Elisa Playground

Teatru pentru copii „Capra cu trei iezi”

Teatru pentru copii „Capra cu trei iezi”

Duminică, 23 Aprilie 2017 de la ora 11:15, piesa de teatru „Capra cu trei iezi” pentru copii cu vârstă cuprinsă între 2 şi 7 ani la ELISA Playground. Timp de 40-45 de minute cele mai talentate actriţe (Magda Frunză, Mariana şi Ioana) vor oferi momente inedite celor mici care vor participa la spectacolul de teatru organizat doar la ELISA Playground, apoi se vor juca … »
Continua
Petrecere de Halloween la Elisa Playground

Petrecere de Halloween la Elisa Playground

Marți, 31 Octombrie 2017 ora 17:00  suntem invitați la PETRECERE DE HALLOWEEN la Elisa Playground.  Preț 55 lei/copil-participant – include toată distracția, băutură și pizza pentru toți copiii. Elisaplayground va invită la cea mai frumoasă petrecere de Halloween în cel mai tare loc de joacă din București. • Timp de 3 ore cei mai talentați animatori vor da fiori tuturor celor c… »
Continua
Cursuri de balet la Elisa playground

Cursuri de balet la Elisa playground

CURSURILE DE BALET PENTRU COPII încep pe data de 2 Noiembrie 2017 ora 19:00 și se țin la sediul ELISA Playground (din Strada Lucacesti, nr.19A, etaj1, sector 6, București). Prima ședință este GRATUITĂ (cea din data de 2 Noiembrie) CURSURILE DE BALET vor avea loc JOIA de la ora 19:00 până la ora 20:00 Profesoara de balet care va ține cursurile se numește Ruxandra Moise Abonamen… »
Continua
Petrecere Moș Nicolae - include Spectacol de Magie

Petrecere Moș Nicolae – include Spectacol de Magie

Petrecere Moș Nicolae – include Spectacol de Magie:  Marți, 5 Decembrie 2017 de la ora 18:00 până la 20:00 la ELISA Playground se organizează MAGIC Show pentru copii de Moș Nicolae. Durata 2 h, Preț 40 lei/copil-participant Înscrie-te acum pe: www.elisaplayground.ro/contact Atenție locuri limitate! Intrarea se face doar pe bază de rezervare pe mail sau la telefon! Vă aște… »
Continua
Atelier de creație pentru copii la Elisa Playground

Atelier de creație pentru copii la Elisa Playground

Atelier de creație pentru copii la Elisa Playground:  Marți, 12 Decembrie 2017 de la ora 17:00 până la 18:30 la ELISA Playground se organizează ATELIER DE CREAȚIE pentru copii talentați cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani Preț 35 lei/copil-participant Tema: Decorare și confecționare de obiecte de Crăciun • Timp de 90 min cei mai talentați animatori socio-educativi vor oferi m… »
Continua
Piesă de teatru: Atelierul lui Moș Crăciun

Piesă de teatru: Atelierul lui Moș Crăciun

Piesă de teatru: Atelierul lui Moș Crăciun –  Duminică, 17 Decembrie 2017 de la ora 18:15 -Piesă de teatru „Atelierul lui Moș Crăciun” pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 8 ani la ELISA Playground. Durata 40-45 min, Preț 35 lei/copil-participant (include și o oră la locul de joacă) Înscrie-te acum pe: www.elisaplayground.ro/contact Atenție locuri limita… »
Continua
Petrecere de Crăciun la Elisa Playground

Petrecere de Crăciun la Elisa Playground

Petrecere de Crăciun la Elisa Playground:  ELISA Playground vă invită la cea mai frumoasă petrecere de Crăciun în cel mai tare loc de joacă din București FOARTE IMPORTANT ! Locurile fiind limitate la Petrecerea de Crăciun vă rugăm să faceți rezervări înainte! Va așteptăm: • Data: 21 Decembrie 2017: 17:30-19:30 • Preț: 40 lei/copil-participant- include biletul de intrare la Pet… »
Continua
Cursuri de Șah la Elisa Playground

Cursuri de Șah la Elisa Playground

Cursuri de Șah la Elisa Playground –  CURSURILE DE ȘAH vor avea loc JOIA de la ora 18:00 până la ora 19:00 în colaborare cu prof. Alexa Iulian Abonament este de 80 lei/copil și include 4 ședințe/lună. Ședința individuală costă 30 RON și se poate plăti la început numai o singură dată. CURSURILE DE ȘAH PENTRU COPII se țin la sediul ELISA Playground (din Strada Lucacesti, n… »
Continua
Piesă de teatru Albă ca Zăpada la Elisa Playground

Piesă de teatru Albă ca Zăpada la Elisa Playground

Piesă de teatru Albă ca Zăpada la Elisa Playground –  Duminică 28 Ianuarie 2018 de la ora 11:15 • Timp de 40-45 de minute cele mai talentate actrițe (Magda Frunză, Mariana Marza și Ioana) vor oferi momente inedite celor mici care vor participa la spectacolul de teatru organizat doar la ELISA Playground, apoi se vor juca timp de 60 minute la locul de joacă special amenajat… »
Continua
Cursuri de gimnastică la Elisa playground

Cursuri de gimnastică la Elisa playground

Cursuri de gimnastică la Elisa playground:  Cursurile vor începe pe 6 FEB 2018, ora 18:00, cursul din această dată va fi GRATUIT !! CURSURILE DE GIMNASTICĂ vor avea loc Marțea de la ora 18:00 până la ora 19:00 în colaborare cu prof. Mihaela Rotaru. Vârsta copii 3 ani -10 ani. Abonament este de 120 lei/copil și include 4 ședințe/lună. Ședința individuală costă 30 RON și se poat… »
Continua
KidsOut

KidsOut