Asociația SAMAS Sanatate pentru Mame și Sugari

Curs „Siguranța Bebelușului”

Curs „Siguranța Bebelușului”

Siguranţa Bebeluşului tău se află pe primul plan. Prezenţa bebeluşului îţi influenţează fiecare mişcare, de la drumul maternitate-acasă, până la primele lui plimbări. Această perioadă minunată din viaţa dvs. vă împlineşte, dar nu va scuteşte de griji. Cursul acesta are acest rol de a elimina măcar o parte din ele. La Cursul de Siguranţă Copilului afli informaţii despre: * Ţine… »
Continua
Seminar „Somnul Nou-născutului!”

Seminar „Somnul Nou-născutului!”

Se spune că copiii se nasc ştiind cum să doarmă şi că ei dorm atunci când le este somn. Sau se mai spune că nou născutul, o dată ce îşi mută capul, poate să doarmă pe burtă. Acestea sunt mituri şi este important să fii informată corect pentru a lua cele mai bune decizii pentru tine şi familia voastră. Cui se adresează? Seminarul se adresează viitorilor părinţi şi părinţilor de … »
Continua
Somnul în sarcină

Somnul în sarcină

97% dintre graviduțe experimentează probleme în sarcină. Sunt multe schimbări hormonale, corporale, mentale şi asta poate duce la insomnii, atât de adormire cât şi de readormire. Somnul este important în orice perioada a vieţii, aşa că graviditatea nu face excepţie de aceea te invităm la acest seminar. Cui se adresează? Oricărei graviduțe care are deja probleme cu somnul sau ca… »
Continua
Curs de Prim Ajutor Pentru Părinți

Curs de Prim Ajutor Pentru Părinți

Toţi părinţii doresc să îşi protejeze copiii de pericole şi accidente – supravegherea directă a copiilor, securizarea casei, precum şi delegarea unor persoane responsabile pentru supravegherea copiilor atunci când părinţii nu sunt prezenţi sunt metode relativ sigure pentru a ne proteja copiii. Accidentele însă se întâmplă fie că sunt uşoare sau grave, iar atunci când se î… »
Continua
Atelier de gătit sănătos

Atelier de gătit sănătos

Pentru mămici, gravidute şi nu numai! La acest atelier, mamele vor învăţa cum pot integra legumele într-un preparat pe care copilul să îl mănânce cu plăcere şi să mai ceară. Cu numai câteva ingrediente, în câteva minute, avem gata fie micile gustări dintre mese, fie chiar un fel principal. Ştiai că plecând de la un pate vegetal sănătos, poţi ajunge să faci chiar şi o supă cremă… »
Continua
Cum îi facem pe copii să guste

Cum îi facem pe copii să guste

Dialogul celebru: Mama: Hai, dragoste, gustă! Deschide guriţa şi gustă! Copilul: Nu-mi place! Mama: Cum să nu îţi placă, dacă n-ai gustat? Aşa începe şi se termină fiecare tentativă de a îl face pe copilaşul tău să guste dintr-o mâncare nouă. Aşa începe şi se termină puterea ta, încrederea ta, dorinţa şi pofta de a mai face lucruri, astfel încât copilul tău să dezvolte o rel… »
Continua
cum-avem-grija-unul-de-altul-in-cuplu

Cum avem grijă unul de altul în cuplu

În cadrul atelierului „Cum avem grijă unul de altul în cuplu”, viitorii părinți și cei cu copii de 0-7 ani descoperă cum pot să reacționeze cu grijă și respect la provocările din cuplu, provocări care vin de multe ori odată cu apariția copilului. Chiar și atunci când mare parte din timp este ocupat cu rutina de îngrijire a copilului (hrănirea sau adormirea lui) sau … »
Continua
Somnul nou-născutului

Seminar Somnul Nou-născutului

Seminarul Somnul Nou-născutului se adresează viitorilor părinți și părinților de bebeluși cu vârstă până în 4 luni. Perioadă primelor 4 luni de viață este singura perioadă în care poți preveni cu adevărat problemele de somn, ajutându-l pe cel mic să își dezvolte ușor asocieri de somn potrivite. De cine este susținut? Seminarul este susținut de Mona Ciurezu, Psiholog și speciali… »
Continua
Alimentația în cazul ovarelor polichistice

Alimentația în cazul ovarelor polichistice

Hai și tu să descoperi mai multe despre Alimentația în cazul ovarelor polichistice. Această discuție vine ca un suport pentru toate femeile care suferă de ovar polichistic sau au ajuns chiar la Sindromul de Ovar Polichistic. Pentru că este greu să controlăm greutatea când dezechilibrul hormonal nu ne lasă, avem nevoie să știm ce alimente să evităm, pe care să le aducem mai des … »
Continua
Curs EMC despre Alăptare

Curs EMC despre Alăptare

Cursul EMC despre Alăptare se adresează: asistenților medicali de obstetrică-ginecologie, neonatologie, pediatrie, dietetică, generaliști, de medicină de familie, moașe și alte specialităti medicale din domeniul perinatal. Credite/modul – 15 (numărul de credite poate varia) Durată: 3 zile/modul Investiție personală – 150 de lei/modul Suplimentar, puteți achiziționa manualul SAM… »
Continua
Somnul de zi, bată-l vina!

Somnul de zi, bată-l vina!

Seminarul Somnul de zi – bată-l vina se adresează părinților copiiilor de 0-4 ani care experimentează probleme cu somnul de zi, fie că este prea scurt, fie că adorm greu sau că pur și simplu se luptă cu acesta și nu mai vor să doarmă la prânz deși corpul lor da semne că nu sunt neapărat pregătiți să renunțe la acesta. De cine este susținut? Seminarul este susținut de cei … »
Continua
KidsOut

KidsOut