Brainstorming Consulting

Atelier decoupage pentru adulți și copii

Tehnica șervețelului pas cu pas – atelier decoupage pentru adulți și copii. Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale cât mai variate și neașteptate? Te invităm să participi la atelierele “Tehnica șervețelului pas cu pas”. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție.Cu ajuto… »
Continua

Atelier de șah pentru copii 5-12 ani

Se caută un campion! În fiecare sâmbătă de la 11:00 la 12:00, Profu de Şah vă va introduce în lumea fascinantă a şahului. Modul I ( iniţiere ) Lecţii: Prezentarea tablei, a câmpurilor, coloanelor, liniilor, diagonalelor, pieselor şi valoarea acestora; – Cum se deplasează piesele; – Atacul şi apărarea pieselor; – Şahul; – Matul; – Rocadă; – Sc… »
Continua

Atelier demonstrativ de „Go”

Dragi părinți și copii,  Igloo are marea plăcere să vă invite sâmbătă, 9 iulie de la 11:00 – 13:00 la o sesiune demonstrativă de GO susținută de antrenorul Marius Ion. Marius Ion practică GO-ul din 1983. O parte dintre copiii antrenați de dânsul sunt multipli medaliați la campionatele naționale de juniori și au participat la Campionatul European de GO din Serbia, în 2016.… »
Continua

Lego Club pentru copii 2-5 ani şi 6-13 ani

La Igloo, revenim cu o nouă serie de ateliere în cadrul Clubului Lego de vacanță. În fiecare sâmbătă organizăm: – Atelierul Lego pentru pitici 2-5 ani în intervalul orar: 9:30 – 10:30 – Atelierul Igloo Lego Club pentru copii 6-13 ani în intervalul orar 11:00 – 12:30. Copiilor de 2-5 ani le propunem un atelier în care vor face cunoștință cu jucăriile Lego… »
Continua

Atelier de mărgelit pentru copii 6-99 ani

Igloo în colaborare cu FabriLabo vă invită la atelierul demonstrativ de mărgelit! Atelierul se adresează copiilor de la 6 la 99 de ani. Atelierul de mărgelit este dedicat celor curioși să învețe cum se realizează bijuteriile handmade, să învețe tehnicile de bază și să-și dezvolte creativitatea și îndemânarea. În cadrul unei atmosfere plăcute și liniștite veți avea ocazia să vă … »
Continua

Atelier foto pentru copii 12-16 ani

Igloo v-a pregătit pentru această vacanță un atelier prin care încercăm să vă învățăm să surpindeți inefabila frumusețe a lumii la secundă, printr-un simplu click. Dacă ținem cont de etimologia cuvântului “ fotografia”, ne dorim ca la acest atelier să vă învățăm să “scrieți cu lumină”, să sesizați amănuntele, dar și cadrul larg, să vă jucați cu umbrele, cu lumina din amurg, să … »
Continua

Atelier de modelaj în lut 5-12 ani

Dragi copii, Igloo v-a pregătit o nouă surpriză pentru această vacanță. Vă așteptăm sâmbătă 6 august, ora 10.00 la primul atelier de modelaj cu tema „Vasul”! Modelajul în lut este un excelent exercițiu de creativitate și libertate de exprimare, în special pentru copii. Lutul este o materie extrem de plăcută întrucât permite o prelucrare ușoară. Datorită acestui mate… »
Continua

Atelier de GO pentru copii 6-99 ani

Dragi părinți și copii, Vă invităm sâmbătă, 27 august de la 10.00 la 12.00 la un atelier de GO susținut de antrenorul Marius Ion. Marius Ion practică GO-ul din 1983. O parte dintre copiii antrenați de dânsul sunt multipli medaliați la campionatele naționale de juniori și au participat la Campionatul European de GO din Serbia, în 2016. GO este un sport al minții, strategic și in… »
Continua

