Cinema Elvira Popescu

Oachi, prinţul din junglă

Oachi este o broscuţă care trece printr-o adevărată criză de identitate. Dacă celelalte broaşte iubesc apa şi ar ţopăi toată ziua, el nu este deloc ca ele. Simte că locul lui nu este printre neamul broscăresc şi îşi pune mii de întrebări despre viaţă. Îşi găseşte curajul de a pleca într-o călătorie importantă, pentru a afla răspunsul la marile secrete ale vieţii alături de buna… »
Continua

EducaTIFF la București

EducaTIFF este primul program de educaţie media şi cinematografică ce are scopul de a (re)aprinde pasiunea publicului tânăr şi foarte tânăr pentru arta cinematografică. În perioada 17-19 iunie, pot fi urmărite trei proiecții: Blanka, Secret Society of Souptown și In Your Dreams! Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăria Anthony Frost (Calea… »
Continua

Kinofest – Scurtmetraje pentru copii

Vă invităm vineri 22 iulie ora 16:00 şi sâmbătă 23 iulie, ora 11:00 să urmăriţi o serie de scurtmetraje marca Kinofest. Programele sunt foarte variate că gen şi tehnică: de la experimente vizuale non-narative foarte frumoase, scketch-uri nostime, comedii, aventuri, realizate în tehnici de la grafică clasică, până la animaţia 3D sau anime-ul asiatic. Biletele se pot achiziţiona … »
Continua

Ice Age 5

Vineri 29 iulie ora 16:00 și sâmbătă 30 iulie ora 11:00 vă invităm să urmăriți cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă. De data aceasta îl catapultează în univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață. Ne vedem la ”Ice Age 5”! Cinema Elvira Popescu Bd. Dacia nr.77 … »
Continua

The Secret Life of Pets

Vă invităm să urmăriţi „The secret life of pets”, comedia animată pentru întreaga familie, vineri 5 august, ora 16:00 şi sâmbătă 6 august, ora 11:00. Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), precum și online, de aici. Ne vedem la film! … »
Continua

Cine-Junior

În week-end avem filme pentru întreaga familie! „Le Jour des Corneilles” vineri 26 august – ora 17:30 „Le Tableau” sâmbătă 27 august – ora 15:00 Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), precum și online, de pe elvirepopesco.… »
Continua

Ratchet and Clank

Vă invităm la film sâmbătă 10 septembrie şi duminică 11 septembrie, ora 11:00. Ratchet, un lombax naiv, și ciudatul roboțel Clank se văd nevoiți să-și unească forțele pentru prima dată pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea să masacreze galaxia pentru a-și construi planeta perfectă doar pentru el. … »
Continua

Kérity, la maison des contes

„Lectura, iată învăţătura cea mai bună.” Vă invităm să aflaţi povestea lui Natanaël care la şapte ani încă nu ştie să citească. După ce familia lui primeşte moştenire o casă şi o colecţie de cărţi, va descoperi care este adăpostul tuturor eroilor din literatura pentru copii. Din acel moment Nal val trebuie să apere cărţile pentru a păstra poveştile. „Kérity, l… »
Continua

Minimest 2016

Luna se pregătește intens pentru princhindeii pe care îi așteaptă începând cu 7 Octombrie pe planeta Minimest. A ales cele mai iubite și premiate filme din toată lumea pentru cei mai mici fani ai animației. Și cum Luna are planuri mari și vrea să transforme planeta Minimest în cel mai îndrăgit loc pentru pitici, a pus la cale și niște ateliere de creație unde cei mici iși vor … »
Continua

Pim şi Pom. Marea aventură

07 octombrie 2016, Orele: 14:00 – 15:15 „Pim & Pom. The Big Adventure / Pim şi Pom. Marea Aventură” este primul film din seria Minimest la Elvire Popesco. Prietenia dintre Pim cea aventuroasă şi Pom cea prudentă este pusă la încercare după ce reuşesc cu greu să scape de planul răutăcios al nepoatelor stăpânei lor, dar rătăcesc drumul spre casă. Biletele se… »
Continua

Corbul poznaş – marea cursă

08 octombrie 2016, Orele: 14:00 – 15:15 Micul corb iubeşte la nebunie spaghetele şi şoseta lui dungată. Şi-i mai place şi să facă tot felul de pozne. Când strică din întâmplare un baraj şi apa riscă să inunde pădurea, corbului îi este teamă să nu fie certat sau pedepsit de doamna Bursuc, care are grijă de el şi de celelalte animale din pădure. Biletele se pot achiziţiona … »
Continua

Trenk – the little Knight

Un băiețel de zece ani pe nume Trenk vrea să devină cavaler și să-și elibereze familia din ghearele necruțătorului Sir Wertolt. Se furișează în Castelul Hohenlob pentru a învăța să se dueleze, știind că o victorie împotriva cavalerului Wertolt îi poate garanta îndeplinirea unei dorințe. Trenk va trece peste toate obstacolele întalnite ajungând în cele din urma să înfrunte drago… »
Continua

Little Houdini

Appleton, Wisconsin, 1886. Un băiețel de 12 ani, se pregătește să pornească în cea mai mare aventură din viața lui. Cea mai mare dorință a sa, încă de când era mic, este să devină magician. Atunci când găsește o oportunitate, face tot ceea ce îi stă în puntință pentru a-și indeplini acest vis. joi, 13 octombrie, 18:00, Cinema Elvire Popseco vineri, 14 octombrie, 12:00, Cinema E… »
Continua

