Cine Globe România- Centrul Comercial Auchan Titan

Pinocchio

Deschidem stagiunea de toamnă cu îndrăgitul spectacol de teatru interactiv pentru copii ”Pinocchio”, Sâmbătă, 22 Octombrie, ora 17:30 la Teatru la Cinema din Cine Globe România- Centrul Comercial Auchan Titan! Rezervă bilete telefonând la 0310051620 sau online de pe www.teatrulacinema.ro Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Vă invităm să vizionaţi … »
Continua

Darul de Crăciun

Un ren, un om de zăpadă și un înger pot fi legați între ei printr-o poveste, fie foarte veche, fie foarte nouă, citită dintr-o scrisoare de copil. E frumos să dăruiești și-un zâmbet să primești! Spectacol de teatru de păpuși recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 10 ani. Biletele se achiziționează de pe: http://teatrulacinema.ro/program/darul-de-craciun-17-12-2016-cine-globe… »
Continua

Spectacol ventrilocie: Aventurile bunicuței Julieta

Un spectacol plin de umor, inedit si 100 % interactiv. Romeo, Aluna și Bunicuta Julieta le vor oferi copiilor o porție zdravănă de râs. Atât copiii, cât și părinții, vor avea parte de o experiență cu adevărat diferită și specială. Veniți să vă bucurați de cel mai nou gen de divertisment de la noi din țară – VENTRILOCIA! Spectacol recomandat copiilor cu vârsta între 6 si 12 ani… »
Continua

Spectacol teatru: Rapunzel

Rapunzel, fata cu părul fermecat, are un singur vis: să iasă din turnul în care o ține închisă Mama Gothel și să vadă lumea. Însă, după peripețiile prin care trece împreună cu Flynn Ryder, face o descoperire uluitoare: ea este prințesa răpită de la palat în urmă cu 16 ani! Spectacol recomandat copiilor cu vârsta între 4-7 ani. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete s… »
Continua

Spectacol teatru „Pinocchio”

„Pinocchio”, Duminică, 12 februarie 2017, ora 17:30, la Teatru la Cinema la Cine Globe din Auchan Titan! Vă invităm să vizionați o adaptare interactivă a minunatei poveşti a lui Carlo Collodi. Copiii se vor amuza la scenele dintre personajele negative şi Pinocchio, pentru că sunt create în cheie comică, iar inocenţa şi neştiinţa lui Pinocchio sunt fermecătoare. Spectacol de tea… »
Continua

Spectacol teatru „Peripețiile lui Piticot”

„Peripetiile lui Piticot” – Duminică, 26 Februarie 2017, ora 17:30, la Teatru la Cinema din cinematograful Cine Globe Romania din Centrul Comercial Auchan Titan! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310 051 620. Cumpara bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Povestea veselă a lui Piticot și gașca sa de prieteni! De curând Piticot şi-a pierdut bucuria… »
Continua

Spectacol teatru „Peter Pan”

„Peter Pan” – Duminică, 12 martie, ora 11:00, la Teatru la Cinema din Cine Globe Romania – Centrul Comercial Auchan Titan! Rezerva bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310 051 620. Cumpara bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Veniţi alături de noi în Ţara de Nicăieri, ţara copilăriei veşnice! Peter Pan, Hook, Tinkerbell, Smee vă poartă cu… »
Continua

Spectacol teatru „Dumbo cel isteț”

„Dumbo cel isteț”, duminică 19 noiembrie 2017, ora 17:30, la Cine Globe din Auchan Titan. Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310 051 620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Cei mici sunt invitaţi să li se alăture faimosului elefănţel Dumbo în lunga şi fascinanta sa călătorie în găsirea fluturaşului său. În drumul său, Dumbo va fi acompa… »
Continua

Spectacol Cei trei purceluși – LIVE în Auchan Titan

Spectacol Cei trei purceluși, duminică, 24 septembrie 2017, ora 17:30, la Teatru la Cinema în Auchan Titan! Rezervă acum bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620! Cu toţii ştim povestea celor trei purcei care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case. Şi asta nu fiindcă am fi ră… »
Continua

Teatru „Povestea lui Făt Frumos”

„Povestea lui Făt Frumos” – duminică, 8 octombrie 2017, ora 17:30 la Teatru la Cinema din Auchan Titan București. Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310 051 620. Copiii sunt invitaţi la adaptarea interactivă şi modernă a îndrăgitului basm popular Făt Frumos. Micii spectactori vor face cunoştinţă cu legendarele personaje ca: Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos şi Zmeu… »
Continua

Spectacol teatru „Micul Prinț”

Spectacol teatru „Micul Prinț” – Duminică, 22 octombrie 2017, ora 17:30, la Teatru la Cinema din Auchan Titan. Rezervă acum bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620! Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Spectacolul este o adaptare interactivă după povestea „Micul Prinţ” de A. de Saint-Exupery. Copiii vor fi companionii Micului Prin… »
Continua

Mame meseriașe la Centrul Comercial Auchan Titan!

