Happy Cinema București

Spectacol teatru „Mica Sirenă”

Spectacol teatru „Mica Sirenă”

Îndrăgostită de Prinţul Eric, Ariel decide să renunţe la coada de sirenă în schimbul picioarelor şi apelează la Ursula, vrăjitoarea marii care îi îndeplineşte dorinţa, însă ca plată îi cere glasul ei minunat. Se va descurca Ariel în lumea oamenilor? Va reuşi să-l cucerească pe prinţ? Dar tatăl ei, Triton, Regele Marii cum va reacţiona? O adaptare plină de umor, după o frumoasă … »
Continua
Ocolul Pământului în 80 de… basme

Ocolul Pământului în 80 de… basme

Itsy Bitsy Show: Ocolul Pământului în 80 de… basme, cu Profesorul de Joacă, este un spectacol pentru toţi copiii curioşi, părinţii isteţi şi bunicii înţelepţi. Magie, jocuri, poveşti, teatru de umbre, giumbuşlucuri şi râsete cât cuprinde – cam aşa s-ar rezuma spectacolul Itsy Bitsy Show. Profesorul de Joacă aduce distracţia isteaţă, iar voi veniţi cu pofta de joacă. Spectatorii… »
Continua
Spectacol teatru „Alice în Țara Minunilor”

Spectacol teatru „Alice în Țara Minunilor”

Atelierul Magdei prezintă ALICE IN TARA MINUNILOR, după Lewis Carroll Într-o zi cu soare, dar care nu va fi ca oricare, o fetiță mică, dar care este mare, va scăpa regatul de astă vrăjitoare! Se spun multe povești fantastice despre lumi nebănuite, despre lumi necunoscute, dar niciuna nu se poate compara cu fabuloasa călătorie a unei fetițe micuțe, dar mari, pe nume Alice, în Ța… »
Continua
BabyCinema - Hai la film cu bebelușul din burtică/la purtător

BabyCinema – Hai la film cu bebelușul din burtică/la purtător

Pe 30 septembrie, suntem invitați la BabyCinema – Hai la film cu bebelușul din burtică/la purtător! Editia IV 🙂 – Kingsman: Cercul de Aur În Kingsman: Cercul de Aur, eroii noștri fac față unor noi provocări. Atunci când sediul agenției este distrus iar lumea devine ostatică, călătoria lor îi conduce către Statesman, o organizație de spionaj în America. În această av… »
Continua
Povestea lui Făt Frumos

Povestea lui Făt Frumos

Povestea lui Făt Frumos – duminică, 22 octombrie 2017, ora 11:00 la Teatru la Cinema la Happy Cinema din Liberty Center. Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310 051 620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Copiii sunt invitaţi la adaptarea interactivă şi modernă a îndrăgitului basm popular Făt Frumos. Micii spectactori vor face cuno… »
Continua
Teatru pentru copii: Viața ca o poveste

Teatru pentru copii: Viața ca o poveste

Teatru pentru copii: Viața ca o poveste – Într-o eră a tehnologiei, copiii citesc din ce în ce mai puține povești. Personajele trăiesc doar dacă poveștile lor sunt citite, altfel dispar. Albă-ca-Zăpada s-a îngrășat, Mama vitregă a îmbătrânit, iar Scufița Roșie joacă și rolul Vânătorului. Într-o lume odată plină de magie și surprize, acum cuprinsă de neliniște, apar, parc… »
Continua
Filmele Olgăi - ediția de Decembrie

Filmele Olgăi – ediția de Decembrie

Filmele Olgăi – ediția de Decembrie: Proiecţii de film adaptate senzorial pentru copiii cu nevoi speciale. http://supereroiprintrenoi.ro/filmele-olgai/ EDIȚIA A CINCEA (decembrie)- „Dragonul vrăjit” Trailer: https://goo.gl/EdWrmN Olga este o fetiţă cu nevoi speciale căreia îi plac desenele animate, ca oricărui copil. Dar pentru ea condiţiile obişnuite din cine… »
Continua
Spectacol teatru: Motanul Încălțat

Spectacol teatru: Motanul Încălțat

Motanul încălțat – Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, ora 17:30, la Happy Cinema din Liberty Center! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. Un spectacol complex ce îmbină jocul actorilor cu păpuşi şi elemente de animaţie, un spectacol care încântă prin costume, decoruri şi starea de joc interac… »
Continua
KidsOut

KidsOut