Clubul Țăranului

Spectacol pentru oameni mari „Micul Prinț”

Spectacol pentru oameni mari „Micul Prinț”

„Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima.” O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafaţă profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră şi intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii. Laboratorul de creaţie: imaginaţia. Mijloace… »
Continua
Broscuțele înțelepte

Broscuțele înțelepte

Un spectacol interactiv în care broscuțele Georgică și Matilda vor căuta împreună cu copiii vorbele înțelepte ale strămoșilor noștrii. Spectacolul conține povești cu păpuși, precum și multe momente de actorie comice. Plin de învățăminte dar și mult umor, spectacolul nostru va fi o bucurie pentru copii, care vor deveni și ei actori alături de păpuși, participând la concursul din… »
Continua
Arlechino și Totolino

Arlechino și Totolino

Arlechino și Totolino: Plin de umor, veselie dar şi tandreţe, spectacolul nostru folosește foarte puține cuvinte pentru a arăta că teatrul înseamnă și gest, muzică, improvizație, iar mesajul acestuia este universal. Dacă pentru cîteva clipe caravana circului se va opri la dumneavoastră, nu aveţi decât să vă amuzaţi copios şi să intraţi în lumea veseliei şi a bucuriei împreună c… »
Continua
Șoricelul Chiț Chiț

Șoricelul Chiț Chiț

Credeți că un soricel se poate împrieteni cu un cațel și o pisică? Haideți să faceți cunostință cu Șoricelul Chiț Chiț, un șoricel naiv care își dorește să lege o prietenie cu oamenii și celelalte animale din casa în care locuiește, doar că mama sa îi spune că acest lucru nu este posibil. Care credeți că este finalul acestei povești? Poate fi un șoricel prieten cu un cățel? Dar… »
Continua
Poveste senzorială Călătoriile lui Ivan

Poveste senzorială Călătoriile lui Ivan

Povești Senzoriale: Călătoriile lui Ivan Public țintă: copii cu vârstele între 4 – 8 ani Durata: 60 de minute Ținut de: Beatrice Iordan Acest atelier face parte din seria “Povești senzoriale” care grupeaza trei povestiri separate: Călătoriile lui Ivan, Ascultând marea și Poveștile pădurii gândite sub forma unor ateliere fără legatură între ele. Este o poveste senzorială î… »
Continua
Sânziana și Pepelea

Sânziana și Pepelea

Cei mici sunt chemați să li se alăture lui Pepelea pentru a o salva pe Sânziana din ghearele Zmeului cel rău! Papură Împărat promite drept recompensă jumatate de împărăție! În poveste ne vom întâlni și cu Muma Pădurii, care va încerca să ne încurce, dar cu ajutorul Zânei Lacului cu siguranță cei mici alături de Pepelea vor triumfa datorită toiagului fermecat al Zânei Lacului. D… »
Continua
Spectacol Tom Degețel

Spectacol Tom Degețel

Spectacol Tom Degețel: Trăiau odată în inima pădurii un tăietor de lemne cu soția lui. Aceasta spunea mereu că și-ar dori un băiețel fie el chiar și cât un degețel. O Zână bună auzindu-i le îndeplinește dorința, le dăruiește un băiețel mic cât un degețel. Dar ca orice copil Tom Degețel este și el naiv și sfârșește păcălit de doi hoți și intră într-o mare încurcătură. Dându-și s… »
Continua
Spectacol de teatru cu păpuși: Rățușca cea urâtă

Spectacol de teatru cu păpuși: Rățușca cea urâtă

Spectacol de teatru cu păpuși: Rățușca cea urâtă –  Faptul că suntem diferiți nu trebuie să ne facă să ne purtăm urât cu cei din jurul nostru. Povestea ne arată drumul plin de peripeții al unei rățuște care își descoperă adevărata identitate. Spectacol de teatru cu păpuși live, interactiv, care se adresează tuturor copiilor, o adaptare după Ch. Andersen Preț 10 RON  … »
Continua
La șezătoare cu fluiere și povești

La șezătoare cu fluiere și povești: atelier muzical

Compania Hopa Trop vă așteptăm duminica aceasta, 14 ianuarie, de la ora 11.00, la atelierul muzical La șezătoare cu fluiere și povești, un atelier care a luat naștere acum ceva anișori, bucurându-se de numeroase aprecieri din partea copiilor dar și a părinților care i-au trecut pragul. Acest atelier a călătorit prin mai multe orașe, a fost invitat la diferite festivaluri de muz… »
Continua
Isprăvile Motanului Încălțat

Isprăvile Motanului Încălțat

Isprăvile Motanului Încălțat – O poveste deosebită despre un motan mai special, vorbăreț dar și isteț. Motanul îl ajută pe stăpânul său să devină bogat, luând-o pe fata Împăratului de soție. Cum reușește acest lucru? Cei mici sunt așteptați să descopere cum reușește acesta cu umor și istețime să îl scape pe Împărat de Zmeu!  Spectacol de teatru cu păpuși recomandat copiil… »
Continua
KidsOut

KidsOut