Berăria H

Teatru pentru copii – Pinocchio

Sâmbătă, 25 iunie la Berăria H – Povestea lui Pinocchio pe scena din Oraşul cu Chef de Viaţă. Intrarea este liberă. Ora de începere a spectacolului este 11:30. Rezervările se fac prin: – Formularul online: aici – Telefon: 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea… »
Continua

Scufiţa Roşie – teatru pentru copii

Sâmbătă, 9 iulie – Povestea Scufiţei Roşii pe scena din Oraşul cu Chef de Viaţă. Intrarea este liberă. Ora de începere a spectacolului este 11:30. Rezervările se fac la: 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor) vreau@berariah.ro online aici … »
Continua

Albă ca Zăpada – Teatru pentru copii

Sâmbătă, 16 iulie – „Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici” – teatru pentru copii – pe scena din Oraşul cu Chef de Viaţă – Berăria H. Intrarea este liberă şi prezenţa în număr cât mai mare este încurajată. Ora de începere a spectacolului este 11:30. Rezervările se fac la: 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele … »
Continua

Teatru pentru copii – Peter Pan

Sâmbătă, 27 august, vă invităm alături de noi în Ţara de Nicăieri, ţara copilăriei veşnice! Peter Pan, Hook, Tinkerbell, Smee vă poartă cu veselie şi cu cântecele amuzante într-o lume minunată, în care joaca este la ea acasă. Vom fi cu toţii, ne vom bucura şi ne vom distra! Intrarea este liberă şi prezenţa cu mic cu mare încurajată. Ora de începere a spectacolului este 11:30. R… »
Continua

Teatru pentru copii – Cenuşăreasa

O adaptare plină de haz și învățături a faimoasei povești CENUȘĂREASA! Un scenariu menit să stîrnească hohote de râs, presărat din plin cu replici pline de umor, un fir narativ pe care cei mici îl urmări vor cu sufletul la gură. Un spectacol despre puterea faptelor bune ce îi va cuceri pe cei mici, dar și pe cei mari. Intrarea este liberă şi prezenţa cu mic cu mare încurajată. … »
Continua

Teatru pentru copii – „Regatul Fermecat”

Sâmbătă, 15 octombrie – o frumoasă poveste pe scena din Oraşul cu Chef de Viaţă – Berăria H: „Regatul Fermecat”. Un spectacol de teatru interactiv pentru copii, haios și plin de acțiune. O împărăteasă cu aspirații înalte își educă fiica după cele mai înalte standarde ale vremii, dar o vrăjitoare îi prezice că aceasta se va căsători cu un simplu soldat. M… »
Continua

Teatru pentru copii – Micul Prinţ

Spectacolul este o adaptare interactivă după povestea de A. de Saint-Exupery. Copiii vor fi companionii Micului Prinț si ajutor de nadejde in aventura sa pe Pământ, in cautarea unui prieten adevărat. O pledoarie pentru adevărata prietenie, o călătorie care începe şi se termină pe planeta Micului Prinţ care va rămâne alături de floarea sa. Micii spectacori vor fi fascinați si pr… »
Continua

Spectacol pentru copii – Magic FairyTale

Ca într-o adevărată vrajă, doar cu o baghetă fermecată, copiii învaţă trucuri hazlii şi formule magice ce vor transforma fanteziile în realitate, pentru ca în lumea poveştilor totul este permis! “Magic FairyTale” este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin mici magicieni. Intrarea este liberă şi prezenţa cu mic cu mare încurajată. Ora de începere a spectacolului este 12:30. … »
Continua

Târgul iernii

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, zeci de producători români se adună la Târgul Iernii. Găseşti de la produse handmade şi obiecte tradiţionale, la haine chic, jucării sau bunătăţi de sezon. Iar seara avem concerte şi multă voie bună. Toate la TÂRGUL IERNII din Herăstrău – în parcarea şi în interiorul Berăriei H. Intrarea este liberă. Vrei sa participi ca expoz… »
Continua

Spectacolul de teatru Micul Prinț la Berăria H

Sâmbătă, 30 Septembrie, suntem invitați la Spectacolul de teatru Micul Prinț la Berăria H. Acesta preprezintă o adaptare interactivă după povestea ”Micul Prinț” de A. de Saint-Exupery. Copiii vor fi companionii Micului Prinț și ajutor de nădejde în aventura sa pe Pământ, în căutarea unui prieten adevărat. ————————–—&#… »
Continua

Winter Fairytale în Orașul cu Chef de Joacă

Marți, 5 Decembrie, Orașul cu Chef de Joacă se transformă într-un tărâm de poveste, cu zeci de activități pentru copii care vor recrea magia sărbătorilor de iarnă. ❄ „Winter Fairytale” este momentul în care cei mici vor putea să-și cunoască personajele îndrăgite, de la Minnie Mouse, Cenușăreasa, până la Baloo și Aladdin. Iar pe parcursul celor 3 ore de evenimente, a… »
Continua

Ajută-l pe Moș Nicolae să împartă zâmbete!

