Biblioteca Națională a României

ASTRO FEST 2016

  INTRAREA LA EVENIMENT ESTE LIBERĂ! ASTRO FEST 2016 debutează la Biblioteca Naţională a României sâmbătă, 14 mai, la ora 16.00. Evenimentul se desfăşoară atât în aer liber, în parcarea din faţă Bibliotecii, unde se vor face observaţiile astronomice şi cursurile de astro fotografie, cât şi în interior în Aula Bibliotecii, unde vor avea loc prelegerile şi prezentările moder… »
Continua

Povești pe asfalt

Pe 1 iunie toate poveştile frumoase se desenează, odată ca niciodată, în cretă pe asfalt. Copiii au puterea magică de a transforma lumea după bunul plac. Folosindu-şi puterile magice, copiii vor încăleca pe o şa și-or desena poveştile aşa: Locul ideal pentru citit – Cum vă imaginați că arată locul în care v-ar plăcea să citiți cartea preferată? Poate este vorba de un fotoliu c… »
Continua

Festivalul de Știință și Science-Fiction

Vino la Sci+Fi FEST, primul și cel mai amplu festival de Știință și Science Fiction din România! Te așteaptă multe atracții, de la roboți, drone și gadgeturi smart la realitate virtuală, mașini electrice și observații astronomice. Zona dedicată COPIILOR: va fi susținută de Profesorii Trăsniți de la Fun Science România, care va organiza spectacole tematice dedicate științei și s… »
Continua

AstroFest 2017 by S&T

Vino la ASTROFEST 2017 – sărbătorim Ziua Astronomiei împreună cu Dumitru Prunariu, singurul cosmonaut român. Ce te așteaptă la ASTROFEST 2017:  – Întâlnire cu Dumitru Prunariu – 36 de ani de la zborul spațial – Observații astronomice – Science Talk – Al. Mironov și echipa S&T – SciKids – science show pentru copii – Conce… »
Continua

Atelier de carte rară pentru copii

Atelier de Carte Rară pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, la Biblioteca Națională a României.  „Împărțirea anului liturgic din cultul creștin ortodox și cartea Octoihului” Joi, 26 octombrie 2017 Îi așteptăm pe copii pentru a vorbi despre cele trei mari perioade ale anului liturgic și pentru a „răsfoi” CARTEA din care se cântă la strane în bisericile creștin-orto… »
Continua

The Color Run Hero Tour București powered by Kaufland

The Color Run Hero Tour București powered by Kaufland: La The Color Run Hero Tour sărbătorim eroul din fiecare persoană și vrem să descoperim latura de super-erou pe care o ținem ascunsă. E nevoie doar un imbold pentru a te transforma dintr-un personaj normal într-unul extraordinar. Totul începe însă cu o miză: să alergi 5 kilometri.  Lumea fantastică The Color Run se construie… »
Continua

Astrofest 2018 – Festivalul de Astronomie și Cercetare Spațială

Astrofest 2018 – Festivalul de Astronomie și Cercetare Spațială: ASTROFEST 2018, a treia ediție a evenimentului dedicat amatorilor de astronomie și explorare spațială, vă invită cu mic, cu mare să-l întâlniți pe cosmonautul Dumitru Dorin Prunariu, să faceți observații astronomice și să petreceți o zi plină cu surpize… astronomice! 🙂 Aflați aici programul evenimentul… »
Continua

KidsOut