Mame meseriașe la Centrul Comercial Auchan Titan – „Mame meseriaşe” este un MUZEU INTERACTIV, un proiect al Asociatiei Work At Home Moms, prin care susţinem mamele pricepute în meşteşugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte.  asoc Vă aşteptăm pe 25 noiembrie la Centrul Comercial Auchan Titan pentru a cunoaşte mamele … »
Continua

Interpretul – Teatru la Cinema

Interpretul – Sâmbătă , 25 noiembrie 2017, oră 20:00, la Cine Globe din Auchan Titan! Puteți să vă imaginați că piesă Interpretul, a fost scrisă de Tristán Bernard acum aproape 100 de ani? De atunci, nu s-au schimbat prea multe în societate, sau poate că istoria chiar se repetă și ce trăim noi acum, e doar o copie actualizată a ceea ce s-a mai întâmplat o dată sau de mai … »
Continua

Spectacol teatru: Cenușăreasa în Auchan Titan

Cenușăreasa în Auchan Titan: Spectacolul prezintă povestea cunoscută a Cenușăresei. Doi șoricei ne introduc în lumea basmului, cu candoare și umor. Fata cu suflet bun, este nedreptățită de mama și surorile ei vitrege, însă cu ajutorul Zânei, nașa ei, reușește să ajungă la bal. Astfel e găsită de prinț, cel care o va iubi cu adevărat și o va face fericită. Spectacol de teatru i… »
Continua

Spiridușul care a salvat Crăciunul

Pe 17 decembrie 2017, toți copiii sunt invitați să se bucure de un spectacol de sezon – Spiridușul care a salvat Crăciunul – la Cine Globe – Auchan Titan. E-n ajun de Crăciun şi spiriduşii meşteresc la jucării pe care Moşul o să le ducă celor mai cuminţi copii. Dar undeva unelteşte un plan o vrăjitoare ca ei să nu le primească. De ce ? Bună întrebare ! Şi spir… »
Continua

Spiridușul care a salvat Crăciunul

Spiridușul care a salvat Crăciunul se desfășoară duminică, 17 decembrie 2017, ora 17:30, la Cine Globe din Auchan Titan! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! E-n ajun de Crăciun și spiridușii meșteresc la jucării Pe care Moșul o să le ducă celor mai cuminți copii! Dar undeva uneltește un plan… »
Continua

Spectacol Frumoasa și Bestia

Spectacol Frumoasa și Bestia – Duminică 4 februarie 2018, ora 17:30, în Cine Globe – Auchan Titan. Una din cele mai frumoase povești este cea a frumoasei Belle care trăiește alături de tatăl ei, un inventator trăznit, într-un orășel banal de provincie, unde cea mai mare provocare e să găsească noi metode de a respinge prietenia infatuatului de Gaston! În cealaltă pa… »
Continua

Spectacol teatru „Lupul buclucaș”

„Lupul buclucaș” – Sâmbătă, 10 februarie 2018, ora 11:00, la Cine Globe din Auchan Titan! Rezervă online pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620. Bilete disponibile direct la casa de bilete a cinematografului. A fost odată un lup care a încurcat poveştile. Cum, nu se poate? Baaaa daaaa, e foarte simplu : s-a ratăcit pe străzile poveştilor. În loc să ajungă la Bunicuţ… »
Continua

Teatru interactiv Frumoasa din pădurea adormită

Teatru interactiv Frumoasa din pădurea adormită: Într-un ținut îndepărtat, într-o lume de basm, cu zâne, prinți și prințese, apare micuța și preafrumoasa Aurora! Malefica invidioasă pe aceasta și pe părinții săi, aruncă o vrajă asupra sa! Vraja spune că la vârsta de 16 ani va să cadă într-un somn adânc din care se va trezi numai cu ajutorul sărutului adevăratei iubiri! Oare vra… »
Continua

Teatru Interactiv Mica Sirenă

Teatru Interactiv Mica Sirenă: Ariel, prințesa mărilor și a oceanelor decide să lase în urmă viața de sirenă pentru a fi cu prințul Eric. Astfel ea apelează la Ursula, vrăjitoarea mării care îi indeplinește dorința de a avea picioare, însă la schimb îi cere glasul ei minunat! Se va descurca Ariel în lumea oamenilor? Va reuși să-l cucerească pe prinț… dar tatăl ei, Triton,… »
Continua

Păcală, Tândală și Mărioara

Păcală, Tândală și Mărioara: duminică, 25 martie 2018, ora 17:30, la Cine Globe Romania din Centrul Comercial Auchan Titan! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Un spectacol vesel cum nu s-a mai vazut, cu o săteanca frumoasă și înteleaptă și doi ciocoflenderi puși pe păcăleli. Muzica și portul… »
Continua

Teatru Interactiv Prințul Fermecat

Teatru Interactiv Prințul Fermecat: Prințul cu părul albastru din Ținutul Albastru este transformat de Vrăjitoare în Căpcăun pentru a împiedica unirea Ținutului său cu Ținutul Roșu, prin căsătoria sa cu Prințesa. Aceasta din urmă pornește în ajutorul Prințului și cu ajutorul Zânei, a Fluturașului și a Gâscănelului reușește să o învingă pe Vrăjitoare printr-o formulă magică̷… »
Continua

Spectacol „Aladdin și lampa fermecată”

Spectacol „Aladdin și lampa fermecată”: Într-o lume îndepărtată, o tânără prințesă pe nume Jasmine, se revoltă împotriva regulilor făcute de tatăl ei Sultanul. Ea îl întâlnește pe Aladdin, care este de fapt un hoț însă… cu suflet curat și care a avut norocul să găsească o lampă fermecată! Îi va fura Aladdin inima prințesei? Actorii vor da viață personajelor: Sultanul, Jasmine, … »
Continua

Teatru interactiv Peștișorul de Aur

Teatru interactiv Peștișorul de Aur: Peștişorul, cu glas de om, îi ceru pescarului să-l lase în viață și să-l arunce înapoi în apă. Pescarul era un om milostiv, însă îi era teamă de gura spurcată a nevestei, gândindu-se că se va întoarce acasă fără hrană. În cele din urmă, cruță viața bietei ființe, hotărându-se să o lase să se întoarcă în împărăția apelor. Peștișorul, drept r… »
Continua

KidsOut