Clubul Copiilor Isteți

Cursuri de pian

Copiii care învață de mici să cânte la pian, devin mai creativi, mai coerenți în gândire și se pot concentra mai ușor când au ceva de rezolvat, indiferent că e o problemă legată de școală sau sau de altă natură. În plus, ei căpăta o foarte bună coordonare mână-ochi, își îmbunătățesc semnificativ memoria, devin mai disciplinați și mai responsabili. Imaginați-vă utilizând ambele … »
Continua

Cursuri de dans si balet

Invătarea dansului și baletului de către un copil, contribuie la încurajarea disciplinei fizice, la sensibilizarea generală a corpului și controlul acestuia, favorizând o postură bună și comunicarea corpului. Copiii care practică baletul, invată să aibă o nutriție adecvată, pentru a-și menține corpul în formă, astfel încât să poată dansa. Invătarea unei diete sănătoase de la o … »
Continua

Tic-Tac, Tic-Tac! Îmi pictez şi construiesc ceasul meu!

E ora mesei! E timpul să mergi la culcare! În zece minute plecăm, te rog să te îmbraci e târziu! Pentru noi este atât de logic și firesc să formulăm astfel de cerințe și chiar ne supăram, atunci când copiii noștri nu au nici o reacție. Pentru ei insă timpul nu există. Și e firesc să fie așa. Totuși, încet încet este necesar să le introducem noțiuni despre timp și ceas. Constru… »
Continua

Experimente cu reacţie şi distracţie

Clubul Copiilor Isteți vă invită la al cincilea modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distracție”. Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare! De această dată îi invităm pe copii să afle cum arată un balon rezistent la foc și baloanele de săpun pătrate! Oare cum putem face inimioare dansatoare pe magneți sau cum putem fac… »
Continua

Atelier de creație și pictură

Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate? Te invităm să participi la atelierul nostru de pictură, sâmbătă, 10 decembrie – ora 10.00. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție! Pentru că ne apropiem de sărbătorile Crăciunului, vom picta un îngeraș și un s… »
Continua

Experimente cu reacție și distracție

Clubul Copiilor Isteți vă invită la al cincilea modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distracție”. Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare! De această dată, îi invităm pe copii să afle cum arată un balon rezistent la foc și baloanele de săpun pătrate! Oare cum putem face inimioare dansatoare pe magneți sau cum putem fac… »
Continua

Atelier floral „Flori de ziua mamei!”

Clubul Copiilor Isteţi vă aşteaptă sâmbătă 04 martie – ora 11.30, la un atelier de creaţie plin de culoare, parfum şi bucurie! În cadrul atelierului, copiii vor realiza singuri un aranjament floral, iar la sfârşit îl vor lua acasă pentru a-l dărui mamei! Atelierul se adresează celor care iubesc florile şi celor care vor să afle câte ceva despre secretele lor, precum şi ce… »
Continua

Atelier creație „Tic-Tac, Tic-Tac!”

E ora mesei! E timpul să mergi la culcare! În zece minute plecăm, te rog să te îmbraci e târziu! Pentru noi este atât de logic și firesc să formulăm astfel de cerințe și chiar ne supăram, atunci când copiii noștri nu au nici o reacție. Pentru ei insă timpul nu există. Și e firesc să fie așa. Totuși, încet încet este necesar să le introducem noțiuni despre timp și ceas. Construc… »
Continua

Atelier de creație „Coșulețul meu de Paște”

Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate și neașteptate? Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție! Fie că vorbim de oua sau iepurasi, culori pastelate, paiete sau perle, dantelă sau gliter, fluturi sau flori, fiecare copil își va găsi aici inspirația și … »
Continua

Experimente cu reacție și distracție

Clubul Copiilor Isteți vă invită la al saptelea modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distracție”. Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare! Slime sau gelatina care creeaza dependenta! Rosie sau albastra, argintie sau aurie, mov sau galbena, cu gliter sau fara gliter. Iti poti face culoarea dorita de slime si o vei lua a… »
Continua

Experimente cu Reacție și Distracție

Clubul Copiilor Isteți vă invită la al optulea modul al atelierelor “Experimente cu reacție și distracție”. Haideți să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învătare! Oare cum putem vedea diferenta de presiune? Sau cum putem face apa sa se teleporteze? Lămpile cu lavă sunt o mare atracție atât pentru copii cât și pentru adulți datorită efectelor v… »
Continua

Cursuri de teatru și actorie

Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici, reprezintă o călătorie în lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în ech… »
Continua

