Centrul Kinetobebe

Să ne (re)întâlnim cu magia Crăciunului

Crăciunul a devenit în ultima perioadă o sărbătoare mult prea comercială. Fuga după cumpărături a şters din adevărata semnificaţie a acestei sărbători. Vă invităm ca în acest workshop, separat copiii, respectiv părinţi să intrăm în contact cu adevăratul „Spirit al Crăciunului”. Timp de 2 ore, pornind de la crearea unei decoraţiuni de Crăciun, folosindu-ne de poveşti metaforice … »
Continua

Workshop: Interviul clinic pentru evaluarea neuropsihologică

Workshop: Interviul clinic pentru evaluarea neuropsihologică:  Te poți înscrie la Workshop-ul organizat în cadrul Centrului KinetoBebe și susținut de Psih. Mădălina Simion. Înscrieri: mădălina.simion@kinetobebe.ro https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZt0d7AZlQ9JSMDCSDz3WE-GtCHPMDJ_v0mLqmFkNStl752Q/viewform Cu ce vei pleca? -Modelul de interviu clinic în neuropsihologia p… »
Continua

Workshop Marea întâlnire cu bebe

Ești viitoare mămică? Lifeline, banca de celule stem, alături de Kinetobebe te invită la un workshop de suflet.  Înscrie-te GRATUIT aici: http://www.lifelinecelulestem.ro/lifeline-kinetobebe-invita-workshop-gratuit-intalnirea-cu-bebe/ Cu siguranță te-ai informat despre tot ce presupune a deveni mămică. Dar ești curioasă cum va arăta bebelușul tău, cum vei relaționa cu el și ce … »
Continua

KidsOut