Clubul Țăranului

Spectacol pentru oameni mari „Micul Prinț”

Spectacol pentru oameni mari „Micul Prinț”

„Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima.” O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafaţă profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră şi intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii. Laboratorul de creaţie: imaginaţia. Mijloace… »
Continua
Broscuțele înțelepte

Broscuțele înțelepte

Un spectacol interactiv în care broscuțele Georgică și Matilda vor căuta împreună cu copiii vorbele înțelepte ale strămoșilor noștrii. Spectacolul conține povești cu păpuși, precum și multe momente de actorie comice. Plin de învățăminte dar și mult umor, spectacolul nostru va fi o bucurie pentru copii, care vor deveni și ei actori alături de păpuși, participând la concursul din… »
Continua
Arlechino și Totolino

Arlechino și Totolino

Arlechino și Totolino: Plin de umor, veselie dar şi tandreţe, spectacolul nostru folosește foarte puține cuvinte pentru a arăta că teatrul înseamnă și gest, muzică, improvizație, iar mesajul acestuia este universal. Dacă pentru cîteva clipe caravana circului se va opri la dumneavoastră, nu aveţi decât să vă amuzaţi copios şi să intraţi în lumea veseliei şi a bucuriei împreună c… »
Continua
Poveste senzorială Călătoriile lui Ivan

Poveste senzorială Călătoriile lui Ivan

Povești Senzoriale: Călătoriile lui Ivan Public țintă: copii cu vârstele între 4 – 8 ani Durata: 60 de minute Ținut de: Beatrice Iordan Acest atelier face parte din seria “Povești senzoriale” care grupeaza trei povestiri separate: Călătoriile lui Ivan, Ascultând marea și Poveștile pădurii gândite sub forma unor ateliere fără legatură între ele. Este o poveste senzorială î… »
Continua
Sânziana și Pepelea

Sânziana și Pepelea

Cei mici sunt chemați să li se alăture lui Pepelea pentru a o salva pe Sânziana din ghearele Zmeului cel rău! Papură Împărat promite drept recompensă jumatate de împărăție! În poveste ne vom întâlni și cu Muma Pădurii, care va încerca să ne încurce, dar cu ajutorul Zânei Lacului cu siguranță cei mici alături de Pepelea vor triumfa datorită toiagului fermecat al Zânei Lacului. D… »
Continua
Spectacol Tom Degețel

Spectacol Tom Degețel

Spectacol Tom Degețel: Trăiau odată în inima pădurii un tăietor de lemne cu soția lui. Aceasta spunea mereu că și-ar dori un băiețel fie el chiar și cât un degețel. O Zână bună auzindu-i le îndeplinește dorința, le dăruiește un băiețel mic cât un degețel. Dar ca orice copil Tom Degețel este și el naiv și sfârșește păcălit de doi hoți și intră într-o mare încurcătură. Dându-și s… »
Continua
Spectacol de teatru cu păpuși: Rățușca cea urâtă

Spectacol de teatru cu păpuși: Rățușca cea urâtă

Spectacol de teatru cu păpuși: Rățușca cea urâtă –  Faptul că suntem diferiți nu trebuie să ne facă să ne purtăm urât cu cei din jurul nostru. Povestea ne arată drumul plin de peripeții al unei rățuște care își descoperă adevărata identitate. Spectacol de teatru cu păpuși live, interactiv, care se adresează tuturor copiilor, o adaptare după Ch. Andersen Preț 10 RON  … »
Continua
La șezătoare cu fluiere și povești

La șezătoare cu fluiere și povești: atelier muzical

Compania Hopa Trop vă așteptăm duminica aceasta, 14 ianuarie, de la ora 11.00, la atelierul muzical La șezătoare cu fluiere și povești, un atelier care a luat naștere acum ceva anișori, bucurându-se de numeroase aprecieri din partea copiilor dar și a părinților care i-au trecut pragul. Acest atelier a călătorit prin mai multe orașe, a fost invitat la diferite festivaluri de muz… »
Continua
Isprăvile Motanului Încălțat

