Continuu - Studio pentru dezvoltare prin artă

Arta micului actor

Atelierul „Arta micului actor” vă propune o activitate relaxantă și constructivă pentru copii în vacanța de vară. Pe parcursul celor cinci zile ale acestuia, copiii vor participa la un curs intensiv de actorie, care are la bază tehnici de dezvoltare a calităților ce privesc comunicarea, relaționarea, încrederea și conștientizarea mediului și a sinelui. Trainer: Sori… »
Continua

4-7 ani – Clubul de Arta Actorului și Teatru pentru Copii Preșcolari

Pe 7 octombrie 2017, Continuu – Studio pentru dezvoltare prin artă – invită preșcolarii la Clubul de Arta Actorului și Teatru pentru Copii Preșcolari. DE CE TEATRU PENTRU PREȘCOLARI? Copiii sunt precum niște bureței care extrag informația din activitățile la care sunt expuși, își folosesc toate simțurile în mod egal pentru a cunoaște lumea. De aceea vârsta copilărie… »
Continua

DoItYourself: Ateliere de spiridușeală – decorațiuni de Crăciun

Ateliere de spiridușeală – decorațiuni de Crăciun: Vă invităm la o serie de ateliere tematice, fiecare fiind dedicat unei tehnici de confecționare de decorațiuni hand-made. Poți să participi la toate sau doar la cele care te interesează. Oferim reduceri pentru mai multe ateliere, precum și pentru copiii însoțiți de părinți – vezi detalii mai jos! 🙂 // 6 ateliere &… »
Continua

Tabăra urbană de vară #Continuu (Copii şi Adolescenţi)

Tabăra urbană de vară #Continuu (Copii şi Adolescenţi): Vacanţa de vară se apropie iar cei mici abia o aşteaptă! Îţi propunem câteva zile magice în care copilul tău se va distra şi va învăţa lucruri noi la Tabăra Urbană de Vară #Continuu! Aici copilul tău va învăţa să comunice mai bine, atât verbal cât şi non-verbal, dar şi să-şi dea frâu liber imaginaţiei prin jocuri care-l vo… »
Continua

Actorie și Art-therapy pentru Interacțiune Socială (11-17 ani)

Actorie și Art-therapy pentru Interacțiune Socială (11-17 ani): Socializarea este unul dintre procesele care au un impact crucial în educație. Fiecare nouă interacțiune ne ajută să ne simțim mai confortabil și să facem tranziția de la o persoană la alta, de la un grup la altul, mai ușor.  Însă fiecare își găsește zona lui de confort, iar adaptarea se resimte ca un efort și de m… »
Continua

Jocuri, Teatru și Improvizație – după-amieze pentru copii

Jocuri, Teatru și Improvizație – după-amieze pentru copii: Se apropie vacanța! Vă așteptăm la joacă, distracție și voie bună! La Continuu am gandit pentru voi ateliere de vară în cadrul cărora vom da frâu liber imaginației, vom fi provocați să creăm povești și personaje, să explorăm emoții și să inventăm lumi magice! Vom folosi tehnici de teatru, de improvizație, de autoc… »
Continua

Introducere în Actorie pentru Adolescenți

Introducere în Actorie pentru Adolescenți: Îți place să mergi la teatru și să petreci nopțile urmărind filme și seriale? Te fascinează cum se transformă actorii de la un rol la altul? Ai vrut mereu să încerci și tu să joci, să faci un filmuleț, să vorbești în fața celorlalți dar ai considerat că nu ai destulă deschidere sau îți lipsește curajul? Școala îți mânâncă tot timpul și… »
Continua

KidsOut