Clubul Meu - Ateliere Recreative Tei

Ateliere de Vară – Artă Teatrală

Actriţă veselă, caldă şi drăgălaşă, caut parteneri de joacă între 6 şi 12 ani, fetiţe sau băieţei, puternici sau mai ruşinoşi, gălăgioşi sau mai tăcuţi, isteţi şi curioşi. Ştiu nişte jocuri extraordinare şi aş vrea să vi le spun şi vouă. Eu mă joc tot timpul, dar în vacanţă vin la Clubul Meu în Bulevardul Lacul Tei numărul 65, pentru că am auzit că acolo se fac ateliere pentru … »
Continua

Micii ingineri: Natură & Robotică

Copiii noştri fac parte dintr-o generaţie pentru care cuvintele smartphone, laptop, aplicaţie, tabletă, gadget, interconectivitate, aerospaţial, interplanetar, wifi sunt cele mai des întâlnite în vocabularul lor. Ei sunt generaţia care peste câţiva ani doar va vorbi limba robotică! Prin intermediul acestui Workshop ne dorim să insuflăm copiilor participanţi “spiritual ingineres… »
Continua

Workshop de animaţie

Eşti pasionat de fotografie şi filme de animaţie? Acum ai sansa de a participa la un nou WORKSHOP de ANIMAŢIE unde vei afla despre începuturile cinematografiei şi vei învăţa cum să creezi un scurt metraj de animaţie. Adresat copiilor pasionaţi de fenomenul de animaţie, acest WORKSHOP îşi propune să deschidă noi universuri în crearea scurt metrajelor de animaţie. Workshopul va c… »
Continua

Ateliere de vară: Şcoala de cuvinte

Începând de luni, vă aşteptăm la maratonul de 8 ateliere de literatură, creativitate şi voie bună. În perioada 25 iulie – 3 august, vă dăm întâlnire la prietenii noştri de la Clubul Meu – Ateliere Recreative Tei, în bd. Lacul Tei, nr. 65 (lângă Parcul Circului). Grupa de 8 – 11 ani, în fiecare zi de la 9:00 la 10:30 Grupa de 12 – 15 ani, în fiecare zi de… »
Continua

Iniţiere în Robotică şi programare, 6 -10 ani

Copiii noştri fac parte dintr-o generaţie pentru care cuvintele smartphone, laptop, aplicaţie, tabletă, gadget, interconectivitate, aerospaţial, interplanetar, wifi sunt cele mai des întâlnite în vocabularul lor. Ei sunt generaţia care peste câţiva ani doar va vorbi limba robotică! Pe parcursul a opt lecţii a câte o ora şi jumătate vom învăţa conceptele de bază ale roboticii, c… »
Continua

Atelier de autocunoaştere 6 – 10 ani

Atelier de autocunoaştere şi dezvoltarea inteligenţei emoţionale (6-10 ani) Copilul care se simte CONECTAT… se simte securizat, poate comunica cu cei din jur, îşi poate face prieteni, cooperează Copilul care se simte CAPABIL… se simte competent, are auto-control şi auto-disciplină, îşi asumă responsabilităţi, nu caută putere sau nu intră în lupta de putere Copilul care se simte… »
Continua

Eu Util, Capabil, Conectat, Curajos

Atelier de autocunoaştere şi dezvoltarea inteligenţei emoţionale (6-10 ani) Copilul care se simte CONECTAT… se simte securizat, poate comunica cu cei din jur, îşi poate face prieteni, cooperează. Copilul care se simte CAPABIL… se simte competent, are auto-control şi auto-disciplină, îşi asumă responsabilităţi, nu caută putere sau nu intră în lupta de putere. Copilul care se sim… »
Continua

Ateliere de joacă 2 – 4 ani

Perioada 2-4 ani reprezintă un punct de cotitură în dezvoltarea copilului, care îşi pune amprenta asupra evoluţiei sale ulterioare. De aceea este esenţial să îi oferim cât mai multe şanse de a explora activ realitatea, într-un mediu sigur, astfel încât să crească un copil încrezător, independent şi puternic. La acest atelier, copilul: – explorează, creează şi este stimula… »
Continua