Bolul de fructe – atelier de modelaj

Lutul este o materie extrem de plăcută care permite o prelucrare ușoară. Datorită ușurinței de prelucrare a acestui material, oamenii l-au folosit încă din cele mai vechi timpuri modelând din el obiectele necesare traiului de zi cu zi. Au realizat din lut: vase, sculpturi, dar și case. Modelajul a devenit cu timpul o activitate utilă, cotidiană în gospodărie, dar și o îndeletni… »
Continua

Spiridușii Moșului

Atelier decoupage pentru copii și adulți Urmăriți-ne și înscrieți-vă la atelierele în care ne transformăm cu toții, de la mic la mare în spiridușii harnici ai Moșului! Dragii noștri, Ne-am uitat mai cu atenție în calendar și ne-am dat seama că de acum într-o lună încep să ne bată Sărbătorile de Iarnă la ușă. Ca niște spiriduși harnici ce suntem am început să ne gândim și cred c… »
Continua

Igloo Lego Club pentru copii 5-13 ani

Copiilor de 5-13 ani le propunem o serie de sesiuni prin intermediul cărora, cu ajutorul LEGO, vor înţelege mai bine cum funcţionează lumea reală a maşinilor şi mecanismelor. Zilnic se confruntă cu diverse tehnologii şi maşini şi sunt curioşi să afle cum funcţionează. Cum pot înţelege mai bine acest lucru dacă nu prin experimente practice, prin construirea lor efectivă la scar… »
Continua

Crăciun cu spiriduşii moşului

Vrei un aranjament de Crăciun deosebit şi unic? Spiriduşii moşului îţi vor oferi toate materialele necesare realizării lui şi te vor îndruma cum să-l faci. Când? Pe 3.12.2016 şi 10.12.2016 de la 11:30. Unde? Centrul Igloo/ Brainstorming Consulting str. Făinări, Nr. 45 A, la 3 min de staţia de metrou Bucur Obor Te aşteptăm cu mic cu mare într-o atmosferă de sărbătoare. Magia Cră… »
Continua

Spiridușii Moșului – Atelier de creație

Spiridusele noastre meştere în ale decoraţiunilor ne propun pentru sâmbătă 17 decembrie, ora 9.30 un atelier pentru copii de 3-9 ani. La acest atelier dedicat sărbătorilor de iarnă vom crea cadouri pe care le vom modela, picta şi decora. Cu pastă modelatoare şi diverse şabloane vom face inimioare globuleţe, omuleţi şi brăduţi. Vom folosi culori, sclipici, lipici şi orice altcev… »
Continua

Igloo Lego Club pentru copii 5-13 ani

Zilnic copiii noştri se confruntă cu diverse tehnologii, maşini şi sunt curioşi să afle cum funcţionează. Cum pot înţelege mai bine acest lucru dacă nu prin experimente practice, prin construirea lor efectivă la scară miniaturală? La Igloo Lego Club le propunem copiilor de 5-13 ani o serie de sesiuni prin intermediul cărora, cu ajutorul LEGO, vor înţelege mai bine cum funcţion… »
Continua

Atelier de croitorie pentru fetițe și mămici

Întotdeauna poveştile cu prinţese au oferit fetiţelor ceva la care să viseze. Mereu şi-au dorit să aibă rochia de bal cu tutu a Elsei sau a Cenușăresei, să devină în clipele de joacă sau zilele de sărbătoare personajele din poveştile preferate. Dar ce-ar fi dacă fetiţele dumneavoastră şi-ar face chiar ele rochiţa mult visată? Au această ocazie în 21 ianuarie, când sub îndrumare… »
Continua

Atelierul „De-a ce ne jucăm?”

