Berăria Germană București

Lumea copiilor – Ziua dedicată copiilor

Ziua de 1 iunie va fi ziua dedicată copiilor pe terasa berăriei. Ora 11:00 – O petrecere ca într-un atelier de teatru şi atelier de construit păpuşi din linguri de lemn (2 ore) O petrecere care dă posibilitatea copiilor să se joace şi să jongleze cu poveştile copilăriei, alături de actori ce îi vor conduce în lumea minunată a teatrului. Ora 16:00 – Treasure Hunt (2 … »
Continua

Teatru de păpuși „It’s Puppet Time!”

„It’s Puppet Time!” este un spectacol interactiv pentru întreagă familie. Ana Crăciun-Lambru foloseşte diverse tipuri de Teatru de Păpuşi: Marionete, Păpuşi cu tije (Rod Puppets), Păpuşi pe Mâna şi Teatru la Masă (Table Top Theatre) pentru a crea scurte momente încărcate de emoţie şi umor şi a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte. Print… »
Continua

Teatru pentru copii „Prichindel”

Sâmbătă 23 septembrie 2017, suntem invitați la teatru pentru copii „Prichindel”. Prichindel, este povestea plină de aventuri a unui băiețel cât degetul de mare care reușește să scape din mainile unui circar șiret, ajută la prinderea unui hoț și dă o lecție unui lup infometat, toate cu ajutorul istețimii sale. Spectacolul îi provoacă pe copii să găsească soluții istețe pentru si… »
Continua

Petrecere de Halloween pentru copii: Supa Vrăjitorească

Sâmbătă, 28 octombrie 2017, copiii sunt invitați la o petrecere de Halloween: Supa Vrăjitorească! În Berărie intră două vrăjitoare amețite și aiurite cu o hartă în mână! Care este problema? Pai… Ne-a trimis cea de-a treia vrăjitoare acolo să facem rost de ingredientele necesare pentru a face cea mă bună supă vrajitoareasca. A văzut în cristalul magic că în acel spațiu se găsesc… »
Continua

Spectacol teatru „Tortul iepurașului”

Spectacol teatru „Tortul iepurașului” – Va invităm la petrecerea marelui magician Țup Țup. Rita Clown-ită împreună cu cei 3 prieteni de la circ vor să-i pregătească magicianului Țup Țup o petrecere surpriză cu un tort delicios. Voi ce ingrediente magice ați putea adăuga în tortul iepurașului? Haideți să gustăm împreună dintr-o lume colorată, plină de fericire, râsete, ba… »
Continua

Ciorăpelul lui Moș Nicolae

Suntem invitați la evenimentul caritabil Ciorăpelul lui Moș Nicolae, care va avea loc la Berăria Germană, pe data de 6 decembrie. Programul evenimentului este următorul: 16:00-Moș Nicolae s-a uitat în cartea sa mare și a văzut că lista copiilor năzdrăvani crește din ce în ce mai mult. Așa că și-a trimis cele două ajutoare de nădejde – spiridușii Verdeață și Morcoveta să îi ajut… »
Continua

Teatru pentru copii Visul înghețat al lui Olaf

SOLD OUT: Teatru pentru copii Visul înghețat al lui Olaf –  Prințesa Elsa dorește să îi facă o surpriză lui Olaf și anume să îl ducă în anotimpul mult visat-VARA. Dar pentru a-și îndeplini visul, întâmpină tot felul de obstacole. Spectacolul este interactiv, cu actori și păpuși. Recomandare de vârstă: 2-8 ani Preț bilet: 20 lei/ copil, părinții NU plătesc bilet Rezervări… »
Continua

Crăiasa Zăpezii și Dulciurică

Crăiasa Zăpezii și Dulciurică: Vă invităm să urmăriți povestea unui spiriduș păcălicios și foarte dezordonat. El este purtat de vântul puternic al nordului până în Tărâmul Ghețurilor. Acolo, spiridușul o va întâlni pe Crăiasă Zăpezii. Va reuși oare spiridușul să nu se mai țină de pozne. Haideți să vedem împreună ce ajutor o să primească de la Crăiasa Zăpezii. Spectacolul este i… »
Continua

Teatru pentru copii: Greierele și Furnica la Berăria Germană

Sâmbătă 27 ianuarie 2018 suntem invitați cu mic cu mare la un spectacol interactiv de teatru – Greierele și Furnica – găzduit de Berăria Germană București. Greierele și furnica este o poveste dragă a copilăriei noastre pe care avem ocazia să o prezentăm și copiilor noștri prin intermediul unui spectacol interactiv cu actori și păpuși. Preț bilet: 20 lei Recomandare … »
Continua

Teatru pentru copii Hook se întoarce

Oare Peter Pan va reuși din nou să-și salveze vechii prieteni ? Căci Hook se va întoarce de această dată și mai hotărât să îi facă de hac. Oare cine va învinge din lupta celor doi? Haideți duminică la teatru la #berărie să aflați deznodământul! Spectacolul este interactiv, cu actori și păpuși. Recomandare de vârstă: 2-8 ani Preț bilet: 20 lei/ copil, părinții NU plătesc bilet… »
Continua

Teatru copii Tinkerbell spre Tărâmul de Nicăieri

Teatru copii Tinkerbell spre Tărâmul de Nicăieri:  Tinkerbell dorește să îl salveze pe Peter Pan și se aventurează alături de Căpitanul Hook spre Tărâmul de Nicăieri. Vă invităm la teatru, să descifrăm împreună cu Tinkerbell harta piraților spre Tărâmul de Nicăieri! Spectacolul este interactiv, cu actori și păpuși. Recomandare de vârstă: 2-8 ani Preț bilet: 20 lei/ copil, pări… »
Continua

