Elite Art Gallery

Ai grijă de somnul copilului tău! – a II-a ediție

Ai grijă de somnul copilului tău! – a II-a ediție: Ne simțim împliniți atunci când ne vedem copiii fericiți, sănătoși, energici și zâmbitori. Ne dorim să le păstrăm buna dispoziție și bucuria sinceră permanent. Calitatea somnului influențează foarte mult dispoziția și dezvoltarea armonioasa a copiilor. Este și motivul pentru care vă invităm la un eveniment dedicat în întregime … »
Continua

Anatomia iubirii: Curs de psihologie pentru cupluri

Anatomia iubirii: Cum transformăm lupta pentru PUTERE în luptă pentru IUBIRE? -Curs de psihologie pentru cupluri- Relațiile de cuplu 👫 sunt probabil cele mai intense legături afective și psihologice care ne pot transforma definitiv sufletele și perspectiva asupra vieții. Este aproape imposibil să ne imaginăm viața fără un partener grijuliu, implicat și asumat. Dar atunc… »
Continua

Știi să comunici cu adevărat cu copilul tău ?

Știi să comunici cu adevărat cu copilul tău ? pe 17 ianuarie 2018, la EliteArt Galerie.  ~Creierul adolescent – între mit și realitate ~ Sfidători, leneși, plini de hormoni…sunt doar câteva caracterizări pe care le putem auzi în lumea noastră la adresa adolescenților. Dar ce s-o întâmpla, de fapt, în capul lor? De ce se schimbă copiii noștri drăguți, calzi și apropi… »
Continua

Slăbește sănătos după naștere! – a II a ediție

Slăbește sănătos după naștere! – a II a ediție: După momentul emoționant şi epuizant al naşterii, orice mămică îşi doreşte să revină cât mai repede la greutatea avută înainte de perioada gravidităţii, fără să afecteze însă dezvoltarea bebeluşului. Beneficiile slăbirii după naştere se reflectă asupra sănătăţii mamei şi, implicit, a bebeluşului: scăderea procentului de grăs… »
Continua

KidsOut