Sunt valoros, comunic, mă adaptez! Ateliere dezvoltare personală

În cadrul atelierelor Sunt valoros, comunic, mă adaptez!, copiii au ocazia de a se autoexplora și a se dezvolta, cu suportul atmosferei și al coeziunii de grup. Copiii vor învăța cum să se exprime mai bine, să-i cunoască pe ceilalți și să relaționeze eficient. La baza procesului de dezvoltare stă crearea unei atmosfere permisive, relaxante și securizante, care facilitează spont… »
Continua

Cursuri de dans la Clubul Copiilor Isteți

Cursuri de dans la Clubul Copiilor Isteți: Încurajaţi-i pe cei mici să danseze, să facă mişcare în ritmuri de muzică, să se simtă bine şi să îmbraţişeze de mici un stil de viaţă sănătos! Dansul în sine nu este un sport, este mai mult o metodă de relaxare. Dansul ajută la susţinerea unei minţi echilibrate, dar şi a unui corp sănătos. Aşadar putem beneficia de avantajele confortu… »
Continua

Atelier: Decorațiuni pentru Crăciun

Atelier: Decorațiuni pentru Crăciun – Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate? Te invităm să participi la atelierul nostru de pictura, sambata 09 decembrie – ora 10.30. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție! Pentru ca ne apropiem de sarbatorile… »
Continua

Ateliere de artă plastică la @ClubulCopiilorIsteti

Ateliere de artă plastică la @ClubulCopiilorIsteti: Este un atelier de relaxare creativă, în care împletim arta cu îndemânarea. Atelierele vor fi cât mai diverse ca tehnică și tematică, incluzând desen, pictură și artă decorativă. Copiii vor învăța noțiuni de bază ale artelor plastice: • cum se realizează o lucrare plastică, care sunt etapele de lucru • perspectivă, proporții,… »
Continua

Atelier de dezvoltare a inteligenței emoționale

Atelier de dezvoltare a inteligenței emoționale: Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze. Totul se va desfășura într-un cadru prietenos și cald, prin joc, dans, mișcare și activități practice, prin care urmărim să dezvoltăm următoarele trăsăt… »
Continua

Cursuri de dans la Clubul Copiilor Isteți

Cursuri de dans la Clubul Copiilor Isteți: Încurajaţi-i pe cei mici să danseze, să facă mişcare în ritmuri de muzică, să se simtă bine şi să îmbraţişeze de mici un stil de viaţă sănătos! Dansul în sine nu este un sport, este mai mult o metodă de relaxare. Dansul ajută la susţinerea unei minţi echilibrate, dar şi a unui corp sănătos. Aşadar putem beneficia de avantajele confortu… »
Continua

Atelier modelaj lut și pastă ceramică „A venit Primăvara!”

Atelier modelaj lut și pastă ceramică „A venit Primăvara!” – Clubul Copiilor Isteți, vă așteaptă sambata 10 martie – ora 10.00, la un atelier de creatie, plin de culoare si voie buna! În cadrul acestui atelier, copiii se vor juca cu lut și pastă modelaj, vor învăța să modeleze diferite forme, în funcție de tematica propusă sau de imaginația lor. Cu ajutorul creativitatii … »
Continua

Atelier „Experimente cu reacție și distracție”

Clubul Copiilor Isteți vă invită la un nou modul al atelierelor „Experimente cu reacție și distracție”. Haideți să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învățare! Erupțiile vulcanilor sunt spectaculoase, dar oare ce se intamplă în interiorul vulcanilor atunci când erup? Oare cum putem construi o pompă de apă? Cu sigurantă orice copil ar fi înc… »
Continua

Clubul de vară – Săptămâna prieteniei

Clubul de vară – Săptămâna prieteniei:  Haideți cu noi, să descoperim împreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și învățare, la Clubul Copiilor Isteți din zona 1 Mai-Turda, situat într-o zonă rezidențială și ușor accesibilă, într-o clădire nouă și foarte luminoasă! V-am pregătit multă distracție și activități frumoase: ateliere de știință și creație, activit… »
Continua

Cursuri de Pian Micii Pianiști

Cursuri de Pian Micii Pianiști – Copiii care învață de mici să cânte la pian, devin mai creativi, mai coerenți în gândire și se pot concentra mai ușor când au ceva de rezolvat, indiferent că e o problemă legată de școală sau sau de altă natură.  În plus, ei căpăta o foarte bună coordonare mână-ochi, își îmbunătățesc semnificativ memoria, devin mai disciplinați și mai resp… »
Continua

KidsOut