Clubul Țăranului

Spectacol pentru oameni mari „Micul Prinț”

„Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima.” O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafaţă profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră şi intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii. Laboratorul de creaţie: imaginaţia. Mijloace… »
Continua

Broscuțele înțelepte

Un spectacol interactiv în care broscuțele Georgică și Matilda vor căuta împreună cu copiii vorbele înțelepte ale strămoșilor noștrii. Spectacolul conține povești cu păpuși, precum și multe momente de actorie comice. Plin de învățăminte dar și mult umor, spectacolul nostru va fi o bucurie pentru copii, care vor deveni și ei actori alături de păpuși, participând la concursul din… »
Continua

Arlechino și Totolino

Arlechino și Totolino: Plin de umor, veselie dar şi tandreţe, spectacolul nostru folosește foarte puține cuvinte pentru a arăta că teatrul înseamnă și gest, muzică, improvizație, iar mesajul acestuia este universal. Dacă pentru cîteva clipe caravana circului se va opri la dumneavoastră, nu aveţi decât să vă amuzaţi copios şi să intraţi în lumea veseliei şi a bucuriei împreună c… »
Continua

Poveste senzorială Călătoriile lui Ivan

Povești Senzoriale: Călătoriile lui Ivan Public țintă: copii cu vârstele între 4 – 8 ani Durata: 60 de minute Ținut de: Beatrice Iordan Acest atelier face parte din seria “Povești senzoriale” care grupeaza trei povestiri separate: Călătoriile lui Ivan, Ascultând marea și Poveștile pădurii gândite sub forma unor ateliere fără legatură între ele. Este o poveste senzorială î… »
Continua

Sânziana și Pepelea

Cei mici sunt chemați să li se alăture lui Pepelea pentru a o salva pe Sânziana din ghearele Zmeului cel rău! Papură Împărat promite drept recompensă jumatate de împărăție! În poveste ne vom întâlni și cu Muma Pădurii, care va încerca să ne încurce, dar cu ajutorul Zânei Lacului cu siguranță cei mici alături de Pepelea vor triumfa datorită toiagului fermecat al Zânei Lacului. D… »
Continua

Spectacol Tom Degețel

Spectacol Tom Degețel: Trăiau odată în inima pădurii un tăietor de lemne cu soția lui. Aceasta spunea mereu că și-ar dori un băiețel fie el chiar și cât un degețel. O Zână bună auzindu-i le îndeplinește dorința, le dăruiește un băiețel mic cât un degețel. Dar ca orice copil Tom Degețel este și el naiv și sfârșește păcălit de doi hoți și intră într-o mare încurcătură. Dându-și s… »
Continua

Spectacol de teatru cu păpuși: Rățușca cea urâtă

Spectacol de teatru cu păpuși: Rățușca cea urâtă –  Faptul că suntem diferiți nu trebuie să ne facă să ne purtăm urât cu cei din jurul nostru. Povestea ne arată drumul plin de peripeții al unei rățuște care își descoperă adevărata identitate. Spectacol de teatru cu păpuși live, interactiv, care se adresează tuturor copiilor, o adaptare după Ch. Andersen Preț 10 RON  … »
Continua

La șezătoare cu fluiere și povești: atelier muzical

Compania Hopa Trop vă așteptăm duminica aceasta, 14 ianuarie, de la ora 11.00, la atelierul muzical La șezătoare cu fluiere și povești, un atelier care a luat naștere acum ceva anișori, bucurându-se de numeroase aprecieri din partea copiilor dar și a părinților care i-au trecut pragul. Acest atelier a călătorit prin mai multe orașe, a fost invitat la diferite festivaluri de muz… »
Continua

Isprăvile Motanului Încălțat

Isprăvile Motanului Încălțat – O poveste deosebită despre un motan mai special, vorbăreț dar și isteț. Motanul îl ajută pe stăpânul său să devină bogat, luând-o pe fata Împăratului de soție. Cum reușește acest lucru? Cei mici sunt așteptați să descopere cum reușește acesta cu umor și istețime să îl scape pe Împărat de Zmeu!  Spectacol de teatru cu păpuși recomandat copiil… »
Continua

HopaTropa pe podele – spectacol nonverbal

Compania de teatru pentru copii Hopa Trop v-a pregătit pentru această duminică, 28 ianuarie, de la ora 11.00, spectacolul: Hopa-Tropa pe podele. Public țintă: Copii cu vârstele între 2 și 5 ani Durata: 30 de minute Interpreți: Ana Maria Cucuta și Beatrice Iordan: actori, Pop Daniel Mircea șiFlorin Iordan: muzicieni „Hopa-tropa pe podele” este un spectacol non-verbal de teatru, … »
Continua

Teatru 2-5 ani: Prințesa răsfățată

Teatru 2-5 ani: Prințesa răsfățată –  Vă invităm să urmăriți o poveste cu o prințesă căreia i se fac toate poftele, inclusiv să i se aducă Luna și Soarele de pe cer. Continuarea o veți afla într-o poveste amuzantă și plină de învățăminte. Prețul este de 50 ron/copil. Părinții nu plătesc. Al doilea copil al familiei beneficiază de 50% reducere. Înscrierile se fac pe mail … »
Continua

Piratul Jack și Insula vrăjită

Piratul Jack și Insula vrăjită: DUMINICA, 04 Februarie, ora 15.00, Clubul Taranului, Str. Monetariei 3. Pe corabia Piratului Jack toate lucrurile mergeau de minune: pietrele găsite pe insule neștiute de nimeni erau depozitate cu grijă de Bety, neînfricata sa prietenă, pregătirile pentru următoarea călătorie erau în toi, iar vântul anunța că va umfla pânzele cu putere. Numai că … »
Continua

