Happy Cinema București

Spectacol teatru „Mica Sirenă”

Spectacol teatru „Mica Sirenă”

Îndrăgostită de Prinţul Eric, Ariel decide să renunţe la coada de sirenă în schimbul picioarelor şi apelează la Ursula, vrăjitoarea marii care îi îndeplineşte dorinţa, însă ca plată îi cere glasul ei minunat. Se va descurca Ariel în lumea oamenilor? Va reuşi să-l cucerească pe prinţ? Dar tatăl ei, Triton, Regele Marii cum va reacţiona? O adaptare plină de umor, după o frumoasă … »
Continua
Ocolul Pământului în 80 de… basme

Ocolul Pământului în 80 de… basme

Itsy Bitsy Show: Ocolul Pământului în 80 de… basme, cu Profesorul de Joacă, este un spectacol pentru toţi copiii curioşi, părinţii isteţi şi bunicii înţelepţi. Magie, jocuri, poveşti, teatru de umbre, giumbuşlucuri şi râsete cât cuprinde – cam aşa s-ar rezuma spectacolul Itsy Bitsy Show. Profesorul de Joacă aduce distracţia isteaţă, iar voi veniţi cu pofta de joacă. Spectatorii… »
Continua
BabyCinema - Hai la film cu bebelușul din burtică/la purtător

BabyCinema – Hai la film cu bebelușul din burtică/la purtător

Pe 30 septembrie, suntem invitați la BabyCinema – Hai la film cu bebelușul din burtică/la purtător! Editia IV 🙂 – Kingsman: Cercul de Aur În Kingsman: Cercul de Aur, eroii noștri fac față unor noi provocări. Atunci când sediul agenției este distrus iar lumea devine ostatică, călătoria lor îi conduce către Statesman, o organizație de spionaj în America. În această av… »
Continua
Povestea lui Făt Frumos

Povestea lui Făt Frumos

Povestea lui Făt Frumos – duminică, 22 octombrie 2017, ora 11:00 la Teatru la Cinema la Happy Cinema din Liberty Center. Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310 051 620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Copiii sunt invitaţi la adaptarea interactivă şi modernă a îndrăgitului basm popular Făt Frumos. Micii spectactori vor face cuno… »
Continua
Teatru pentru copii: Viața ca o poveste

Teatru pentru copii: Viața ca o poveste

Teatru pentru copii: Viața ca o poveste – Într-o eră a tehnologiei, copiii citesc din ce în ce mai puține povești. Personajele trăiesc doar dacă poveștile lor sunt citite, altfel dispar. Albă-ca-Zăpada s-a îngrășat, Mama vitregă a îmbătrânit, iar Scufița Roșie joacă și rolul Vânătorului. Într-o lume odată plină de magie și surprize, acum cuprinsă de neliniște, apar, parc… »
Continua
Filmele Olgăi - ediția de Decembrie

Filmele Olgăi – ediția de Decembrie

Filmele Olgăi – ediția de Decembrie: Proiecţii de film adaptate senzorial pentru copiii cu nevoi speciale. http://supereroiprintrenoi.ro/filmele-olgai/ EDIȚIA A CINCEA (decembrie)- „Dragonul vrăjit” Trailer: https://goo.gl/EdWrmN Olga este o fetiţă cu nevoi speciale căreia îi plac desenele animate, ca oricărui copil. Dar pentru ea condiţiile obişnuite din cine… »
Continua
Spectacol teatru: Motanul Încălțat

Spectacol teatru: Motanul Încălțat

Motanul încălțat – Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, ora 17:30, la Happy Cinema din Liberty Center! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. Un spectacol complex ce îmbină jocul actorilor cu păpuşi şi elemente de animaţie, un spectacol care încântă prin costume, decoruri şi starea de joc interac… »
Continua
Ariciul și țestoasa uriașă la Happy Cinema București

Ariciul și țestoasa uriașă la Happy Cinema București

Ariciul și țestoasa uriașă la Happy Cinema București din Liberty Center: 28 ianuarie 2018, ora 11:00. Rezerva acum bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310051620! Cumpara bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Un pui de vulpe naiv, încrezut și obraznic pleacă din vizuina sa la vânătoare fără voia Vulpoiului, pentru că se săturase să tot mănânce iepure! Mo… »
Continua
Aventurile lui Pingolino - spectacol LIVE