Isprăvile Motanului Încălțat

Isprăvile Motanului Încălțat – O poveste deosebită despre un motan mai special, vorbăreț dar și isteț. Motanul îl ajută pe stăpânul său să devină bogat, luând-o pe fata Împăratului de soție. Cum reușește acest lucru? Cei mici sunt așteptați să descopere cum reușește acesta cu umor și istețime să îl scape pe Împărat de Zmeu!  Spectacol de teatru cu păpuși recomandat copiil… »
Continua
HopaTropa pe podele - spectacol nonverbal

HopaTropa pe podele – spectacol nonverbal

Compania de teatru pentru copii Hopa Trop v-a pregătit pentru această duminică, 28 ianuarie, de la ora 11.00, spectacolul: Hopa-Tropa pe podele. Public țintă: Copii cu vârstele între 2 și 5 ani Durata: 30 de minute Interpreți: Ana Maria Cucuta și Beatrice Iordan: actori, Pop Daniel Mircea șiFlorin Iordan: muzicieni „Hopa-tropa pe podele” este un spectacol non-verbal de teatru, … »
Continua
Teatru 2-5 ani: Prințesa răsfățată

Teatru 2-5 ani: Prințesa răsfățată

Teatru 2-5 ani: Prințesa răsfățată –  Vă invităm să urmăriți o poveste cu o prințesă căreia i se fac toate poftele, inclusiv să i se aducă Luna și Soarele de pe cer. Continuarea o veți afla într-o poveste amuzantă și plină de învățăminte. Prețul este de 50 ron/copil. Părinții nu plătesc. Al doilea copil al familiei beneficiază de 50% reducere. Înscrierile se fac pe mail … »
Continua
Laboratorul muzical al Marucăi

Laboratorul muzical al Marucăi

Laboratorul muzical al Marucăi este un amestec original de copilărie, tradiție și experiment. Membrii grupului provin din două familii: una de sânge (familia Iordan, din care fac parte Maruca Iordan și părinții ei: Beatrice și Florin) și alta spirituală (grupul trei parale, din care fac parte cei doi părinți împreună cu Daniel Pop).  Repertoriul este variat și include: cântece … »
Continua
Piratul Jack și Insula vrăjită

Piratul Jack și Insula vrăjită

Piratul Jack și Insula vrăjită: DUMINICA, 04 Februarie, ora 15.00, Clubul Taranului, Str. Monetariei 3. Pe corabia Piratului Jack toate lucrurile mergeau de minune: pietrele găsite pe insule neștiute de nimeni erau depozitate cu grijă de Bety, neînfricata sa prietenă, pregătirile pentru următoarea călătorie erau în toi, iar vântul anunța că va umfla pânzele cu putere. Numai că … »
Continua
Tom Degețel la Clubul Țăranului

Tom Degețel la Clubul Țăranului

talentAgency.ro – Sursa ta de Entertainment! aduce spectacolul Tom Degețel la Clubul Țaranului în cadrul evenimentului din 04.02.2018, ora 17:00. Trăiau odată în inima pădurii un tăietor de lemne cu soția lui. Aceasta spunea mereu că și-ar dori un băiețel fie el chiar și cât un degețel. O Zână bună auzindu-i le îndeplinește dorința, le dăruiește un băiețel mic cât un dege… »
Continua
Teatru păpuși Alice și lumea minunată

Teatru păpuși Alice și lumea minunată

talentAgency.ro – Sursa ta de Entertainment! aduce spectacolul Alice și Lumea Minunată la Clubul Țăranului în cadrul evenimentului din 11.02.2018, ora 17:00. Alice vă invită să pătrundeți în lumea minunată a viselor unde totul este surprizător și totul este posibil! În țara minunilor ni se vor alătura Broscuța, Omida, Șoricelul și alte personaje care ne vor încânta cu înt… »
Continua
Spectacol Degețica la Clubul Țăranului

