Continuu - Studio pentru dezvoltare prin artă

Arta micului actor

Atelierul „Arta micului actor” vă propune o activitate relaxantă și constructivă pentru copii în vacanța de vară. Pe parcursul celor cinci zile ale acestuia, copiii vor participa la un curs intensiv de actorie, care are la bază tehnici de dezvoltare a calităților ce privesc comunicarea, relaționarea, încrederea și conștientizarea mediului și a sinelui. Trainer: Sori… »
Continua

4-7 ani – Clubul de Arta Actorului și Teatru pentru Copii Preșcolari

Pe 7 octombrie 2017, Continuu – Studio pentru dezvoltare prin artă – invită preșcolarii la Clubul de Arta Actorului și Teatru pentru Copii Preșcolari. DE CE TEATRU PENTRU PREȘCOLARI? Copiii sunt precum niște bureței care extrag informația din activitățile la care sunt expuși, își folosesc toate simțurile în mod egal pentru a cunoaște lumea. De aceea vârsta copilărie… »
Continua

DoItYourself: Ateliere de spiridușeală – decorațiuni de Crăciun

Ateliere de spiridușeală – decorațiuni de Crăciun: Vă invităm la o serie de ateliere tematice, fiecare fiind dedicat unei tehnici de confecționare de decorațiuni hand-made. Poți să participi la toate sau doar la cele care te interesează. Oferim reduceri pentru mai multe ateliere, precum și pentru copiii însoțiți de părinți – vezi detalii mai jos! 🙂 // 6 ateliere &… »
Continua
KidsOut

KidsOut