De-a ce ne jucăm? – atelier pentru copii și adulți Vrei să găsești pentru copilul tău alte modalități de joacă și recreere în afara celor prin care interacționează cu un calculator, telefon mobil, tabletă? Să petreci timp de calitate împreună cu el jucându-vă? Vrei să iei o pauză binemeritată de la stres-ul cotidian? Înepând din 21 ianuarie 2017, îți oferim o nouă provocare, ca… »
Continua

Frozen Tutu – atelier croitorie

Pe 11 februarie, la solicitarea fetiţelor şi a mămicilor, reluăm atelierul Frozen Tutu! Întotdeauna poveştile cu prinţese au oferit fetiţelor ceva la care să viseze. Mereu şi-au dorit să aibă rochia de bal cu tutu a Elsei sau a Cenușăresei, să devină în clipele de joacă sau zilele de sărbătoare personajele din poveştile preferate. Dar ce-ar fi dacă fetiţele dumneavoastră şi-ar … »
Continua

Atelier copii și părinți „De-a ce ne jucăm?”

De-a ce ne jucăm? – atelier pentru copii și adulți Vrei să găsești pentru copilul tău alte modalități de joacă și recreere în afara celor prin care interacționează cu un calculator, telefon mobil, tabletă? Să petreci timp de calitate împreună cu el jucându-vă? Vrei să iei o pauză binemeritată de la stres-ul cotidian? În 11 februarie 2017, îți oferim o nouă provocare, care bate … »
Continua

Secretele celor 6 pălării gânditoare

Secretele celor 6 pălării gânditoare. “Copiii invață cel mai bine când se distrează!” În 18.02.2017, pentru copiii mari și mici organizăm la sediul Brainstorming Consulting, Str. Făinari, Nr 45 A, atelierul de creație: “Secretele celor 6 pălării gânditoare”. În cadrul atelierului, copiii vor învăța să dea frâu liber imaginației creând astfel cele mai năstrușnice povești. Vor de… »
Continua

Atelier „Igloo Lego Club”

Zilnic copiii noștri se confruntă cu diverse tehnologii, maşini și sunt curioși să afle cum funcționează. Cum pot înțelege mai bine acest lucru dacă nu prin experimente practice, prin construirea lor efectivă la scară miniaturală? La Igloo Lego Club le propunem copiilor de 5-13 ani o serie de sesiuni prin intermediul cărora, cu ajutorul LEGO, vor înțelege mai bine cum funcțione… »
Continua

Atelier creație „Mărțișoare pentru cei dragi”

Încet, încet, pe negândite, ne apropiem de primăvară și de primul ei vestitor, mărțișorul. Vă propunem în următoarele 2 weekend-uri o serie de ateliere în care vom învăța cum să facem cu propriile noastre mâini din cele mai diverse și diferite materiale, minunatele cadouri legate cu șnuruleț alb-roșu. Harnici, cum ne știți, am început încă de pe acum pregătirile pentru aceste a… »
Continua

Atelier „Magia mărțișoarelor din lână”

Încet, încet, pe negândite ne apropiem de primăvară și de primul ei vestitor, mărțișorul. Vă propunem în următoarele 2 weekend-uri o serie de ateliere în care vom învăța cum să facem cu propriile noastre mâini din cele mai diverse și diferite materiale, minunatele cadouri legate cu șnuruleț alb-roșu. Harnici cum ne știți am început încă de pe acum pregătirile pentru aceste atel… »
Continua

Atelier de confecționat păpuși

Ca urmare a solicitărilor venite din partea părinților și copiilor, reluăm atelierul de confecționat păpuși din material textil și sâmbătă, 4 martie 2017. Vom învăța pas cu pas, alături de Magda Tulimianu să “meșterim” păpuși minunate lucrate chiar de noi, care pot deveni jucării de suflet sau cadouri personalizate deosebite . Magda, la cât de pricepută este în arta păpușeritu… »
Continua

Atelier Eggscelent De Benzi Desenate

Atelierul de benzi desenate are ca scop crearea unui teritoriu în care nu există doar răspunsurile: corect sau greşit, ci oferă participanţilor libertatea de a explora şi experimenta. Copiii vor avea posibilitatea de a înţelege mecanisme de gândire, transformând o idee într-o poveste completă. Vor avea la îndemână o serie de cadre desenate menite să le stimuleze imaginaţia. Pe … »
Continua

KidsOut