Godot Cafe

Teatru de improvizaţie pentru copii

Teatru de improvizaţie pentru copii

Teatru de improvizaţie pentru copii…si mici, si mari! „Imnul meseriei”, „Povestea”, ” Turiştii” sunt doar câteva dintre probele prin care trec actorii alături de copii. Cu: Carmen Lopăzan, Claudiu Maier, Alexandra Timofte, Cătălin Neamțu și Marian Hâncu (la pian) Spectacolul este construit în totalitate pe sugestiile copiiilor; la fieca… »
Continua
Sarea în bucate

Sarea în bucate

Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună! Așa cum ne stă bine, începem stagiunea de toamnă cu o premieră. Sâmbătă, 24 septembrie 2016, de la ora 11.30, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari, nr. 14 (Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii “Sarea … »
Continua
„Prichindel” – spectacol de teatru interactiv

„Prichindel” – spectacol de teatru interactiv

„Prichindel” – spectacol de teatru interactiv pentru copii la Godot Cafe-Teatru. Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună. Sâmbătă, 1 octombrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blănari, nr. 14) jucăm spectacolul de teatru pentru copii “Prichindel”, adaptare după povestea cu același titlu scr… »
Continua
Muzicanții din Bremen

Muzicanții din Bremen

Sâmbătă, 8 octombrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari, nr. 14, actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului pentru copii “Muzicanții din Bremen”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Frații Grimm. Povestea celor patru animale, un cocoș, o pisică, un câine și un măgar, bătrâni și deznădăjduiți, care își propun să devin… »
Continua
Ursul păcălit de vulpe

Ursul păcălit de vulpe

Sâmbătă, 15 octombrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari, nr. 14 (Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația piesei de teatru pentru copii “Ursul păcălit de vulpe”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Ion Creangă. Părinții și copiii sunt invitați în lumea poveștilor, a muzicii, a dansului și vor avea ocazia să treac… »
Continua
Fluierașul buclucaș

Fluierașul buclucaș

Teatrul Dubee Doo vă duce din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună! Sâmbătă, 22 octombrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari , nr. 14 (Centrul vechi), vă invităm la premiera spectacolului de teatru pentru copii “Fluierașul buclucaș”. Un spectacol interactiv, plin de muzică și culoare, de inspirație folclorică, realizat într… »
Continua
Micul Prinț după Antoine de Saint-Exupery

Micul Prinț după Antoine de Saint-Exupery

„Micul Prinț” după Antoine de Saint-Exupery Spectacol invitat, pentru copii și oameni mari Adaptarea și regia: Marius Costache Scenografie și păpuși: Eduard Cîrlan și Marius Costache Cu: Mădălina Ignat, Bogdan Costea și Eduard Cîrlan Când un om mare, să zicem un aviator, știe că un desen cu o pălărie nu e o pălărie, ci un șarpe boa care a înghițit un elefant, iar u… »
Continua
Scufița Roșie

Scufița Roșie

Sâmbătă, 12 noiembrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (str. Blănari, nr. 14 – Centrul Vechi), actorii Teatrului Dubee Doo vor susține spectacolului de teatru interactiv pentru copii “Scufița Roșie”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Fraţii Grimm. O fetiţă curajoasă şi inventivă trece prin mai multe peripeţii în încercarea de a scăpa de un lup lacom ș… »
Continua
Fluierașul buclucaș

Fluierașul buclucaș

Teatrul Dubee Doo vă duce din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună! La cererea publicului, sâmbătă, 19 noiembrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari , nr. 14 (Centrul vechi), jucăm din nou spectacolului de teatru pentru copii “Fluierașul buclucaș”. Un spectacol interactiv, plin de muzică și culoare, de inspirație folclorică,… »
Continua
Peter Pan și Piratul

Peter Pan și Piratul

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari, nr. 14 (Centrul vechi), actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația piesei de teatru interactiv pentru copii “Peter Pan și Piratul”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de dramaturgul scoțian James Mattew Barrie. Vă invităm pe un tărâm fantastic, acolo unde copiii își crează pr… »
Continua
„Povestea încurcată a prințesei Rapunzel”

„Povestea încurcată a prințesei Rapunzel”

Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună. Sâmbătă, 3 decembrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru Str. Blănari, nr. 14 (în Centrul Vechi) actorii Teatrului Dubee Doo, vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii „Povestea încurcată a prințesei Rapunzel”. După ce a primit puteri de … »
Continua
Teatrul „Povești din atelierul lui Moș Crăciun”

Teatrul „Povești din atelierul lui Moș Crăciun”

Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună. Sâmbătă, 10 decembrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru Str. Blănari, nr. 14 (în Centrul Vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii „Povești din atelierul lui Moș Crăciun”. În atelierul lui Moș Crăciun … »
Continua
Spectacol de teatru „Frumoasa și Bestia”

Spectacol de teatru „Frumoasa și Bestia”

“Frumoasa şi Bestia” – spectacol de teatru pentru copii și nu numai.  Teatrul Dubee Doo deschide stagiunea 2017 și vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună. Sâmbătă, 14 ianuarie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari, nr. 14 (Centrul vechi), actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația piesei de te… »
Continua
Spectacol „Aladin și lampa fermecată”

