Clay Play Ceramica

Bufniţa veselă! Atelier de modelaj în lut

Sâmbătă 22 octombrie de la ora 11:30 facem vrăjitorii! Timp de o oră şi jumătate vă aşteptăm la Clay Play Ceramică să creăm din lut bufniţele vesele şi buclucaşe! Le veţi modela chiar voi, cu răbdare şi pricepere, îmbinând în mod creativ lutul în căpşoare, aripioare, ochişori până când buhuhuuu apare! Haideţi şi voi să încercaţi! La sfârşitul atelierului gustăm şi o plăcintă cu… »
Continua

Bijuterii din Fimo

Fie că îţi doreşti o pereche de cercei, o broşă, un pandantiv sau orice altceva din fimo, sâmbătă poţi să îl creezi exact aşa cum vrei tu! Fimo este un material cu care lucrezi uşor, se coace la doar 150-200 grade ca să capete rezistenţă şi îţi permite să faci din el cam tot ce îţi trece prin minte! Aşa că, hai sâmbătă la ora 11.00 să modelezi Fimo cu prof arte Monica Verona Po… »
Continua

Cu Cortul în Creative Coaching Camp August 2018

Cu Cortul în Creative Coaching Camp August 2018:  O tabără cum alta nu-i! Și vă puteți convinge doar dacă veniți cu noi!  Taberele Creative Coaching Camp îmbină două elemente esențiale pentru dezvoltarea și devenirea copiilor noștri și ai voștri. Este vorba despre activitățile creative, din păcate de multe ori lăsate pe ultimul loc și activitățile de Coaching, care sunt aproap… »
Continua

KidsOut