Casa cu Rost

Atelier de înghețată naturală

Atelier de înghețată naturală: Bucurie mare, a venit vara! Sâmbătă vă invităm la un atelier delicios, arome, gusturi și miresme care mai de care mai îmbătătoare! Dăm frîu liber copiilor din noi pregatind înghețată pe gustul tuturor. Veți degusta câteva feluri de înghețată, trei arome diferite, Veți învăța să le pregătiții, să le ornați și să le glazurați. Veți putea alege trei … »
Continua

Terapie prin artă – pietre pictate

Terapie prin artă – pietre pictate:  Știm cu toții că arta bucură, relaxează și hrănește sufletul și mintea omului. Creativitatea este pusă la lucru dar și imaginația și îndemânarea. Un atelier nou pentru copii și părinți. Vom picta pietre, iar la final vom compune cu ele o imagina unitară, asemeni unui tablou. veți lua creația acasă pentru a vă bucura mult timp de acum … »
Continua

Grădina din vitrină – atelier de mini-gradină terarium

Grădina din vitrină – atelier de mini-gradină terarium: Vă plac florile sau ați visat măcar o singură dată să vă ascundeți într-o grădină secretă? Departe de tumultul cotidian, unde gândurile să zboare pe colinele bucuriei asemeni fluturilor frumos colorați. Un loc în care grijile și supărările dispar precum picăturile de rouă. Puteți îmbina partea practică și bucuria con… »
Continua

KidsOut