Happy Cinema București

Spectacol teatru „Mica Sirenă”

Îndrăgostită de Prinţul Eric, Ariel decide să renunţe la coada de sirenă în schimbul picioarelor şi apelează la Ursula, vrăjitoarea marii care îi îndeplineşte dorinţa, însă ca plată îi cere glasul ei minunat. Se va descurca Ariel în lumea oamenilor? Va reuşi să-l cucerească pe prinţ? Dar tatăl ei, Triton, Regele Marii cum va reacţiona? O adaptare plină de umor, după o frumoasă … »
Continua

Ocolul Pământului în 80 de… basme

Itsy Bitsy Show: Ocolul Pământului în 80 de… basme, cu Profesorul de Joacă, este un spectacol pentru toţi copiii curioşi, părinţii isteţi şi bunicii înţelepţi. Magie, jocuri, poveşti, teatru de umbre, giumbuşlucuri şi râsete cât cuprinde – cam aşa s-ar rezuma spectacolul Itsy Bitsy Show. Profesorul de Joacă aduce distracţia isteaţă, iar voi veniţi cu pofta de joacă. Spectatorii… »
Continua

Teatru pentru copii: Viața ca o poveste

Teatru pentru copii: Viața ca o poveste – Într-o eră a tehnologiei, copiii citesc din ce în ce mai puține povești. Personajele trăiesc doar dacă poveștile lor sunt citite, altfel dispar. Albă-ca-Zăpada s-a îngrășat, Mama vitregă a îmbătrânit, iar Scufița Roșie joacă și rolul Vânătorului. Într-o lume odată plină de magie și surprize, acum cuprinsă de neliniște, apar, parc… »
Continua

Filmele Olgăi – ediția de Decembrie

Filmele Olgăi – ediția de Decembrie: Proiecţii de film adaptate senzorial pentru copiii cu nevoi speciale. http://supereroiprintrenoi.ro/filmele-olgai/ EDIȚIA A CINCEA (decembrie)- „Dragonul vrăjit” Trailer: https://goo.gl/EdWrmN Olga este o fetiţă cu nevoi speciale căreia îi plac desenele animate, ca oricărui copil. Dar pentru ea condiţiile obişnuite din cine… »
Continua

Ariciul și țestoasa uriașă la Happy Cinema București

Ariciul și țestoasa uriașă la Happy Cinema București din Liberty Center: 28 ianuarie 2018, ora 11:00. Rezerva acum bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310051620! Cumpara bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Un pui de vulpe naiv, încrezut și obraznic pleacă din vizuina sa la vânătoare fără voia Vulpoiului, pentru că se săturase să tot mănânce iepure! Mo… »
Continua

Aventurile lui Pingolino – spectacol LIVE

Spectacol Aventurile lui Pingolino – duminică 4 februarie, ora 11:00 la cinematograful Happy Cinema din Liberty Center! În ținutul veseliei vă veți întâlni cu scriitorul Fanfarone care a scris o poveste despre prietenia dintre Pinguinul Pingolino și Tigruțul Frozo. Pingolino și Frozo pleacă împreună din povestea lui Fanfarone în cautarea Ținutului Cald și a Ținutului R… »
Continua

Spectacol de teatru interactiv Cenușăreasa

Spectacol de teatru interactiv Cenuşăreasa – Sâmbătă, 10 februarie 2018, ora 17:30 la Teatru la Cinema din cinematograful din Liberty Center. Spectacolul prezintă povestea cunoscută a Cenușăresei. Doi șoricei ne introduc în lumea basmului, cu candoare și umor. Fata cu suflet bun, este nedreptățită de mama și surorile ei vitrege,  însă cu ajutorul Zânei, nașa ei, reușește … »
Continua

Spectacol teatru „Inelul Magic”

„Inelul Magic”, duminică, 18 februarie 2018, ora 11:00, la Teatru la Cinema din Liberty Center. Rezervă bilete online pe www.teatrulacinema.ro sau la 031 005 1620 Cum ar fi dacă într-o zi am moșteni un Cocoș, dar nu orice cocoș, ci unul foarte istet și curajos ?! Haideți în ținutul Contelui bogat să descoperim frumoasa poveste a priceputului Cocoș și a inelului magic. O poveste… »
Continua

Spectacol teatru: Peripețiile lui Piticot

Spectacol Peripețiile lui Piticot – Sâmbătă, 24 februarie 2018, ora 11:00, la Teatru la Cinema din cinematograful Cine Globe – Auchan Titan.  Rezerva bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpara bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Povestea veselă a lui Piticot și gașca sa de prieteni! De curând Piticot şi-a pierdut bucuria şi pleacă în că… »
Continua