Joaca În Familie – Atelier pentru copii şi părinţi

Clubul Meu şi psiholog Irina Ioana Calotă, vă invită la atelierul de dezvoltare personală şi inter-relaţională „ Joaca în familie”, ce se adresează părinţilor şi copiilor. Studiile de specialitate ne vorbesc despre influenţă şi impactul pe care îl are familia şi dinamica acesteia asupra dezvoltării şi construirii personalităţii copilului. De aceea, ne-am gândit să vă invi… »
Continua

Atelier Hai-Hui prin Bucureşti, vârsta 7 – 14 ani

Ateliere Recreative Tei vă invită la un traseu urban prin Bucureşti dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani. Atelierul propus include o plimbare prin istoria Centrului Vechi urmată de vizitarea oraşului cu Bus Travel-ul RATB. Obiective ce vor fi vizitate în Centrul Vechi: * Lupoaica, Hanul Gabroveni, Carusel (Banca Chrissoveloni), Biserica Stravopoleos, Muzeu… »
Continua

Atelier Şcoala de Cuvinte 7 – 11 ani

Școala de Cuvinte invită copiii de 7 – 11 ani la 3 zile de creativitate, lectură și joc. Oferim bucurie, timp de bună calitate, lumi de vis și aripi până la cer. Promitem entuziasm și dependență de lectură, cărți pasionante și bună dispoziție. Vom citi, vom dezbate, vom compune texte creative pornind de la cele mai năstrușnice situații narative posibile, vom face exerciț… »
Continua

Atelier de comunicare şi relaţii pentru copii şi părinţi

Învăţăm la şcoală multe lucruri, însă nu învăţăm şi cum să comunicăm pentru a avea relaţii armonioase, pentru a depăşi conflictele şi dezamăgirile, pentru a ne realiza visele. Tocmai de aceea te invităm să îi acorzi copilului tău şansa de a învăţa de mic cum anume să comunice pentru a-şi putea construi o viaţă împlinită, cu energie şi creativitate. CUM VĂ ESTE DE FOLOS ATELIER… »
Continua

Workshop de Animaţie copii

Eşti pasionat de fotografie şi filme de animaţie? Acum ai şansa de a participa la un nou WORKSHOP de ANIMAŢIE unde vei afla despre începuturile cinematografiei şi vei învăţa cum să creezi un scurt metraj de animaţie. Adresat copiilor pasionaţi de fenomenul de animaţie, acest WORKSHOP îşi propune să deschidă noi universuri în crearea scurt metrajelor de animaţie. Workshopul va c… »
Continua

Atelier de Actorie pentru adolescenţi

Eşti adolescent? Îţi place teatrul şi cochetezi cu ideea de a experimenta şi afla ce înseamnă să fii actor? În vacanţa de vară eşti în Bucureşti în perioada 5-9 septembrie? Dacă ai răspuns cu DA la cele de mai sus ai acum prilejul de a experimenta ceva nou: Cursul de actorie. Pe lângă experienţa nouă vei câştiga încredere, atenţie, concentrare dar mai ales îţi vei spori capacit… »
Continua

Cine sunt eu? Atelier pentru adolescenţi

Cine sunt eu? Este doar una dintre întrebările care marchează intrarea în perioada adolescenţei = tranziţie biologică, psihologică şi socială de la pubertate la maturitate. Adolescenţa poate poate fi văzută drept o perioadă minunată din viaţă, dar ea poate fi interpretată şi drept o etapă de tortură, atât pentru cei care trec prin ea, cât şi pentru părinţi. Adolescenţii „funcţi… »
Continua

SmartRobot (8 -12 ani)

Este un program de ateliere destinat copiilor între 8 și 12 ani și este un program de robotică care pune accentul pe rezolvarea problemelor apărute în viața reală. Este recomandat tuturor copiilor care iubesc să construiască mecanisme și mașinării atât după instrucțiuni date cât și liber, după imaginație și care doresc să invețe cum pot fi acestea comandate prin programare. … »
Continua