Teatru copii Prichindel

Teatru copii Prichindel:  Prichindel, este povestea plină de aventuri a unui băiețel cât degetul de mare care reușește să scape din mâinile unui circar șiret, ajută la prinderea unui hoț și dă o lecție unui lup înfometat, toate cu ajutorul istețimii sale. Spectacolul îi provoacă pe copii să găsească soluții istețe pentru situații ce par a fi „de nerezolvat”. Spectacolul este i… »
Continua

Teatru copii Doctor Martinel

Teatru copii Doctor Martinel:  Martinel le va explica copiilor de ce nu trebuie să le fie frică de stomatolog, îi va învăța să mănânce sănătos, câteva reguli de igienă și cum trebuie să se spele corect pe dinți. Copiii vor fi încurajați să-și schimbe atitudinea față de doctori și doctorii. Vulpița șireată, supărată că a fost păcălită, va fura trusa doctorului Martinel. Rici și… »
Continua

Peripețiile lui Christofor spre Polul Sud

Peripețiile lui Christofor spre Polul Sud: În acest spectacol copiii vor lua parte alături de pinguinul Christofor la peripețiile acestuia în drumul lui spre Polul Sud, nu înainte de a se distra alături de el la circ, unde le vor fi prezentate câteva acrobații amuzante și jonglerii cu eșarfe. În această călătorie imaginară ei vor traversa mări și oceane, vor străbate continent… »
Continua

Teatru copii Tinkerbell spre Tărâmul de Nicăieri

Teatru copii Tinkerbell spre Tărâmul de Nicăieri:  Tinkerbell dorește să îl salveze pe Peter Pan și se aventurează alături de Căpitanul Hook spre Tărâmul de Nicăieri. Vă invităm la teatru, să descifrăm împreună cu Tinkerbell harta piraților spre Tărâmul de Nicăieri! Spectacolul este interactiv, cu actori și păpuși. Recomandare de vârstă: 2-8 ani Preț bilet: 20 lei/ copil, pări… »
Continua

Teatru pentru copii Vrăjitorica Puf Paf

Teatru pentru copii Vrăjitorica Puf Paf:  Aventura noastră începe cu o mică vrăjitoare și dorința ei arzătoare de a ajunge pe muntele Negru la sărbătoarea Farmazoanelor din noaptea vrăjitoarelor, pentru a dansa și a se bucura împreună cu suratele ei. Pentru că nu avea încă vârsta potrivită pentru a pierde nopțile, vrajitorica noastră pe numele ei Puf Paf, va fi obligată de vrăj… »
Continua

Spectacol de Magie la Berăria Germană

Spectacol de Magie la Berăria Germană:  Magicianul Tom reușește să creeze cel mai uimitor spectacol de magie din care nu lipsesc clasicele apariții și dispariții, porumbeii care captivează de fiecare dată cu zborul lor atât atenția copiilor cât și a adulților. Din spectacol nu va lipsi nici Iepurașul, că tot ne apropiem de Paște! Spectacol interactiv, cu animale vii. Recomandar… »
Continua

Petrecerea cu Minnie și Mickey

Petrecerea cu Minnie și Mickey:  Petrecerea, un spectacol spumos cu două dintre cele mai îndrăgite personaje, Minnie și Mickey. La ziua lui Minnie invitat de onoare este Mickey, cei doi vor întreține o atmosferă plină de voie bună prin farsele și glumele amuzante. Copiii, pe lângă amuzamentul garantat vor învăța cum se pune masa, să mănânce frumos, să întâmpine un oaspete, vor… »
Continua

Spectacol de Magie la Berăria Germană

Spectacol de Magie la Berăria Germană:  Spectacolul va începe printr un show susținut de magician și va conține numere de apariții, dispariții, prestidigitație. După acest moment magicianul le va dezvălui micuților, cum le a realizat, introducându i astfel în tainele magiei. Cei mici vor deveni și ei magicieni prin executarea unor numere simple de magie. Aceste experimente le … »
Continua

Ziua Copilului în Grădina de Vară

Ziua Copilului în Grădina de Vară: în intervalul orar 11:00 – 14:00, la Berăria Germană.  11:00-Treasure Hunt Actorii vor conduce copiii într-o aventură fascinantă, creând o atmosferă de poveste. Copiii vor căuta comori ascunse pe terasă, ghidându-se după indicii iscusite, cu tâlc. La fiecare indiciu găsit, copiii vor fi supuși la probe “grele” ajungând într-un final la m… »
Continua

Aladin și lampa fermecată

Una din cele mai frumoase povești din „O mie și una de nopți” este cu siguranță Aladin și lampa fermecată.   Aladin, personajul principal din poveste, este un tânăr sărac, dar curajos și cinstit. Căutând ceva de lucru întâlnește un negustor care îi propune pentru câtva bănuți să -i aducă o lampă dintr- o pesterea. Din păcate negustorul se dovedește a fi un vrăjitor… »
Continua

Teatru în aer liber: Povești din lumea gâzelor

Teatru în aer liber: Povești din lumea gâzelor –  Povestea nostră îi va introduce pe copii în lumea gâzelor, o lume atât de interesantă și misterioasă, în care ele trăiesc, muncesc, produc, creează. Cu toate că sunt atât de mici și gingașe au foarte multe abilități: furnicuțele sunt harnice, albinuțele construiesc adevărate citadele, greierasii cântă atât de frumos, pute… »
Continua

KidsOut