Spectacol teatru „Zâna Pădurii”

Spectacol teatru „Zâna Pădurii” – Sâmbătă, 24 februarie 2018, ora 17:30, la Teatru la Cinema din Happy Cinema – Liberty Center. Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. În lumea poveştilor, Zână Pădurii este ocrotitoarea tuturor vieţuitoarelor pădurii, însă, Lupul cel tot timpul î… »
Continua

Vicleniile Vulpii

Spectacol Vicleniile Vulpii, duminică, 25 februarie 2018, ora 11:00, la Happy Cinema din Liberty Center! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Vă invităm în povestea noastră să participați la vicleniile vulpii! Asa cum probabil v-ați gândit, vulpița noastră este una cam ștrengară și reușește să… »
Continua

Teatrul de păpuși – Muck cel Mic

Muck cel mic a fost un băieţel ce a trăit odată ca niciodată în Bagdad. Peripeţiile lui cu vrăjitoarea şi câinele fermecat, cu vizirul, califul şiştafeta palatului au fost povestite cândva de Wilhelm Hauff. Textul în versuri şi spectacolul de păpuşi, ilustrat cu cântece pe acorduri de muzică clasică, îi dau viaţă micului Muck ca să îi înveţe pe copii cât de important e să fii b… »
Continua

Teatru Păpuși Tom Degețel

Teatru Păpuși Tom Degețel: Trăiau odată în inima pădurii un tăietor de lemne cu nevasta lui. Nevasta spunea mereu că și-ar dori un băiețel fie el chiar și cât un degețel. O Zână bună auzindu-i le îndeplinește dorința, le dăruiește un băiețel mic cât un degețel. Dar ca orice copil Tom Degețel este și el naiv și sfârșește păcălit de doi hoți și intră într-o mare încurcătură. Dând… »
Continua

Spectacol Turtița năzdrăvană

Spectacol Turtița năzdrăvană, Duminică 14 aprilie 2018, ora 11:00, la Happy Cinema din Liberty Center! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Ca orice poveste începe cu a fost odată un Moș și o Babă triști că nu aveau un copil. Într-o zi, Moșul o roagă pe Băbuță să îi facă o turtiță. Baba face t… »
Continua

BabyCinema – Hai la film cu bebelușul din burtică/la purtător

Pe 21 aprilie, suntem invitați la BabyCinema – Hai la film cu bebelușul din burtică/la purtător! Detalii despre program: Vizionări speciale pentru părinții cu bebelușii în burtică sau în brațe! Happy Cinema București împreună cu Asociația SAMAS Sănătate pentru Mame și Sugari organizează din luna iunie o secțiune specială în programul de filme: vizionări dedicate mămicilor… »
Continua

Povestea lui Făt Frumos

Povestea lui Făt Frumos – duminică, 22 aprilie 2017, ora 17:30 la Teatru la Cinema la Happy Cinema din Liberty Center. Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310 051 620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Copiii sunt invitaţi la adaptarea interactivă şi modernă a îndrăgitului basm popular Făt Frumos. Micii spectactori vor face cunoşt… »
Continua

1 iunie la Happy Cinema

1 iunie la Happy Cinema: De 1 iunie vă propunem un exercițiu de imaginație și de evadare din cotidian, preț de câteva ore. Vă așteptăm cu o selecție de cinci filme de animație și un documentar (de neratat) atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.  Copiii cu vârste de până la 12 ani au acces GRATUIT! Happy Cinema face familiile fericite! Programul include titlurile: ἱ… »
Continua

1 IUNIE De Poveste

1 IUNIE De Poveste: „Copilăria este inima tuturor vârstelor“, spunea Lucian Blaga. De Ziua Internaţională a Copilului, haideţi să lăsăm grijile deoparte pentru câteva ore şi să ne bucurăm alături de cei mici de miracolul copilăriei. 1 IUNIE DE POVESTE propune celor mai mari sau mai mici următoarele activități:  – atelierul Cum se face o carte – Povestea mea de 1 iunie-cu … »
Continua

Vara asta ai Itsy Bitsy Film Mania la HAPPYCINEMA

Vara asta ai Itsy Bitsy Film Mania la HAPPYCINEMA: HAPPYCINEMA® și Itsy Bitsy FM au grijă ca vacanța de vară a copiilor să nu fie monotonă. În lunile iulie și august, de luni până vineri, copiii cu vârste de până în 12 ani vor avea acces gratuit la o selecție generoasă de filme, concepută special pentru ei. Programul include filme foarte cunoscute și iubite de cei mici, printre… »
Continua

KidsOut