Biblioteca Ion Creangă

Şezători de parenting

Vrei să ştii ce este disciplina pozitivă? Te aşteptăm la Şezătoarea de parenting din 29 iunie, începând cu orele 18:00! Disciplina pozitivă îi ajută pe copii să se simtă membrii importanți ai familiei și ai comunității din care fac parte. Este o formă de educație prin care copiii și părinții își arată respect reciproc. Îi încurajează pe copii să ia decizii ținând cont de nevoil… »
Continua

Împletituri pentru fetițe și mămici

Împletiturile au fost purtate de regine și prințese, oferind, astfel, o importanță aparte acestora. Când porți o împletitură, porți, de fapt, tradiția pe umeri și arta pe creștet. Deodată, frumusețea și gingășia îți sunt puse în valoare. De aceea, dorind să ducem mai departe această artă, Povești de Împletit organizează un Atelier de Împletituri pentru fetițe și mămici unde vom… »
Continua

Descoperă arta! Muzica, artele frumoase şi istoria lor

În cadrul primului atelier din proiectul Descoperă arta! Muzica, artele frumoase şi istoria lor vorbim despre Egiptul Antic. Miercuri, 13 septembrie, ora 18:00, călătorim în timp și aflăm răspunsuri la întrebări precum: Cine erau egiptenii, de ce construiau ei piramide? Cum reușeau oare? Ce se afla înăuntru? Ce muzică ascultau sau cântau ei și în ce situații? Ce instrumente fol… »
Continua

Academia Mămicilor

Te invităm la Academia Mămicilor, un proiect lunar care se va desfăşura la Biblioteca Ion Creangă! În octombrie, te aşteptăm la o seară de socializare româno-braziliană! Aflăm secretul bomboanelor Brigadeiros şi învăţăm primii paşi de samba chiar de la Patricia, prietena noastră din Brazilia. Eveniment gratuit.  Fără înscrieri în prealabil! (max. 30 de participanţi) … »
Continua

Mama Time Out, ediția a 5-a

Mama Time Out, ediția a 5-a: Avem impresia că doar cei care câștigă sume colosale de bani pot spune ”banii nu sunt o problemă pentru mine”, că doar ei sunt îndreptățiți să nu se plângă. În realitate, indiferent de câștiguri, ne putem gestiona banii așa încât să nu rămânem fără ei la jumătatea lunii. Doar că avem nevoie să știm cum. Avem nevoie să aflăm ce reprezintă banii pent… »
Continua

KidsOut