Casa Pixie

Curs de automate mecanice

Curs de automate mecanice

Primul din seria cursurilor ȘTIM ( știință, tehnologie, inginerie și matematică) de la Casa Pixie este cursul de Automate Mecanice. O automată este o jucărie mecanică ce folosește came, angrenaje, manivele, pârghii și clicheti pentru a-și pune în mișcare componentele. Un mod simplu și fascinant pentru a înțelege principiile care stau la baza mecanicii. Mai multe despre automat… »
Continua
Halloween Party nr.3 la Casa Pixie

Halloween Party nr.3 la Casa Pixie

Halloween Party nr.3 la Casa Pixie: Ba nu e destul, ba trece prea greu. Toate ceasurile au luat-o razna. De la o vreme încoace nici spiridușii nu mai reușesc să le potrivească și e clar: cineva TREBUIE să repare timpul. Și există un zvon; cum că ceasornicarul-șef, cel care se ocupă de ceasul universal, nu mai e chiar în toate mințile. Așa că de Halloweenul acesta invocăm toate… »
Continua
Atelier Modelaj în hârtie

Atelier Modelaj în hârtie

Atelier Modelaj în hârtie: De data aceasta invităm spiridușii învățăcei să facă alături de noi o plimbare prin fascinanta lume a paper-mache-ului. Versatilă și prietenoasă cu mediul, această tehnică a modelării hârtiei duce la realizarea de obiecte și figurine foarte expresive. Pentru că suntem la început, ne vom antrena mai întâi mânuțele prin modelarea unor personaje din ima… »
Continua
Dans creativ pentru copii

Dans creativ pentru copii

Dans creativ pentru copii: Ritm, coordonare, flexibilitate, expresivitate, eleganță, imaginație – acestea sunt aspectele pe care le vom urmări de-a lungul cursului nostru. Ne vom ajuta, și de data aceasta, de joacă și imaginație pentru a ne putea exprima prin mișcare. Nu vom aborda un stil anume, ci vom combina elemente din acrobatică, dans contemporan, modern, jazz și da… »
Continua
KidsOut

KidsOut