Cine Globe România- Centrul Comercial Auchan Titan

Pinocchio

Pinocchio

Deschidem stagiunea de toamnă cu îndrăgitul spectacol de teatru interactiv pentru copii ”Pinocchio”, Sâmbătă, 22 Octombrie, ora 17:30 la Teatru la Cinema din Cine Globe România- Centrul Comercial Auchan Titan! Rezervă bilete telefonând la 0310051620 sau online de pe www.teatrulacinema.ro Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Vă invităm să vizionaţi … »
Continua
Darul de Crăciun

Darul de Crăciun

Un ren, un om de zăpadă și un înger pot fi legați între ei printr-o poveste, fie foarte veche, fie foarte nouă, citită dintr-o scrisoare de copil. E frumos să dăruiești și-un zâmbet să primești! Spectacol de teatru de păpuși recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 10 ani. Biletele se achiziționează de pe: http://teatrulacinema.ro/program/darul-de-craciun-17-12-2016-cine-globe… »
Continua
Spectacol ventrilocie: Aventurile bunicuței Julieta

Spectacol ventrilocie: Aventurile bunicuței Julieta

Un spectacol plin de umor, inedit si 100 % interactiv. Romeo, Aluna și Bunicuta Julieta le vor oferi copiilor o porție zdravănă de râs. Atât copiii, cât și părinții, vor avea parte de o experiență cu adevărat diferită și specială. Veniți să vă bucurați de cel mai nou gen de divertisment de la noi din țară – VENTRILOCIA! Spectacol recomandat copiilor cu vârsta între 6 si 12 ani… »
Continua
Spectacol teatru: Rapunzel

Spectacol teatru: Rapunzel

Rapunzel, fata cu părul fermecat, are un singur vis: să iasă din turnul în care o ține închisă Mama Gothel și să vadă lumea. Însă, după peripețiile prin care trece împreună cu Flynn Ryder, face o descoperire uluitoare: ea este prințesa răpită de la palat în urmă cu 16 ani! Spectacol recomandat copiilor cu vârsta între 4-7 ani. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete s… »
Continua
Spectacol teatru „Pinocchio”

Spectacol teatru „Pinocchio”

„Pinocchio”, Duminică, 12 februarie 2017, ora 17:30, la Teatru la Cinema la Cine Globe din Auchan Titan! Vă invităm să vizionați o adaptare interactivă a minunatei poveşti a lui Carlo Collodi. Copiii se vor amuza la scenele dintre personajele negative şi Pinocchio, pentru că sunt create în cheie comică, iar inocenţa şi neştiinţa lui Pinocchio sunt fermecătoare. Spectacol de tea… »
Continua
spectacol-teatru-peripetiile-lui-piticot

Spectacol teatru „Peripețiile lui Piticot”

„Peripetiile lui Piticot” – Duminică, 26 Februarie 2017, ora 17:30, la Teatru la Cinema din cinematograful Cine Globe Romania din Centrul Comercial Auchan Titan! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310 051 620. Cumpara bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Povestea veselă a lui Piticot și gașca sa de prieteni! De curând Piticot şi-a pierdut bucuria… »
Continua
Spectacol teatru „Peter Pan”

Spectacol teatru „Peter Pan”

„Peter Pan” – Duminică, 12 martie, ora 11:00, la Teatru la Cinema din Cine Globe Romania – Centrul Comercial Auchan Titan! Rezerva bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310 051 620. Cumpara bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Veniţi alături de noi în Ţara de Nicăieri, ţara copilăriei veşnice! Peter Pan, Hook, Tinkerbell, Smee vă poartă cu… »
Continua
Spectacol teatru „Dumbo cel isteț”

Spectacol teatru „Dumbo cel isteț”

„Dumbo cel isteț”, duminică 19 noiembrie 2017, ora 17:30, la Cine Globe din Auchan Titan. Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310 051 620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Cei mici sunt invitaţi să li se alăture faimosului elefănţel Dumbo în lunga şi fascinanta sa călătorie în găsirea fluturaşului său. În drumul său, Dumbo va fi acompa… »
Continua
Spectacol „Cei trei purceluși”

Spectacol Cei trei purceluși – LIVE în Auchan Titan

Spectacol Cei trei purceluși, duminică, 24 septembrie 2017, ora 17:30, la Teatru la Cinema în Auchan Titan! Rezervă acum bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620! Cu toţii ştim povestea celor trei purcei care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case. Şi asta nu fiindcă am fi ră… »
Continua
Teatru „Povestea lui Făt Frumos”

Teatru „Povestea lui Făt Frumos”

„Povestea lui Făt Frumos” – duminică, 8 octombrie 2017, ora 17:30 la Teatru la Cinema din Auchan Titan București. Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310 051 620. Copiii sunt invitaţi la adaptarea interactivă şi modernă a îndrăgitului basm popular Făt Frumos. Micii spectactori vor face cunoştinţă cu legendarele personaje ca: Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos şi Zmeu… »
Continua
Spectacol teatru „Micul Prinț”

Spectacol teatru „Micul Prinț”

Spectacol teatru „Micul Prinț” – Duminică, 22 octombrie 2017, ora 17:30, la Teatru la Cinema din Auchan Titan. Rezervă acum bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620! Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Spectacolul este o adaptare interactivă după povestea „Micul Prinţ” de A. de Saint-Exupery. Copiii vor fi companionii Micului Prin… »
Continua
Mame meseriașe la Centrul Comercial Auchan Titan

Mame meseriașe la Centrul Comercial Auchan Titan!

