Domeniul Stirbey

Fii ZURLI de 1 iunie!

Domeniul Știrbey îşi deschide porţile pentru toată lumea. Te așteptăm cu jocuri, concursuri, teatru, provocări, surprize și bineînțeles cu un super show Gașca Zurli! Avem la dispoziție o pajiște imensă (10 hectare de iarbă şi copaci) unde putem să alergam, să ne întrecem, să ne jucăm, să ne facem prieteni noi, să fim… Zurliiii! Poți să vii cu trotineta, bicicleta, păturica și d… »
Continua

Festivalul Familiei Zurlandia, ediția a doua

Pe 16 și 17 iunie sunt invitați cu mic cu mare la Festivalul Familiei ZURLANDIA, ediția a 2-a! Cel mai mare festival dedicat familiei îți aduce DOUĂ zile de neuitat în mijlocul naturii: activitati inedite, joacă, distracție! TOATE, fără grija timpului! În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tău. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsur… »
Continua

Supershow Gașca Zurli la Festivalul Familiei Zurlandia

Supershow Gașca Zurli la Festivalul Familiei Zurlandia: ZURLISHOW este despre spectacolele Gasca Zurli și e, în egală măsură, lumea oferită invitaților ei. Două zile, două spectacole de poveste. Cornetele pe cap! Pornim în aventură. Gașca Zurli urcă pe SCENA PRINCIPALĂ de la FEstivalul Familiei Zurlandia SÂMBĂTĂ, de la 19.30 și DUMINICĂ, de la 20.00. Programul complet al Festiv… »
Continua

KidsOut