Hollywood Multiplex

KINOdiseea Altfel la București

KINOdiseea, unul dintre cele mai mari festivaluri de filme pentru publicul tânăr din Europa Centrală și de Sud-Est, are în premieră anul acesta o ediție intermediară, în cadrul săptămânii Școala Altfel, între 15 – 21 mai, în București, la Cinema Muzeul Țăranului și Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Timp de 8 ani, KINOdiseea a adus publicului cele mai noi, iubite și apre… »
Continua

Cursuri teatru copii 5-8 ani

Cursuri teatru copii 5-8 ani: Cursurile de teatru pentru copii îi ajută să se exprime, să-și dezvolte calitățile, personalitatea, îi dezinhibă și îi face să aibă încredere deplină în ei înșiși.  Cursul de teatru pentru grupa de copii de 5-8 ani: – se va desfășura la Teatru la Cinema în sala 2 a cinematografului Hollywood Multiplex din centrul comercial București Mall – Ca… »
Continua

Cursuri teatru copii 9-12 ani

Cursuri teatru copii 9-12 ani: Cursurile de teatru pentru copii îi ajută să se exprime, să-și dezvolte calitățile, personalitatea, îi dezinhibă și îi face să aibă încredere deplină în ei înșiși.  Cursul de teatru pentru grupa de copii de 9-12 ani: – se va desfășura la Teatru la Cinema în sala 2 a cinematografului Hollywood Multiplex din centrul comercial București Mall – … »
Continua

Cursuri teatru copii 13-16 ani

Cursuri teatru copii 13-16 ani: Cursurile de teatru pentru copii îi ajută să se exprime, să-și dezvolte calitățile, personalitatea, îi dezinhibă și îi face să aibă încredere deplină în ei înșiși.  Cursul de teatru pentru grupa de copii de 13-16 ani: – se va desfășura la Teatru la Cinema în sala 2 a cinematografului Hollywood Multiplex din centrul comercial București Mall … »
Continua

Spectacol teatru „Micul Prinț”

„Micul Prinț” – Sâmbătă, 24 februarie 2018, ora 17:40, la Teatru la Cinema din Hollywood Multiplex – Mall Vitan.  Rezervă acum bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620! Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Spectacolul este o adaptare interactivă după povestea ”Micul Prinț” de A. de Saint-Exupery. Copiii vor fi companionii Mic… »
Continua

Spectacol teatru: Motanul Încălțat

Motanul încălțat – Duminică, 14 aprilie 2018, ora 17:30, la Hollywood Multiplex din Mall Vitan! Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului. Un spectacol complex ce îmbină jocul actorilor cu păpuşi şi elemente de animaţie, un spectacol care încântă prin costume, decoruri şi starea de joc inte… »
Continua

Spectacol teatru „Pinocchio”

Spectacol teatru „Pinocchio”: Bătrânul Gepetto, tâmplar iscusit a găsit într-o bună zi o buturugă de pin. Din această buturugă el a cioplit un baiețel..căci tare îi mai era urât atât de singur la bătrânețe. Zâna Albastră a dorit să îi aline singurătatea și a dat viață baiețelului. Dar iată ca după ce a prins viață Pinocchio a devenit un copilaș adevărat din toate punctele de v… »
Continua

Cartea Junglei

Cartea Junglei: Povestea spectaculoasă a lui Mowgli, un băiețel minunat crescut în junglă de către familia lupului Akela, va prinde viață într-un magnific spectacol de teatru interactiv! Pantera Baghera și ursul Baloo, bunii lui prieteni i-au dezvăluit toate secretele pădurii. Maimuțele Flecare s-au gândit să-l răpeasca pe puiul de om așa că, într-o seară, pe când toate animale… »
Continua

Spectacol teatru Robin Hood

Spectacol teatru Robin Hood – miercuri, 25 aprilie 2018, ora 11:00, la Hollywood Multiplex din Mall Vitan.   Rezervă bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620. Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Celebrul Robin Hood nu are nevoie de nicio prezentare. În ciuda Șerifului din Nottingam, care este veșnic pe urmele sale, Robin și bunii săi p… »
Continua

KidsOut