Spectacol „Aladin și lampa fermecată”

Sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blănari, Nr. 14) vă invităm la spectacolul de teatru pentru copii „Aladin și lampa fermecată”. Vă invităm, cu mic, cu mare, să intrați în atmosfera Orientului îndepărtat și să vă lăsați vrăjiți de miresmele, culorile și bunătățile acestuia. Vom vedea împreună ce surprize poate oferi o simplă lampă și prin c… »
Continua
Spectacolul teatru “Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”

Spectacolul teatru “Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”

Sâmbătă, 4 martie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, Str. Blănari, Nr. 14 (Centrul vechi), actorii Teatrului Dubee Doo vă invită la spectacolul de teatru pentru copii “Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Fraţii Grimm. O fată frumoasă reușește, prin bunătatea și puritatea sa, să treacă prin încercări periculoase puse l… »
Continua
Spectacol teatru „Prichindel”

Spectacol teatru „Prichindel”

Sâmbătă, 1 aprilie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blănari, Nr. 14) jucăm spectacolul de teatru pentru copii “Prichindel”, adaptare după povestea Fraților Grimm. Veți avea ocazia să-l cunoașteți pe Prichindel, o mogâldeață de copil, pe cât de mic, pe atât de isteț, inventiv și curajos. Vom trece printr-o serie de aventuri interesante, pline de suspans, muzică … »
Continua
Spectacol „Muzicanții din Bremen”

Spectacol „Muzicanții din Bremen”

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, Str. Blănari, Nr. 14, actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului pentru copii “Muzicanții din Bremen”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Frații Grimm. Povestea celor patru animale, un cocoș, o pisică, un câine și un măgar, bătrâni și deznădăjduiți, care își propun să devină … »
Continua
Marea aventură a Micii Sirene

Marea aventură a Micii Sirene

Sâmbătă, 22 aprilie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, Str. Blănari, Nr. 14, actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului pentru copii “Marea aventură a Micii Sirene”, adaptare după binecunoscuta poveste a lui Hans Christian Andersen. Mica Sirenă se îndrăgostește de un prinţ pământean şi este nevoită să lupte cu forţele răului şi cu prejudecăţil… »
Continua
Micul Prinț după Antoine de Saint-Exupery

Micul Prinț după Antoine de Saint-Exupery

„Micul Prinț” după Antoine de Saint-Exupery, spectacol invitat, pentru copii și oameni mari. Adaptarea și regia: Marius Costache Scenografie și păpuși: Eduard Cîrlan și Marius Costache Cu: Mădălina Ignat, Bogdan Costea și Eduard Cîrlan Când un om mare, să zicem un aviator, știe că un desen cu o pălărie nu e o pălărie, ci un șarpe boa care a înghițit un elefant, iar … »
Continua
Peter Pan și Pirații

Peter Pan și Pirații

Sâmbătă, 14 octombrie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari, nr. 14 (Centrul vechi), Teatrul Dubee Doo vă învită la spectacolul pentru copii Peter Pan și Pirații, adaptare după povestea scrisă de dramaturgul scoțian James Mattew Barrie. Vă invităm pe un tărâm fantastic, acolo unde copiii se întâlnesc cu personaje alături de care trec printr-o serie de aventu… »
Continua
Spectacol teatru: Lupul buclucaș

Spectacol teatru: Lupul buclucaș

Spectacol teatru: Lupul buclucaș – A fost odată un lup care a încurcat poveştile. Cum, nu se poate? Baaaa daaaa, e foarte simplu : s-a A fost odată un lup care a încurcat poveştile. Cum, nu se poate? Baaaa daaaa, e foarte simplu : s-a ratăcit pe străzile poveştilor. În loc să ajungă la Bunicuţa, a ajuns la cei trei purceluşi şi era atât de derutat încât a uitat cu desăvâr… »
Continua
Spectacol „Magic Fairytale”

Spectacol „Magic Fairytale”

Spectacol „Magic Fairytale”: Ca într-o adevărată vrajă, doar cu o baghetă fermecată, copiii învață trucuri hazlii și formule magice ce vor transforma fanteziile în realitate, pentru că în lumea poveștilor totul este permis! “Magic FairyTale” este locul unde copiii urcă pe scenă și devin mici magicieni. Spectacol de magie recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 10 ani. Durata … »
Continua
Spectacol Muck cel Mic la Godot Cafe Teatru

Spectacol Muck cel Mic la Godot Cafe Teatru

Muck cel mic a fost un băieţel ce a trăit odată ca niciodată în Bagdad. Peripeţiile lui cu vrăjitoarea şi câinele fermecat, cu vizirul, califul şi ştafeta palatului au fost povestite cândva de Wilhelm Hauff. Textul în versuri şi spectacolul de păpuşi, ilustrat cu cântece pe acorduri de muzică clasică, îi dau viaţă micului Muck ca să îi înveţe pe copii cât de important e să fii … »
Continua
Spectacol „Cei trei purceluși”

Spectacol „Cei trei purceluși”

Duminică, 17 decembrie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blănari, Nr. 14) vă invităm la spectacolul de teatru pentru copii „Cei trei purceluși”. Cu toţii ştim povestea celor trei purcei care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case. Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să l… »
Continua
KidsOut

KidsOut