Bucureşti Mall - Vitan

Superfun Day la București Mall - Vitan

Superfun Day la București Mall – Vitan

Dragi copii, părinți și bunici, București Mall – Vitan este și pentru cei mari și pentru cei mici! Ne place să știm că vă simțiți minunat de fiecare dată când ne vizitați, fie că vorbim despre evenimente speciale, fie despre starea de bine pe care v-o oferim în fiecare zi! De această dată v-am pregătit multe surprize – o să dansăm, cântăm și o să ne încărcăm de energie! V… »
Continua
Super distracție la Mall - Vitan by Gașca Zurli

Super distracție la Mall – Vitan by Gașca Zurli

Pitici, mămici și tătici! Mâna sus cine vrea să se suuuperdistreze alături de celebra Gașca Zurli! Vă așteptăm la show-ul “Vreau pupic de noapte bună – pe 23 octombrie”, de la ora 17:00, la București Mall – Vitan! Noi venim cu voia bună și atmosfera magică. Voi pregătiți-vă să aplaudați, să râdeți și să dansați alături de noi! Cu bucurie de copil, cum altfel? Țineți minte ̵… »
Continua
Călătorie în lumea poveștilor la București Mall–Vitan

Călătorie în lumea poveștilor la București Mall–Vitan

Alice din Ţara Minunilor şi Alba ca Zăpada predau ştafeta călătoriilor minutate în lumea poveştilor. În 18 martie, Hansel şi Gretel vor avea grijă ca toţi copiii care vin la Bucureşti Mall să aibă parte de muzică, dans, jocuri amuzante și… multe premii surpriză. Pe 25 martie, piraţii vor încerca să pună stăpânire pe Bucureşti Mall-Vitan, însă, dacă veniţi la noi şi îndepl… »
Continua
Pe urmele Iepurașului de Paște la București Mall

Pe urmele Iepurașului de Paște la București Mall

Precum știți, vă pregătim mereu surprize frumoase și activități alături de personaje dragi vouă! În prag de Paște, vă invităm să urmăriți “Pe urmele iepurașului de Paște ” și să porniţi în fabuloase aventuri păşind pe tărâmul magic al poveştilor. Vănătorul şi Zână fluturaş vor reuşi să treacă de obstacolele întâlnite în drumul lor doar cu ajutorul vostru. Îi veți ajuta să deslu… »
Continua
Festivalul de Înghețată și Ciocolată

Festivalul de Înghețată și Ciocolată

Vino să îţi răsfeţi gusturile la singurul FESTIVAL DE ÎNGHEŢATĂ ŞI CIOCOLATĂ din Bucureşti, ICE CHOCO 2017, la Bucureşti Mall Vitan, Nivel -1! Weekendul acesta, 25 – 28 mai, nu îţi face program, pentru că te aşteptăm la un festin delicios şi răcoros cu cei mai importanţi artizani de îngheţată şi maeştri ciocolatieri la “FESTIVALUL DE ÎNGHEŢATĂ ŞI CIOCOLATĂ – ICE CHO… »
Continua
Gașca Zurli vine la București Mall

Gașca Zurli vine la București Mall

CINGHILINGHI SHOW – GAȘCA ZURLI vine la București Mall. Sunteți pregătiți pentru o super petrecere cu dans, cântece și multă veselie? Pe 23 septembrie între orele 18:00 – 19:00, Gașca Zurli ne vizitează din nou și este pregătită să înveselească atmosfera timp de o oră cu noul lor spectacol Cinghilinghi. Copiii abia așteaptă să vadă ce surprize le-au mai pregătit personajele lor… »
Continua
Spectacol copii: Tărâmul înghețat

Spectacol copii: Tărâmul înghețat

Spectacolul Tărâmul Înghețat, se desfășoară duminică, 16 decembrie 2017, ora 17:30, la Hollywood Multiplex din Bucuresti Mall Vitan! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Pe un tărâm obișnuit unde florile și fluturii primăverii aduceau numai bucurie ,o iarnă nesfârșită pune stăpânire pe regat,ș… »
Continua
Gașca Zurli De Crăciun

Gașca Zurli De Crăciun

Gașca Zurli De Crăciun: Ho-Ho-Ho, minunații din Gasca Zurli revin în #BucurestiMall cu un super spectacol special de Crăciun! Așadar, duminică, 17 decembrie, dansul distracția și voia bună vă vor ține de mână, începând cu orele 18:00, iar de la orele 19:00, de la cel mai mic pitic, la cel mai voinic părinte, personajele din spectacol vă așteaptă la o sesiune de fotografii și au… »
Continua
Spectacol teatru Robin Hood

Spectacol teatru Robin Hood

Spectacol teatru Robin Hood – duminică 14 inuarie 2018, ora 14:30, la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall din Bucuresti Mall – Vitan! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Celebrul Robin Hood nu are nevoie de nicio prezentare. În ciuda Șerifului din Nottingam, care este veșnic pe urm… »
Continua
KidsOut

KidsOut