Aventurile lui Pingolino – spectacol LIVE

Spectacol Aventurile lui Pingolino – duminică 4 februarie, ora 11:00 la cinematograful Happy Cinema din Liberty Center! În ținutul veseliei vă veți întâlni cu scriitorul Fanfarone care a scris o poveste despre prietenia dintre Pinguinul Pingolino și Tigruțul Frozo. Pingolino și Frozo pleacă împreună din povestea lui Fanfarone în cautarea Ținutului Cald și a Ținutului R… »
Continua
Spectacol de teatru interactiv Cenușăreasa

Spectacol de teatru interactiv Cenușăreasa

Spectacol de teatru interactiv Cenuşăreasa – Sâmbătă, 10 februarie 2018, ora 17:30 la Teatru la Cinema din cinematograful din Liberty Center. Spectacolul prezintă povestea cunoscută a Cenușăresei. Doi șoricei ne introduc în lumea basmului, cu candoare și umor. Fata cu suflet bun, este nedreptățită de mama și surorile ei vitrege,  însă cu ajutorul Zânei, nașa ei, reușește … »
Continua
Teatru Interactiv Prințul Fermecat

Teatru Interactiv Prințul Fermecat

Teatru Interactiv Prințul Fermecat: Prințul cu părul albastru din Ținutul Albastru este transformat de Vrăjitoare în Căpcăun pentru a împiedica unirea Ținutului său cu Ținutul Roșu, prin căsătoria sa cu Prințesa. Aceasta din urmă pornește în ajutorul Prințului și cu ajutorul Zânei, a Fluturașului și a Gâscănelului reușește să o învingă pe Vrăjitoare printr-o formulă magică̷… »
Continua
Spectacol teatru „Inelul Magic”

Spectacol teatru „Inelul Magic”

„Inelul Magic”, duminică, 18 februarie 2018, ora 11:00, la Teatru la Cinema din Liberty Center. Rezervă bilete online pe www.teatrulacinema.ro sau la 031 005 1620 Cum ar fi dacă într-o zi am moșteni un Cocoș, dar nu orice cocoș, ci unul foarte istet și curajos ?! Haideți în ținutul Contelui bogat să descoperim frumoasa poveste a priceputului Cocoș și a inelului magic. O poveste… »
Continua
Spectacol teatru: Peripețiile lui Piticot

Spectacol teatru: Peripețiile lui Piticot

Spectacol Peripețiile lui Piticot – Sâmbătă, 24 februarie 2018, ora 11:00, la Teatru la Cinema din cinematograful Cine Globe – Auchan Titan.  Rezerva bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpara bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Povestea veselă a lui Piticot și gașca sa de prieteni! De curând Piticot şi-a pierdut bucuria şi pleacă în că… »
Continua
Spectacol teatru „Zâna Pădurii”

Spectacol teatru „Zâna Pădurii”

Spectacol teatru „Zâna Pădurii” – Sâmbătă, 24 februarie 2018, ora 17:30, la Teatru la Cinema din Happy Cinema – Liberty Center. Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. În lumea poveştilor, Zână Pădurii este ocrotitoarea tuturor vieţuitoarelor pădurii, însă, Lupul cel tot timpul î… »
Continua
Vicleniile Vulpii

Vicleniile Vulpii

Spectacol Vicleniile Vulpii, duminică, 25 februarie 2018, ora 11:00, la Happy Cinema din Liberty Center! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Vă invităm în povestea noastră să participați la vicleniile vulpii! Asa cum probabil v-ați gândit, vulpița noastră este una cam ștrengară și reușește să… »
Continua
teatrul de păpuși - muck cel mic

Teatrul de păpuși – Muck cel Mic

Muck cel mic a fost un băieţel ce a trăit odată ca niciodată în Bagdad. Peripeţiile lui cu vrăjitoarea şi câinele fermecat, cu vizirul, califul şiştafeta palatului au fost povestite cândva de Wilhelm Hauff. Textul în versuri şi spectacolul de păpuşi, ilustrat cu cântece pe acorduri de muzică clasică, îi dau viaţă micului Muck ca să îi înveţe pe copii cât de important e să fii b… »
Continua
KidsOut

KidsOut