Spectacol Degețica la Clubul Țăranului

Spectacol Degețica la Clubul Țăranului: O femeie voia să aibă și ea un copilaș, iar Zâna florilor îi dărui o sămânță fermecată de lalea să o sădească. Din sămânța sădită crescu o frumusețe de lalea din care răsări Degețica, o fetita mică, mică de tot. Degețica va trece prin mai multe peripeții în drumul ei către Țara Lalelelor în căutarea Prințului Lalelelor, va întâlni o mulți… »
Continua
Șoricelul Chiț Chiț

Șoricelul Chiț Chiț

Credeți că un soricel se poate împrieteni cu un cațel și o pisică? Haideți să faceți cunostință cu Șoricelul Chiț Chiț, un șoricel naiv care își dorește să lege o prietenie cu oamenii și celelalte animale din casa în care locuiește, doar că mama sa îi spune că acest lucru nu este posibil. Care credeți că este finalul acestei povești? Poate fi un șoricel prieten cu un cățel? Dar… »
Continua
Spectacol nonverbal Drumuri de nisip

Spectacol nonverbal: Drumuri de nisip

Spectacol nonverbal: Drumuri de nisip – Compania de teatru pentru copii Hopa Trop v-a pregătit pentru această sâmbătă, 3 martie, de la ora 11.00, „Drumuri de nisip”. Public țintă: Copii cu vârstele între 2 și 4 ani Durata: 30 de minute Interpreți: Ana Maria Cucuta și Beatrice Iordan: actori, Pop Daniel Mircea șiFlorin Iordan: muzicieni „Drumuri de nisip” est… »
Continua
Littleimpro - pentru oameni mici și oameni mari

Littleimpro – pentru oameni mici și oameni mari

Littleimpro – pentru oameni mici și oameni mari: Spectacolul este construit în totalitate pe sugestiile copiiilor. La fiecare probă, prezentatorul alege aleatoriu din public un număr de copii (1, 2, 7, etc, în funcție de cerințele jocului) care vor participa alături de actori la proba respectivă. Și, pentru că de cele mai multe ori adulții participă și ei la spectacol, am… »
Continua
Teatru Păpuși Povestea lui Făt Frumos

Teatru Păpuși Povestea lui Făt Frumos

Teatru Păpuși Povestea lui Făt Frumos:  Copiii sunt invitați la adaptarea interactivă și modernă a îndrăgitului basm popular Făt Frumos. Micii spectactori vor face cunoștință cu legendarele personaje ca: Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos și Zmeul. Ne vom distra alături de păpușile mari ce dau viață poveștii și realism aventurilor prin care va trece personajul principal. Spectacol … »
Continua
Spectacol Micul Prinț la Clubul Țăranului

Spectacol Micul Prinț la Clubul Țăranului

Spectacol Micul Prinț la Clubul Țăranului: Spectacolul este o adaptare interactivă după povestea ”Micul Prinț” de A.de Saint-Exupery.  Copiii vor fi companionii Micului Prinț si ajutor de nădejde în aventura sa pe Pământ, în căutarea unui prieten adevărat. O pledoarie pentru adevărata prietenie, o călătorie care începe şi se termină pe planeta Micului Prinţ care va rămâne alătu… »
Continua
Spectacol Cei trei purceluși la Clubul Țăranului

Spectacol Cei trei purceluși la Clubul Țăranului

Spectacol Cei trei purceluși la Clubul Țăranului: Cu toţii ştim povestea celor trei purcei care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case.  Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să le arătăm tuturor că graba şi lenea strică treaba şi că, dacă vrei să faci un lucru bun şi durabil, trebuie să … »
Continua
Cei trei purceluși la Clubul Țăranului

Cei trei purceluși la Clubul Țăranului

Cei trei purceluși la Clubul Țăranului: Cu toţii ştim povestea celor trei purcei care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case.  Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să le arătăm tuturor că graba şi lenea strică treaba şi că, dacă vrei să faci un lucru bun şi durabil, trebuie să îţi pui mi… »
Continua
KidsOut

KidsOut