Cinema City Mega Mall

Finding Dory (2016)

Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, și îi are ca participanți pe Marlin (Albert Brooks), Nemo și Gașca din Acvariu, printre alții. Locul peripețiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste își vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei și va învăța între timp și… »
Continua

Țestoasele Ninja 2

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil și Vern Fenwick, dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones. După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman… »
Continua

Ice Age: Collision Course 14 Iulie 2016

Acţiunea este declanşată de nimeni altul decât Scrat, care ajunge în Spaţiu şi declanşează o succesiune de evenimente care nu sunt neapărat de bun augur pentru îndrăgiţii eroi Ice Age. Joi (14.07.2016): Movieplex Cinema Plaza: ora 12:00(3D, RO) 14:00(3D, RO) 15:45(3D) 16:00(3D, RO) 17:45(3D) 19:45(3D) Grand Cinema & More: ora 11:25(3D, RO) 12:40(3D, RO) 13:45(3D) 14:55(3D,… »
Continua

Spectacol teatru „Regatul fermecat”

”Regatul fermecat” la Teatru la Cinema la CINEMA CITY din Mega Mall, Duminică, 12 februarie 2017, ora 11:00. Rezervă bilete online acum pe www.teatrulacinema.ro sau la 031 005 1620! Biletele sunt disponibile si direct la casa de bilete a cinematografului. O împărăteasă cu aspirații înalte își educă fiica după cele mai înalte standarde ale vremii, dar o vrăjitoare îi prezice că … »
Continua

Spectacol teatru „Cenușăreasa”

Cenuşăreasa – Sâmbătă, 25 Februarie 2017, ora 11:00 la Teatru la Cinema din cinematograful Cinema City România din Mega Mall Bucureşti! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. Spectacolul prezintă povestea cunoscută a Cenuşăresei. Doi şoricei ne introduc în lumea basmului, cu candoare … »
Continua

Spectacol teatru „Lupul Buclucaș”

”Lupul buclucaș” – Sâmbătă, 25 martie 2017, ora 11:00 la Cinema City Romania din Mega Mall! Rezervă online pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620. Bilete disponibile direct la casa de bilete a cinematografului. A fost odată un lup care a încurcat poveştile. Cum, nu se poate? Baaaa daaaa, e foarte simplu : s-a ratăcit pe străzile poveştilor. În loc să ajungă la Bunic… »
Continua

Iepurașul Bocănilă în căutarea prieteniei

Iepurașul Bocănilă… în căutarea prieteniei! – duminică, 9 aprilie 2017, ora 11:00, la CINEMA CITY din Mega Mall. Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro și la 0310 051 620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. Atâtea piedici iepuraşul nostru aiurit să găsească ouă niciodat’ n-a întâlnit. Găinile sunt tare supărate că le-a mâncat salatel… »
Continua

Spectacol teatru „Cei trei purceluși”

”Cei trei purcelusi” la Teatru la Cinema la cinematograful Cinema City Romania din Mega Mall, Sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 11:00! Cu toţii ştim povestea celor trei purcei care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case. Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să le arătăm tuturor că graba şi l… »
Continua

Școala Altfel la Teatru la Cinema!

Teatru la Cinema™ vine în sprijinul școlii și grădiniței copilului dumneavoastră cu spectacole de teatru pentru ca Școala Altfel să fie chiar Altfel! Special pentru Școala Altfel vă puteți alege spectacolul preferat din cinematograful CINEMA CITY cu săli certificate ISU și cel mai apropiat mall de instituția dumneavoastră de învățământ: Afi Palace Cotroceni, Sun Plaza, ParkLake… »
Continua

Spectacol „Traista fermecată a Vrăjitoarei”

„Traista fermecată a Vrăjitoarei”, sâmbătă, 04 noiembrie 2017, ora 11:00, la Teatru la Cinema din Mega Mall! Rezervă bilete online pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310051620 Cumpără-ţi bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. Într-o Împărăție îndepărtată, Împăratul și Împărăteasa au pornit cu oaste împotriva tuturor Vrăjitoarelor din ținut, pentru a le alunga.… »
Continua

Spectacol Inelul Magic în Mega Mall

Spectacol Inelul Magic în Mega Mall: Cum ar fi dacă într-o zi am moșteni un Cocoș, dar nu orice cocoș, ci unul foarte isteț și curajos ?! Haideți în ținutul Contelui bogat să descoperim frumoasa poveste a priceputului Cocoș și a inelului magic. O poveste despre istețime și curaj, spusă cu mult umor de personaje precum Cocoșul cel isteț, Zâna Dreptății, un Conte foarte bogat și … »
Continua

Teatru Interactiv Hansel și Gretel

Teatru Interactiv Hansel și Gretel: În familia tăietorului de lemne se anunță vremuri grele. Din pricina sărăciei, mama vitregă hotărăște să îi trimită pe copii în inima pădurii, și să se descotoroseacă de ei. Dar Hansel și Gretel sunt doi frățiori curajoși. Oare vor reuși să scape și de vrăjitoarea cea rea? Actorii vor da viață personajelor: Hansel, Gretel, Vrăjitoarea, Tata ș… »
Continua

KidsOut