Casa Pixie

Curs de automate mecanice

Primul din seria cursurilor ȘTIM ( știință, tehnologie, inginerie și matematică) de la Casa Pixie este cursul de Automate Mecanice. O automată este o jucărie mecanică ce folosește came, angrenaje, manivele, pârghii și clicheti pentru a-și pune în mișcare componentele. Un mod simplu și fascinant pentru a înțelege principiile care stau la baza mecanicii. Mai multe despre automat… »
Continua

Halloween Party nr.3 la Casa Pixie

Halloween Party nr.3 la Casa Pixie: Ba nu e destul, ba trece prea greu. Toate ceasurile au luat-o razna. De la o vreme încoace nici spiridușii nu mai reușesc să le potrivească și e clar: cineva TREBUIE să repare timpul. Și există un zvon; cum că ceasornicarul-șef, cel care se ocupă de ceasul universal, nu mai e chiar în toate mințile. Așa că de Halloweenul acesta invocăm toate… »
Continua

Atelier Modelaj în hârtie

Atelier Modelaj în hârtie: De data aceasta invităm spiridușii învățăcei să facă alături de noi o plimbare prin fascinanta lume a paper-mache-ului. Versatilă și prietenoasă cu mediul, această tehnică a modelării hârtiei duce la realizarea de obiecte și figurine foarte expresive. Pentru că suntem la început, ne vom antrena mai întâi mânuțele prin modelarea unor personaje din ima… »
Continua

Pixie – Vacanța

Pixie – Vacanța:  Se apropie mini-vacanța ! Ocazia perfectă să strecurăm între cele două semestre un picuț de magie spiridușească. Așadar, în același stil relaxat, creativ și jucăuș cu care v-am obișnuit în vacanțele de vară, între 5 și 9 februarie în căsuța noastră vor avea loc zilnic ateliere, jocuri și alte activități neapărat recreative menite să umple săptămâna libe… »
Continua

Casa Pixie împlinește 3 ani

Casa Pixie împlinește 3 ani:  3 Ani de când s-a deschis Casa Pixie, 3 ani de MAGIE care se împlinesc în a 3-a lună a anului, în cea de-a 3×5 -a zi 🙂 Inspirați de o mămică și fetița ei care și-a sărbătorit ziua în căsuța noastră, am ales ca anul acesta să ne serbăm și noi puțin altfel. Am pregătit astfel pentru pixiotii la fel de superstițioși că noi câteva momente magice;… »
Continua

Dans creativ pentru copii

Dans creativ pentru copii: Ritm, coordonare, flexibilitate, expresivitate, eleganță, imaginație – acestea sunt aspectele pe care le vom urmări de-a lungul cursului nostru. Ne vom ajuta, și de data aceasta, de joacă și imaginație pentru a ne putea exprima prin mișcare. Nu vom aborda un stil anume, ci vom combina elemente din acrobatică, dans contemporan, modern, jazz și da… »
Continua

KidsOut