Cinema City - ParkLake Shopping Center

Spectacol teatru: Regatul Fermecat

Spectacol teatru: Regatul Fermecat

O împărăteasă cu aspirații înalte își educă fiica după cele mai înalte standarde ale vremii, dar o vrăjitoare îi prezice că aceasta se va căsători cu un simplu soldat. Morala poveștii este că nu contează nici banii, nici hainele omului, nici rangul, ci faptele bune și frumoase. Recomandat copiilor între 3 și 7 ani. Biletele se pot achiziționa la casa de bilete sau  de pe: http… »
Continua
Spectacol teatru „Motanul încălțat”

Spectacol teatru „Motanul încălțat”

Motanul încălţat – Duminică, 19 februarie 2017, ora 11:00 la Cinema City România din ParkLake Bucureşti. Un spectacol complex ce îmbină jocul actorilor cu păpuşi şi elemente de animaţie, un spectacol care încânta prin costume, decoruri şi starea de joc interactiv. Acest joc îi va implică foarte mult pe micuţii spectatori care vor participa activ la spectacol ajutându-l pe… »
Continua
Spectacol teatru „Zâna Pădurii”

Spectacol teatru „Zâna Pădurii”

Zâna Pădurii – Duminică, 14 mai 2017, ora 11:00 la Teatru la Cinema din CINEMA CITY – ParkLake! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. În lumea poveştilor, Zâna Pădurii este ocrotitoarea tuturor vieţuitoarelor pădurii, însă, Lupul cel tot timpul înfometat, se hotărî să devină el… »
Continua
Spectacol „Traista fermecată a Vrăjitoarei”

Spectacol „Traista fermecată a Vrăjitoarei”

„Traista fermecată a Vrăjitoarei”, sâmbătă, 27 Mai 2017,ora 11:00, la Teatru la Cinema din Cinema City – ParkLake! Rezervă bilete online pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620. Cumpără-ţi bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. Într-o Împărăție îndepărtată, Împăratul și Împărăteasa au pornit cu oaste împotriva tuturor Vrăjitoarelor din ținut, pent… »
Continua
Goana după alune 2

Goana după alune 2

Goana după alune 2 – Năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile. Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este acum ameninţată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un p… »
Continua
Spectacol Prințul Fermecat în Park Lake

Spectacol Prințul Fermecat în Park Lake

Pe 30 septembrie, suntem așteptați la spectacolul interactiv Prințul Fermecat, în Park Lake.  Prințul cu părul albastru din Ținutul Albastru este transformat de Vrăjitoare în Căpcăun pentru a împiedica unirea Ținutului său cu Ținutul Roșu, prin căsătoria sa cu Prințesa. Aceasta din urmă pornește în ajutorul Prințului și cu ajutorul Zânei, a Fluturașului și a Gâscănelului reu… »
Continua
Spectacol Prințesa Spiriduș în ParkLake

Spectacol Prințesa Spiriduș în ParkLake

Spectacol Prințesa Spiriduș în ParkLake: Cei mici sunt invitați să descopere ținutul magic al spiridușilor! Aici trăiau într-un castel doi frați Spiriduși. Fratele cel mare a plecat de la palat, a ajuns un mare Vrăjitor, într-un crâng cu nuci, iar fratele cel mic a rămas la palat și are două fiice. Fratele cel mare s-a înfuriat și a jurat că atunci când fratele sau mai mic v-a … »
Continua
Ariciul și Țestoasa uriașă în Park Lake

Ariciul și Țestoasa uriașă în Park Lake

Ariciul și Țestoasa uriașă în Park Lake, pe 17 decembrie, de la ora 11:00: Un pui de vulpe naiv, încrezut și obraznic pleacă din vizuina sa la vânătoare fără voia Vulpoiului, pentru că se săturase să tot mănânce iepure. Moș Martin (cel mai vechi locuitor al pădurii), la rugamintea Vulpoiului, îl are în pază pe acest Pui de Vulpe, pentru a nu i se întampla vreun rău. Însă, cu to… »
Continua
Spectacol Turtița năzdrăvană

Spectacol Turtița năzdrăvană

Spectacol Turtița năzdrăvană, Duminică 14 ianuarie 2018, ora 11:00, la Cinema City din ParkLake Shopping Center! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Ca orice poveste începe cu a fost odată un Moș și o Babă triști că nu aveau un copil. Într-o zi, Moșul o roagă pe Băbuță să îi facă o turtiță. B… »
Continua
Teatru interactiv Scufița Roșie

Teatru interactiv Scufița Roșie

Teatru interactiv Scufița Roșie: Trăia odată o fetiță care primise în dar de la bunicuța ei o minunată scufiță de culoare roșie. Fetiței îi plăcea tare mult acea scufiță și ajunsese să nu o mai dea deloc jos. Din acest motiv toată lumea o striga Scufița Rosie. Într-o zi în drum spre casa bunicii aceasta se întâlni cu Lupul… O adaptare spumoasă și amuzantă, cu o fetiță năstrușni… »
Continua
KidsOut

KidsOut