Centrul Pronatalita

Yoga Dance Kids

Clasa de Yoga Dance Kids este construită că o poveste, o invitaţie la joc, menită să-i ajute pe copii să se relaxeze, să devină curioşi, inspiraţi şi sociabili. Yoga Dance Kids este un mod distractiv prin care copiii descoperă mişcarea şi ajung să o îndrăgească. Metoda de lucru este o combinaţie de joc, imaginaţie, cântec, exerciţii şi poveşti care, puse împreună, aduc o mulţim… »
Continua

Spectacol-atelier „Culori”, 1-3 ani

Teatrul din Podul Meu vine duminică, 15 ianuarie, ora 11, la Pronatalita, Str. Hristo Botev, Nr. 10, Ap. 2, Interfon 2, Sector 3, cu un nou spectacol-atelier pentru cei mici intitulat CULORI. Deschidem ochii uimiţi şi vedem o lume în culori. Roşul, galbenul şi albastrul se combină între ele şi devin altceva. Minunile se întâmplă sub ochii noştri curioşi. Pe o muzică antrenantă … »
Continua

Spectacol senzorial „Pe nisip” 1-3 ani

Teatrul din Podul Meu revine, la cererea publicului, duminică 19 martie, cu un spectacol îndrăgit destinat copiilor cu vârsta între 1 și 3 ani. Spectacolul este structurat în jurul poveştilor care se nasc într-o zi de joacă în nisip, în jurul obiectelor găsite pe o plajă…soare, valuri, zmee, bărcuțe, scoici. Vom retrăi împreună amintirile dintr-o zi însorită la mare. La f… »
Continua

Curs Masajul Bebelușului

Curs Masajul Bebelușului – constă în 4 întâlniri de grup pentru mame/tați și bebeluși, întâlniri în care exersăm și discutăm modul concret în care părintele poate face masajul respectând ritmul, dispoziția și corpul copilului. Atingerea hrănitoare și respectuoasă este bază dezvoltării unei relații sănătoase între părinte și copil. Bebelușii au nevoie de atingerea hrănitoa… »
Continua

Curs de Specializare în Masaj Prenatal

Curs de Specializare în Masaj Prenatal: Acest curs este adresat fizio/kinetoterapeuților, medicilor, tehnicienilor maseuri și tuturor celor care deja practică masajul și vor să se specializeze în Masajul Prenatal. Masajul este considerat de foarte multă lume (mai ales în România) un moft. Prin masaj întregul organism este ajutat să elimine toxinele, să înlăture tensiunea și să… »
Continua

Educație Parentală Cercul Siguranței la Pronatalita

Programul de Educație Parentală Cercul Siguranței pornește de la teoria atașamentului și are la bază cinci decenii de cercetări referitoare la modul în care este ( sau nu este) sprijinită dezvoltarea sentimentului de siguranță în relațiile de atașament. Care sunt beneficiile acestui curs? • O mai bună înțelegere a nevoilor emoționale ale copiilor; • Mai puține conflicte cu copi… »
Continua
KidsOut

KidsOut