Gruffalo şi prietenii lui

28 octombrie 2016, Orele 15:30 Gruffalo – animaţia nominalizată la Oscar ilustrează un şoricel isteţ care se plimbă prin pădure şi păcăleşte o mulţime de animale de pradă. Povestea este împletită şi cu o a două parte în care protagonistul ignoră sfaturile tatălui şi se strecoară afară din bârlog în plină iarnă, în căutarea Şoarecelui–Mare–şi–Rău. Biletel… »
Continua

Cine-Junior: „Phantom Boy”

Premiera „Phantom Boy” Categorie de vârstă: +6 ani Regia: Alain Gagnol, Jean-Loup Felicioli Gen: Animație, aventură – Franța – 2015  – 1h24 Sinopis : Aflat în mijlocul unei investigaţii, poliţistul Alex este rănit de un personaj misterios cu faţa desfigurată. Imobilizat în spital, Alex îl întâlneşte pe Léo, un pacient în vârstă de 11 ani cu abilitatea de a-şi părăsi… »
Continua

Cine-dezbateri – „Drepturile copilului”

În perioada 21 – 23 noiembrie va avea loc seria de cine-dezbateri „Regards croisés sur l’enfance, l’éducation et les migrations en Europe orientale”/„Dezbateri privind copilăria, educaţia şi migraţia în Europa orientală”. Proiectul regional este conceput ca o platformă de întâlniri şi schimburi de bune practici între profesioniştii din Franţa, România, Bulgaria şi Moldova… »
Continua

Şcoala de detectivi

Şcoala Micile Vedete Dacă sunteţi curioşi să aflaţi cum rezolvă Andrei şi Detectivel misterul dispariţiei valizei, vă aşteptăm sâmbătă, 26 noiembrie, ora 11:00, la Cinema Elvire Popesco. Acolo veţi putea urmări „Şcoala de detectivi”, episodul 2 din seria filmelor cu detectivi! … »
Continua

Aventuri cu detectivi

Şcoala Micile Vedete vine la cinema Elvire Popesco. Pe 2 octombrie şi 26 noiembrie vă invităm să urmăriţi ”Maşina de făcut teme” şi ”Misterele trecutului”, filme care îi au în rolurile principale pe cursanţii acestei şcoli. Biletele se pot achiziționa online: aici, sau de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăria Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45) şi Kyralina (Str. B… »
Continua

CinePOLSKA pentru cei mici

Festivalul de filme poloneze #CinePolska, organizat de Institutul Polonez, vă invită duminică, 27 noiembrie, ora 15:30, să urmăriţi filmul de aventură „Clubul hoinarilor și secretul bunicului Ieronim”. Filmul este dedicat copiilor cu vârsta peste 9 ani. Kornel Kiwajło, la fel ca majoritatea adolescenților de astăzi, petrece multe ore în fața calculatorului. Atunci când unchiul… »
Continua

UrbanEye Film Festival 2017

Începe ediția a 4-a de UrbanEye Film Festival! La început de noiembrie, te invităm la Cinema Elvira Popescu & Apollo111 Barul cu filme în care orașul joacă rolul principal. Dacă ești pasionat de viața urbană și mediul care te înconjoară, poți vedea în premieră filme despre orașe și comunități din țări ca Liban, Cuba, Rusia, India, Danemarca, S.U.A. Ca în fiecare an, proiecț… »
Continua

Magie pentru copilul din tine

Magie pentru copilul din tine: Vino să vezi live magie adevărată! Nu contează ce ai văzut până acum la televizor sau pe internet, magia trebuie trăită pe viu. Oferă-ți această experiență ție și prietenilor tăi. Îți promit un spectacol fantastic, viu, plin de imaginație și entuziasm. O să visăm, o să râdem cu lacrimi, o să ne bucurăm și o să devenim mai buni, mai curajoși și ma… »
Continua

Ivan Țarevici și prințesa schimbătoare

Ivan Țarevici și prințesa schimbătoare: În fiecare seară, o fată, un băiat și un proiecționist bătrân își dau întâlnire într-un cinematograf aproape abandonat, dar plin de minunății. Cei trei prieteni inventează, se deghizează și se imaginează eroii a patru povești minunate. Depășesc tărâmul imaginației pentru a da viață prințeselor și aventurierilor, până când Ivan Țarevici po… »
Continua

Filme pentru întreaga familie la Cinema Elvire Popesco

Filme pentru întreaga familie la Cinema Elvire Popesco: Revenim la seria filmelor pentru întreaga familie și vă invităm să vă bucurați de proiecțiile din acest weekend! Sâmbătă 5 mai 10:00 – Aventuri fără pereche 12:00 – România neîmblânzită Duminică 6 mai 10:00 – Rață, rață și gâscan 12:00 – Aventuri fără pereche Biletele se pot cumpăra de la casieria c… »
Continua

JAZZ for KIDS with Tin Men & The Telephone

JAZZ for KIDS with Tin Men & The Telephone: Green Hours JAZZ Fest – X are plăcerea să prezinte un concert inedit și interactiv.  Copiii din public pot interfera și chiar modifica performance-ul artiștilor, prin intermediul unei aplicații instalate pe telefonul mobil. Mai multe detalii despre acest program educațional special conceput pentru copii aicii: http://tinmen… »
Continua

KidsOut