Ajută-l pe Moș Nicolae să împartă zâmbete! – se apropie luna decembrie și ca în fiecare an, de Sfântul Nicolae, Asociația Zâmbetul Îngerilor, împreună cu partenerii, organizează o zi de sărbătoare pentru aproximativ 200 de copilași din diferite centre de plasament din București sau care provin din familii nevoiașe. De fiecare dată, transformăm ziua de 6 decembrie într-o … »
Continua

Bucurie cu o jucărie

Bucurie cu o jucărie: Vino alături de BGS și dăruiește bucurie cu o jucărie. Fii și tu unul dintre cei care aduc zâmbete unor copii fără jucării. Accesul la concert se face pe baza unei jucarii. Locație: Berăria H Data: 11 decembrie, ora 19:30 … »
Continua

Teatru pentru copii – Hansel şi Gretel

Sâmbătă, 13 Ianuarie, vă invităm la spectacolul de teatru pentru copii “Hänsel și Gretel”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de H.C. Andersen. 🎭 ▶ Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor este recomandată! În familia tăietorului de lemne se anunță vremuri grele. Din pricina sărăciei, mama vitregă hotărăște să îi trimită pe copii în inima pădurii, desc… »
Continua

Workshop pentru Copii: Sabbiarelli

Workshop pentru Copii: Sabbiarelli – Duminică, 14 ianuarie, cei mici sunt așteptați la Berăria H să ia parte la un workshop Sabbiarelli, un joc colorat și distractiv pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani. 😁 Numărul de locuri este limitat, iar rezervările sunt recomandate! ————————–——R… »
Continua

Teatru pentru copii Jack şi vrejul de fasole

Teatru pentru copii Jack și vrejul de fasole: Luni, 22 Ianuarie, cei mici și cei mari sunt invitați să petreacă timp de calitate împreună la spectacolul „Jack şi vrejul de fasole”, în Orașul cu Chef de Viață – Berăria H. 🎭 ▶ INTRAREA ESTE LIBERĂ, iar rezervarea locurilor este recomandată! Copiii vor urmări cu sufletul la gură povestea lui Jack care, aj… »
Continua

Teatru pentru copii – Frumoasa şi Bestia

Teatru pentru copii Frumoasa și Bestia: Sâmbătă, 27 Ianuarie, Berăria vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună. 🎭 ▶ INTRAREA ESTE LIBERĂ, iar rezervarea locurilor este recomandată! ————————–————————–—̵… »
Continua

Povestea lui Făt Frumos la Berăria H

Povestea lui Făt Frumos la Berăria H: Sâmbătă, 3 Februarie, copiii sunt invitați la adaptarea interactivă și modernă a îndrăgitului basm popular Făt Frumos. 🎭 ▶ INTRAREA ESTE LIBERĂ, iar rezervarea locurilor este recomandată! ————————–————————–———… »
Continua

Teatru copii Ursul păcălit de vulpe la Berăria H

Teatru copii Ursul păcălit de vulpe la Berăria H: Actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația piesei de teatru pentru copii “Ursul păcălit de vulpe”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Ion Creangă. 🎭 ▶ INTRAREA ESTE LIBERĂ, iar rezervarea locurilor este recomandată! ————————–——… »
Continua

Motanul Încălțat la Berăria H

Motanul Încălțat la Berăria H: Sâmbătă, 10 Februarie, vă invităm la un spectacol complex ce îmbină jocul actorilor cu păpuşi şi elemente de animaţie, un spectacol care încântă prin costume, decoruri şi starea de joc interactiv. 🎭 ▶ INTRAREA ESTE LIBERĂ, iar rezervarea locurilor este recomandată! ————————–—̵… »
Continua

Teatru pentru copii – Aladdin

Teatru pentru copii – Aladdin: Sâmbătă, 24 Februarie, vă invităm la o adaptare a frumoasei poveşti orientale “Aladdin şi lampa fermecată“. Copiii vor fi fascinaţi de personajele minunate, de povestea amuzantă şi plină de învăţăminte, la finalul căreia dragostea dintre Jasmine şi Aladdin învinge în lupta cu vizirul Jaffar. 🎭 ▶ INTRAREA ESTE LIBERĂ, iar rezervarea l… »
Continua

Workshop pentru copii: Colorvelvet

Workshop pentru copii: Colorvelvet – Duminică, 25 Februarie, cei mici vor avea ocazia să ia parte la un încă un workshop distractiv și plin de culoare. Numărul de locuri este limitat! ————————–————————–————————–&… »
Continua

Teatru pentru Copii – Alice în Țara Minunilor

Sâmbătă, 3 Martie, vă invităm la Berăria H să urmărim împreună fabuloasă piesă de teatru pentru copii: Alice în Țara Minunilor. 🎭 ▶ INTRAREA ESTE LIBERĂ, iar rezervarea locurilor este recomandată! ————————–————————–———————… »
Continua

Workshop pentru copii: Play-Doh

Duminică, 4 Martie, cei mici sunt așteptați la Berăria H să ia parte la un workshop Play-Doh unde vor învăța să modeleze diverse figurine folosindu-și creativitatea. Numărul de locuri este limitat, iar rezervarea locurilor este recomandată! Despre Play Doh: Este o pastă de modelat folosită de copiii mici pentru realizarea atelierelor de modelaj. Non-toxică, non-iritantă, distra… »
Continua
KidsOut

KidsOut