Mame meseriașe la Centrul Comercial Auchan Titan – „Mame meseriaşe” este un MUZEU INTERACTIV, un proiect al Asociatiei Work At Home Moms, prin care susţinem mamele pricepute în meşteşugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte.  asoc Vă aşteptăm pe 25 noiembrie la Centrul Comercial Auchan Titan pentru a cunoaşte mamele … »
Continua
Interpretul - Teatru la Cinema

Interpretul – Teatru la Cinema

Interpretul – Sâmbătă , 25 noiembrie 2017, oră 20:00, la Cine Globe din Auchan Titan! Puteți să vă imaginați că piesă Interpretul, a fost scrisă de Tristán Bernard acum aproape 100 de ani? De atunci, nu s-au schimbat prea multe în societate, sau poate că istoria chiar se repetă și ce trăim noi acum, e doar o copie actualizată a ceea ce s-a mai întâmplat o dată sau de mai … »
Continua
Spectacol teatru: Cenușăreasa în Auchan Titan

Spectacol teatru: Cenușăreasa în Auchan Titan

Cenușăreasa în Auchan Titan: Spectacolul prezintă povestea cunoscută a Cenușăresei. Doi șoricei ne introduc în lumea basmului, cu candoare și umor. Fata cu suflet bun, este nedreptățită de mama și surorile ei vitrege, însă cu ajutorul Zânei, nașa ei, reușește să ajungă la bal. Astfel e găsită de prinț, cel care o va iubi cu adevărat și o va face fericită. Spectacol de teatru i… »
Continua
Spiridușul care a salvat Crăciunul

Spiridușul care a salvat Crăciunul

Pe 17 decembrie 2017, toți copiii sunt invitați să se bucure de un spectacol de sezon – Spiridușul care a salvat Crăciunul – la Cine Globe – Auchan Titan. E-n ajun de Crăciun şi spiriduşii meşteresc la jucării pe care Moşul o să le ducă celor mai cuminţi copii. Dar undeva unelteşte un plan o vrăjitoare ca ei să nu le primească. De ce ? Bună întrebare ! Şi spir… »
Continua
Spiridușul care a salvat Crăciunul

Spiridușul care a salvat Crăciunul

Spiridușul care a salvat Crăciunul se desfășoară duminică, 17 decembrie 2017, ora 17:30, la Cine Globe din Auchan Titan! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! E-n ajun de Crăciun și spiridușii meșteresc la jucării Pe care Moșul o să le ducă celor mai cuminți copii! Dar undeva uneltește un plan… »
Continua
Spectacol Frumoasa și Bestia

Spectacol Frumoasa și Bestia

Spectacol Frumoasa și Bestia – Duminică 4 februarie 2018, ora 17:30, în Cine Globe – Auchan Titan. Una din cele mai frumoase povești este cea a frumoasei Belle care trăiește alături de tatăl ei, un inventator trăznit, într-un orășel banal de provincie, unde cea mai mare provocare e să găsească noi metode de a respinge prietenia infatuatului de Gaston! În cealaltă pa… »
Continua
Spectacol teatru „Lupul buclucaș”

Spectacol teatru „Lupul buclucaș”

„Lupul buclucaș” – Sâmbătă, 10 februarie 2018, ora 11:00, la Cine Globe din Auchan Titan! Rezervă online pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620. Bilete disponibile direct la casa de bilete a cinematografului. A fost odată un lup care a încurcat poveştile. Cum, nu se poate? Baaaa daaaa, e foarte simplu : s-a ratăcit pe străzile poveştilor. În loc să ajungă la Bunicuţ… »
Continua
Teatru interactiv Frumoasa din pădurea adormită

Teatru interactiv Frumoasa din pădurea adormită

Teatru interactiv Frumoasa din pădurea adormită: Într-un ținut îndepărtat, într-o lume de basm, cu zâne, prinți și prințese, apare micuța și preafrumoasa Aurora! Malefica invidioasă pe aceasta și pe părinții săi, aruncă o vrajă asupra sa! Vraja spune că la vârsta de 16 ani va să cadă într-un somn adânc din care se va trezi numai cu ajutorul sărutului adevăratei iubiri! Oare vra… »
Continua
Teatru Interactiv Hansel și Gretel

Teatru Interactiv Hansel și Gretel

Teatru Interactiv Hansel și Gretel: În familia tăietorului de lemne se anunță vremuri grele. Din pricina sărăciei, mama vitregă hotărăște să îi trimită pe copii în inima pădurii, și să se descotoroseacă de ei. Dar Hansel și Gretel sunt doi frățiori curajoși. Oare vor reuși să scape și de vrăjitoarea cea rea? Actorii vor da viață personajelor: Hansel, Gretel, Vrăjitoarea, Tata ș… »
Continua
Teatru Interactiv Mica Sirenă

Teatru Interactiv Mica Sirenă

Teatru Interactiv Mica Sirenă: Ariel, prințesa mărilor și a oceanelor decide să lase în urmă viața de sirenă pentru a fi cu prințul Eric. Astfel ea apelează la Ursula, vrăjitoarea mării care îi indeplinește dorința de a avea picioare, însă la schimb îi cere glasul ei minunat! Se va descurca Ariel în lumea oamenilor? Va reuși să-l cucerească pe prinț… dar tatăl ei, Triton,… »
Continua
KidsOut

KidsOut