus și o mulțime de copii de cunoscut. Deoarece am primit foarte multe solicitări din partea părinților, ne-am hotărât să aducem atelierele NARATIV mai ap… »
Continua

Narativ – Festivalul de lectură pentru copii, ediția a III-a

Ai auzit? Începe NARATIV – Festivalul de lectură pentru copii unde cititul e cea mai frumoasă aventură! La cea de-a treia ediție, Nara și Tiv, ghizii noștri jucăuși, promit distracție triplă pentru copii, părinți și profesori în peste 100 de activități complet gratuite! Te așteptăm să experimentezi cele mai moderne și atractive activități de lectură pe 7-8 și 14-15 octomb… »
Continua

Lansare carte: „O girafă în spațiu și alte șapte lumi ascunse”

Sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 11:00, Curtea Veche Publishing și Librăria Humanitas Cișmigiu îi așteaptă pe părinți și copii la lansarea primei cărți a Cristinei Donovici. „O girafă în spațiu și alte șapte lumi ascunse”, cu ilustrații de Lavinia-Iulia Fălcan, adună povești pentru copiii între 6 și 10 ani, păstrând temele și personajele dragi celor mici, dar adaptate vremurilo… »
Continua

KidsOut