Club Educațional Miruna

Povestea Pisicilor Aristocrate

Povestea Pisicilor Aristocrate este un spectacol de teatru de păpuși, muzical, în care binecunoscuții protagoniști ne încântă cu relatarea întâmplărilor lor petrecute în minunatul Paris. Edgar, majordomul Dnei Adelaide își dorește să fie unicul moștenitor al averii avesteia. El este de părere că dragile pisicuțe nu merită afecțiunea și răsfățul cu care sunt obișnuite și hotărăs… »
Continua

Regele LEU

Duminică, 12 noiembrie, ora 11, vă invităm la REGELE LEU – îndrăgita poveste a lui Simba transpusă acum într-un spectacol de teatru de păpuși realizat de „Easy Play Events, în spiritul poveștilor” . Spectacolul se adresează copiilor între 3 și 8 ani și părinților ce doresc să retrăiască poveștile copilăriei! Spectacolul”Regele Leu” este realizat du… »
Continua

Dinomania la Clubul Educațional Miruna

Dinomania la Clubul Educațional Miruna – Teatrul din Podul Meu vine la Clubul Miruna cu o nouă producţie pentru grupa de vârstă 4-12 ani: DINOMANIA. Dinomania – un atelier comico-ştiinţific pentru pasionaţii de curiozităţi şi poveşti cu dinozauri şi lumi dispărute. Profesorul Balthazar adoarme şi visează că a ajuns în locul care îl fascinează dintotdeauna, acolo und… »
Continua

Crăiasa Zăpezilor la Club Educațional Miruna

Crăiasa Zăpezilor la Club Educațional Miruna –  „Crăiasa Zăpezilor” este un spectacol de teatru de păpuși ce se adresează copiilor peste 3 ani, o adaptare după H.C Andersen. Aducem în prim plan această poveste despre prietenia dintre Kay și Gertha, doi copii care au casele lipite una de cealaltă. Kay este răpit de Crăiasa Zăpezilor și adus în Palatul ei de gh… »
Continua

Atelier joacă De-a Dura

Atelier joacă De-a Dura:  Teatrul din Podul Meu propune un atelier în premieră la Clubul Miruna: DE-A DURA, atelier de joacă pentru copii 1-3 ani. Doi călători curioși se plimbă, se învârt, se învârt iar și iar și descoperă lumea rotundă. Înainte și înapoi, noaptea și ziua, dus și întors, mic și mare, cercuri în continuă transformare, lucruri care cresc și se transformă. Imagin… »
Continua

Spectacol interactiv Sistemul Solar

Alături de Galileo, interpretat de actorul Voicu Hetel, învățăm distrându-ne, lucruri noi surprinzătoare, despre sistemul nostru solar, planete, rachete, vulcani și sateliți, dar ne și jucăm. Data 21 aprilie ora 10:30 Locație Sportcafe Bulevardul Chișinău nr 6-8 în incinta complexului Miramar, etaj 1 cafenea Taxa 50 lei Vârstă recomandată 5-7 ani Înscrierile se realizează aic… »
Continua

Călătorie spre Centrul Pământului și Înapoi

Călătorie spre Centrul Pământului și Înapoi:  Atelierul face parte din programul “Învăț să cresc în siguranță” – curs și concurs – avizat MEN – CAERI 2017 oferit de ShoShon Kids. Îmbarcarea pe Nava explorer, Sâmbătă 21 APRILIE , ora 11.30. Să ai la tine, curiozitatea! Explorează, Experimentează, Descoperă, Află! Un atelier practic, experimental, făcut pentru curioși. Ai un copi… »
Continua

Spectacol teatru Sus Jos (1-3 ani)

Spectacol teatru Sus Jos (1-3 ani) – Câte minuni sunt în jurul nostru: seminţe, pene, cutii, culori, lucruri mari şi lucruri mici, uşoare şi grele, o lume magică ce se aşterne în jurul nostru şi aşteaptă să fie cucerită de mânuţe mici şi de minţi isteţe. Spectacolul va fi susţinut de mult indragitul Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Pro… »
Continua

Spectacol de ventrilocie pentru copii și părinți

Club educațional Miruna vă invită la un SPECTACOL DE VENTRILOCIE PENTRU COPII intitulat “Aventurile bunicuței Julieta” , realizat de Crina Zvoboda, artistul ventriloc care a încântat publicul la “Românii au talent”. Este un spectacol plin de umor, inedit și 100% interactiv. Romeo Aluna și Bunicuța Julieta le vor oferi copiilor o porție zdravănă de râs. Atât copiii, cât și părin… »
Continua

Spectacol Sus jos

Spectacol Sus jos: Teatrul din Podul Meu vine la Club Miruna cu o piesă dedicată micuţilor intre 1 şi 3 ANI – SUS JOS. Câte minuni sunt în jurul nostru: seminţe, pene, cutii, culori, lucruri mari şi lucruri mici, uşoare şi grele, o lume magică ce se aşterne în jurul nostru şi aşteaptă să fie cucerită de mânuţe mici şi de minţi isteţe. Spectacolul va fi susţinut de mult în… »
Continua

Atelierul De-a Dura

Atelierul De-a Dura:  Atelier de teatru, joacă și învățare senzorială pentru copii 1-4 ani realizat de Teatrul din Podul Meu. Doi călători curioși se plimbă, se învârt, se învârt iar și iar și descoperă lumea rotundă. Înainte și înapoi, noaptea și ziua, dus și întors, mic și mare, cercuri în continuă transformare, lucruri care cresc și se transformă. Imaginile jucăuse se succed… »
Continua

KidsOut