Ateliere pentru cei mici (2 – 4 ani)

Ateliere de dezvoltare personală prin mijloace creative. Perioada 2-4 ani reprezintă un punct de cotitură în dezvoltarea copilului, care îşi pune amprenta asupra evoluţiei sale ulterioare. De aceea este esenţial să îi oferim cât mai multe şanse de a explora activ realitatea, într-un mediu sigur, astfel încât să crească un copil încrezător, independent şi puternic. La acest atel… »
Continua

Atelierul de Limba Germană, cls II-IV

Limba germană este logică, matematică, rebus, ceea ce o face uşor de învăţat, cu metodă, potrivită încă de la vârsta copilăriei . Clubul Meu vă propune acum în premieră Atelierul de Limba Germană destinat copiilor din clasele III,IV,V, care se va desfăşura pe tot parcursul anului şcolar. Astfel, copiii se vor familiariza cu limba şi cultura germană, îşi vor însuşi noţiunile de … »
Continua

Poveşti cu accent de culoare

Un strop de culoare este uneori mai valoros decât o explozie de culori. Se distinge, capătă cele mai înalte valenţe şi dă tonul unori poveşti care se zămislesc în registrul alb-negru. Când: Miercurea, 18:30-20:00 Cost: 160 lei/ab 4 ateliere sau 40 lei/ atelier Lector: Petruţa Baniţă Înscrieri: art@atelierecreative.ro / 0744913239, 0724240067 Plata abonamentelor se poate face fo… »
Continua

Ateliere de Robotică şi Programare

Ateliere de științe și inginerie pentru copii, proiecte și activități animate prin robotică și programare. Este recomandat tuturor copiilor care iubesc să construiască mecanisme și mașinării atât după instrucțiuni date cât și liber, după imaginație. Obiective urmărite: – DEZVOLTAREA CAPABILITĂȚII DE A REZOLVA PROBLEME DIN VIAȚA REALĂ – ÎMBUNĂTĂȚIREA COMUNICĂRII ȘI M… »
Continua

Ateliere de robotică Lego EV3 Mindstorms

Este un program de ateliere destinat copiilor între 10 și 14 ani și este cel mai complet program de robotică dezvoltat de Cursiva Education. Este recomandat tuturor copiilor care iubesc să construiască mecanisme și mașinării atât după instrucțiuni date cât și liber, după imaginație și care doresc să invețe cum pot fi acestea comandate prin programare. Este un program de atel… »
Continua

Ateliere Art Attack (5 – 8 ani)

Ateliere de ştiinţă şi creativitate pentru copii, activităţi realizate prin mânuirea de instrumente şi materiale, jocuri de grup şi mişcare creativă prin metode inspirate din dans şi artă. Tema lunii octomrie (Modul I): Universul şi sistemul solar (soare, planete, comete, asteroizi, atomi şi particule) În luna Noiembrie (Modul II): Crearea Avatarului – Cele 5 elemente (ap… »
Continua

Atelier de pictură: tehnici, lumi şi jocuri

În cadrul atelierului de pictură: tehnici, lumini şi jocuri, Cristina Iacob ne propune un mix de joacă şi tehnică, plasate sub umbrela unei explorări culturale. Atelierul va fi structurat astfel în 3 module: MODULUl 1: Septembrie-Decembrie: Pictura lumilor: pictură cu tehnici extrase din culturi diverse precum: India, Nepal şi Tibet, ţări africane, ţări ale Americii de Sud, Chi… »
Continua

Ateliere de antrenare a intuiţiei spaţiale

Atelierele de dezvoltare a inteligenţei spaţiale sunt susţinute de XCOLONY şi organizate împreună cu Clubul Meu-Ateliere Recreative Tei. S-a demonstrat că inteligenţa spaţială dezvoltată la o vârstă  fragedă facilitează mai târziu competenţe STEM , absolut necesare pe parcursul academic şi profesional. Educatorii au identificat intuiţia spaţială ca o cerinţă pentru învăţarea ef… »
Continua

KidsOut