Cinema City Sun Plaza

Spectacol teatru: Micul Prinț

Spectacolul este o adaptare interactivă după povestea ”Micul Prinț” de A. de Saint-Exupery. Copiii vor fi companionii Micului Prinț si ajutor de nădejde în aventura sa pe Pământ, în căutarea unui prieten adevărat. O pledoarie pentru adevărata prietenie, o călătorie care începe şi se termină pe planeta Micului Prinţ care va rămâne alături de floarea sa. Micii spectacori vor fi … »
Continua

Spectacol de păpuși: Povestea lui Făt-Frumos

Copiii sunt invitați la adaptarea interactivă și modernă a îndrăgitului basm popular Făt-Frumos. Micii spectactori vor face cunoștință cu legendarele personaje ca: Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos și Zmeul. Ne vom distra alături de păpușile mari ce dau viață poveștii și realism aventurilor prin care va trece personajul principal. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete sa… »
Continua

Spectacol teatru „Lupul buclucaș”

”Lupul buclucaş” – Duminică, 5 Februarie 2017, ora 11:00 la Cinema City România din SUN PLAZA. A fost odată un lup care a încurcat poveştile. Cum, nu se poate? Băăăă daaaa, e foarte simplu: s-a rătăcit pe străzile poveştilor. În loc să ajungă la Bunicuţă, a ajuns la cei trei purceluşi şi era atât de derutat încât a uitat cu desăvârşire ce să spună şi ce să facă. Şi credeţ… »
Continua

Spectacol teatru „Zâna Primăverii si Mărțișorul

„Zâna Primăverii si Mărțișorul”, duminică, 05 martie 2017,ora 11:00, la Teatru la Cinema din Cinema City Romania – SUN PLAZA! Rezervă bilete online pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620. Cumpără-ţi bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. O poveste frumoasă, o creație originală, în care personaje vestite din folclor, precum Moș Viscol, Baba Dochia… »
Continua

Spectacol „Regatul fermecat”

„Regatul fermecat” la Teatru la Cinema la CINEMA CITY din Sun Plaza, Duminica, 28 Mai 2017, ora 11:00. Rezervă bilete online acum pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620! Biletele sunt disponibile și direct la casa de bilete a cinematografului. O împărăteasă cu aspirații înalte își educă fiica după cele mai înalte standarde ale vremii, dar o vrăjitoare îi prezice că aceast… »
Continua

Cel mai mare eveniment de construcție LEGO® al anului: LEGO® NINJAGO™!

Faci parte din Clubul Părinților care nu merg desculți în casă? Ai un copil pasionat de LEGO®? Adu-l la cel mai mare eveniment de construcție LEGO al anului: LEGO® NINJAGO™. Pe 13, 14 și 15 octombrie, Sun Plaza devine cartierul general LEGO NINJAGO. Vor fi premii la fiecare oră și toți participanții vor fi răsplătiți pentru eforturile lor deosebite cu o minifigurină NINJA. Cu u… »
Continua

Spectacol teatru Zâna Pădurii în Sun Plaza

Zâna Pădurii – Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, ora 11:00 la Teatru la Cinema din CINEMA CITY – Sun Plaza Berceni! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. În lumea poveştilor, Zână Pădurii este ocrotitoarea tuturor vieţuitoarelor pădurii, însă, Lupul cel tot timpul înfometat, se hotăr… »
Continua

Hai să aprindem împreună luminiţele de Crăciun!

Hai să aprindem împreună luminiţele de Crăciun: Care este cel mai frumos lucru care se poate întâmpla în prag de sărbătoare? Hai, toată lumea în cor: „Aprinderea luminiiiiţelor de Crăciun!”.  Anul acesta furăm startul, atât de entuziasmaţi suntem. Aşa că joi, 16 noiembrie, începând cu ora 19:00, te aşteptăm pe Esplanada Sud ca să ne facem împreună încălzirea. Cum “sărbătoare” î… »
Continua

Sunny îşi lansează carte şi vă invită la petrecere

Prieteni, Sunny porneşte într-o nouă peripeţie. După ce anul trecut şi-a lansat CD-ul cu cântecele, anul acesta îşi lansează prima lui carte. Să-l felicităm aşa cum se cuvine! 🙂 Sunny a născocit o mulţime de joculeţe anti-plictiseală, pentru copilaşi isteţi, dornici să descopere o lumea fascinantă. Intitulată “Jocurile lui Sunny”, cartea va avea lansarea pe 19 noiembrie, ora … »
Continua

Traista fermecată a Vrăjitoarei în Sun Plaza

Traista fermecată a Vrăjitoarei în Sun Plaza: Într-o Împărăție îndepărtată, Împăratul și Împărăteasa au pornit cu oaste împotriva tuturor Vrăjitoarelor din ținut, pentru a le alunga. O singură vrăjitoare reușește să scape și pentru a se răzbuna, printr-o vrajă închide Soarele în traista fermecată și pornește o ploaie pentru totdeauna în ținutul Împăratului. Și asta nu este tot,… »
Continua

Spectacol Iedul cu trei capre

Spectacol Iedul cu trei capre: sâmbătă, 17 februarie 2018, ora 11:00, la Cinema City Romania din SUN PLAZA! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Un ied râzgâiat cum altul nu-i pe lume… căci mama, mătușa și bunica fac totul pentru el, un fel de Dl Goe din lumea necuvântătoarelor ! Un spectacol … »
Continua

Teatru interactiv Magic Fairytale

Teatru interactiv Magic Fairytale: O călătorie în minunata poveste a Zânei Magice. Cei mici și cei mari se vor bucura de un spectacol pe scenă și devin mici magicieni. Ca într-o adevărată vrajă, doar cu o baghetă fermecată, ei învață trucuri hazlii și formule magice ce vor transforma fanteziile în realitate, pentru că în lumea poveștilor totul este permis!  Spectacol de magie p… »
Continua

KidsOut