Asociația SAMAS Sanatate pentru Mame și Sugari

Curs „Siguranța Bebelușului”

Curs „Siguranța Bebelușului”

Siguranţa Bebeluşului tău se află pe primul plan. Prezenţa bebeluşului îţi influenţează fiecare mişcare, de la drumul maternitate-acasă, până la primele lui plimbări. Această perioadă minunată din viaţa dvs. vă împlineşte, dar nu va scuteşte de griji. Cursul acesta are acest rol de a elimina măcar o parte din ele. La Cursul de Siguranţă Copilului afli informaţii despre: * Ţine… »
Continua
Seminar „Somnul Nou-născutului!”

Seminar „Somnul Nou-născutului!”

Se spune că copiii se nasc ştiind cum să doarmă şi că ei dorm atunci când le este somn. Sau se mai spune că nou născutul, o dată ce îşi mută capul, poate să doarmă pe burtă. Acestea sunt mituri şi este important să fii informată corect pentru a lua cele mai bune decizii pentru tine şi familia voastră. Cui se adresează? Seminarul se adresează viitorilor părinţi şi părinţilor de … »
Continua
Somnul în sarcină

Somnul în sarcină

97% dintre graviduțe experimentează probleme în sarcină. Sunt multe schimbări hormonale, corporale, mentale şi asta poate duce la insomnii, atât de adormire cât şi de readormire. Somnul este important în orice perioada a vieţii, aşa că graviditatea nu face excepţie de aceea te invităm la acest seminar. Cui se adresează? Oricărei graviduțe care are deja probleme cu somnul sau ca… »
Continua
Curs de Prim Ajutor Pentru Părinți

Curs de Prim Ajutor Pentru Părinți

Toţi părinţii doresc să îşi protejeze copiii de pericole şi accidente – supravegherea directă a copiilor, securizarea casei, precum şi delegarea unor persoane responsabile pentru supravegherea copiilor atunci când părinţii nu sunt prezenţi sunt metode relativ sigure pentru a ne proteja copiii. Accidentele însă se întâmplă fie că sunt uşoare sau grave, iar atunci când se î… »
Continua
Atelier de gătit sănătos

Atelier de gătit sănătos

Pentru mămici, gravidute şi nu numai! La acest atelier, mamele vor învăţa cum pot integra legumele într-un preparat pe care copilul să îl mănânce cu plăcere şi să mai ceară. Cu numai câteva ingrediente, în câteva minute, avem gata fie micile gustări dintre mese, fie chiar un fel principal. Ştiai că plecând de la un pate vegetal sănătos, poţi ajunge să faci chiar şi o supă cremă… »
Continua
Cum îi facem pe copii să guste

Cum îi facem pe copii să guste

Dialogul celebru: Mama: Hai, dragoste, gustă! Deschide guriţa şi gustă! Copilul: Nu-mi place! Mama: Cum să nu îţi placă, dacă n-ai gustat? Aşa începe şi se termină fiecare tentativă de a îl face pe copilaşul tău să guste dintr-o mâncare nouă. Aşa începe şi se termină puterea ta, încrederea ta, dorinţa şi pofta de a mai face lucruri, astfel încât copilul tău să dezvolte o rel… »
Continua
cum-avem-grija-unul-de-altul-in-cuplu

Cum avem grijă unul de altul în cuplu

În cadrul atelierului „Cum avem grijă unul de altul în cuplu”, viitorii părinți și cei cu copii de 0-7 ani descoperă cum pot să reacționeze cu grijă și respect la provocările din cuplu, provocări care vin de multe ori odată cu apariția copilului. Chiar și atunci când mare parte din timp este ocupat cu rutina de îngrijire a copilului (hrănirea sau adormirea lui) sau … »
Continua
KidsOut

KidsOut