Tom Degețel la Clubul Țăranului

talentAgency.ro – Sursa ta de Entertainment! aduce spectacolul Tom Degețel la Clubul Țaranului în cadrul evenimentului din 04.02.2018, ora 17:00. Trăiau odată în inima pădurii un tăietor de lemne cu soția lui. Aceasta spunea mereu că și-ar dori un băiețel fie el chiar și cât un degețel. O Zână bună auzindu-i le îndeplinește dorința, le dăruiește un băiețel mic cât un dege… »
Continua

Teatru păpuși Alice și lumea minunată

talentAgency.ro – Sursa ta de Entertainment! aduce spectacolul Alice și Lumea Minunată la Clubul Țăranului în cadrul evenimentului din 11.02.2018, ora 17:00. Alice vă invită să pătrundeți în lumea minunată a viselor unde totul este surprizător și totul este posibil! În țara minunilor ni se vor alătura Broscuța, Omida, Șoricelul și alte personaje care ne vor încânta cu înt… »
Continua

Spectacol nonverbal: Drumuri de nisip

Spectacol nonverbal: Drumuri de nisip – Compania de teatru pentru copii Hopa Trop v-a pregătit pentru această sâmbătă, 3 martie, de la ora 11.00, „Drumuri de nisip”. Public țintă: Copii cu vârstele între 2 și 4 ani Durata: 30 de minute Interpreți: Ana Maria Cucuta și Beatrice Iordan: actori, Pop Daniel Mircea șiFlorin Iordan: muzicieni „Drumuri de nisip” est… »
Continua

Teatru Păpuși Povestea lui Făt Frumos

Teatru Păpuși Povestea lui Făt Frumos:  Copiii sunt invitați la adaptarea interactivă și modernă a îndrăgitului basm popular Făt Frumos. Micii spectactori vor face cunoștință cu legendarele personaje ca: Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos și Zmeul. Ne vom distra alături de păpușile mari ce dau viață poveștii și realism aventurilor prin care va trece personajul principal. Spectacol … »
Continua

Spectacol Micul Prinț la Clubul Țăranului

Spectacol Micul Prinț la Clubul Țăranului: Spectacolul este o adaptare interactivă după povestea ”Micul Prinț” de A.de Saint-Exupery.  Copiii vor fi companionii Micului Prinț si ajutor de nădejde în aventura sa pe Pământ, în căutarea unui prieten adevărat. O pledoarie pentru adevărata prietenie, o călătorie care începe şi se termină pe planeta Micului Prinţ care va rămâne alătu… »
Continua

Spectacol Cei trei purceluși la Clubul Țăranului

Spectacol Cei trei purceluși la Clubul Țăranului: Cu toţii ştim povestea celor trei purcei care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case.  Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să le arătăm tuturor că graba şi lenea strică treaba şi că, dacă vrei să faci un lucru bun şi durabil, trebuie să … »
Continua

Cei trei purceluși la Clubul Țăranului

Cei trei purceluși la Clubul Țăranului: Cu toţii ştim povestea celor trei purcei care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case.  Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să le arătăm tuturor că graba şi lenea strică treaba şi că, dacă vrei să faci un lucru bun şi durabil, trebuie să îţi pui mi… »
Continua

Avanpremieră. Aventuri fără pereche @Școala Altfel

Avanpremieră. Aventuri fără pereche @Școala Altfel: Vizionarea unui film în sala de cinema este pentru orice copil un lucru minunat. Vizionarea unui film bun va transforma privitorul într-un cinefil. Cinema Muzeul Țăranului propune grupurilor de copii care și-au planificat Școala Altfel în zilele 26-28 martie (dar și publicului larg) o experiență culturală și educațională deose… »
Continua

Peripețiile lui Piticot la Clubul Țăranului

Peripețiile lui Piticot la Clubul Țăranului: De curând Piticot şi-a pierdut bucuria şi pleacă în căutarea ei. În aventura sa este ajutat de prietenul său broscoiul Georgică, să nu rătăcească drumul şi să nu se abată de la el. În final acesta ajunge în Ţara Bucuriei unde se amuză copios alături de prietenii săi clovnii și realizează că adevărata bucurie sălășluiște în sufletul f… »
Continua

Păcală, Tândală și Mărioara la Clubul Țăranului

Păcală, Tândală și Mărioara la Clubul Țăranului: duminică, 22 aprilie 2018, ora 17:00! Un spectacol vesel cum nu s-a mai vazut, cu o săteanca frumoasă și înteleaptă și doi ciocoflenderi puși pe păcăleli.  Muzica și portul popular românesc nu vor lipsi, iar Păcală și Tândală sunt mai ghiduși ca niciodată! Haideți să dansăm și să chiuim împreună!!! Spectacol live de teatru intera… »
Continua

Littleimpro – pentru oameni mici și oameni mari

Littleimpro – pentru oameni mici și oameni mari: Spectacolul este construit în totalitate pe sugestiile copiiilor. La fiecare probă, prezentatorul alege aleatoriu din public un număr de copii (1, 2, 7, etc, în funcție de cerințele jocului) care vor participa alături de actori la proba respectivă. Și, pentru că de cele mai multe ori adulții participă și ei la spectacol, am… »
Continua

KidsOut