Ateneul Român

Gala Caritabilă Secret Santa

Pe 18 decembrie, de la 11:30, în sala mică a Ateneului Român, pregătim împreună cu Institutul de Arte I.I.A, un concert caritabil pentru Mia’s Children! Hai şi tu alături de noi şi ajută-ne să strângem donaţii sub formă de jucării, haine, încălţăminte şi alimente pentru cei care au nevoie de noi! Contact 0729 406 532 sau 0765 164 402. Vă aşteptăm cu mult drag la concert!… »
Continua

Expoziţie Alexandra Nechita | Grădina cu sculpturi

Primăria Capitalei prin ARCUB organizează, în cadrul Zilelor Bucureștiului, Grădina cu sculpturi, prima expoziție de sculptură semnată de celebra artistă Alexandra Nechita. Spațiul expozițional poate fi vizitat în perioada 19 septembrie – 19 octombrie, chiar în fața Ateneului Român unde vor fi expuse 8 lucrări de sculptură, impresionante, realizate de artistă. „Am creat în Româ… »
Continua

Andra for Hope – eveniment caritabil la Ateneul Român

În 5 decembrie, la Ateneul Român, Andra va susține, pentru prima dată, un concert extraordinar de colinde în sprijinul familiilor aflate în programul de prevenire a separării copilului de familie derulat de Fundația Hope and Homes for Children. În cadrul evenimentului caritabil Andra for Hope, artista va cânta alături de Orchestra Romanian Sinfonietta dirijată de Andrei Tudor. … »
Continua

Concert Tradiţional de Colinde – Corul Symbol

Corul Symbol la Ateneul Român: Ca în fiecare an, vă invităm cu drag, la tradiţionalul nostru concert de colinde, ce va avea loc la Ateneul Român, de la ora 19. Vă vom surprinde cu şi mai multe lucrări noi în prima audiție absolută şi vom aveam în repertoriu, atât colinde internaţionale, cât şi colinde româneşti. Corul va fi dirijat de către Domnul director- dirijor, Jean Lupu ş… »
Continua

Hope Concert 2018 la Ateneul Român

În 22 aprilie, va avea loc la Ateneul Român cea de-a șasea ediție a Hope Concert, evenimentul anual cultural și de responsabilitate socială organizat de Hope and Homes for Children în sprijinul copiilor vulnerabili din programele desfășurate în România. La concertul din acest an, care marchează aniversarea a 20 de ani de activitate a Fundației în România, vor participa artiști … »
Continua

KidsOut