Hollywood Multiplex

KINOdiseea Altfel la București

KINOdiseea Altfel la București

KINOdiseea, unul dintre cele mai mari festivaluri de filme pentru publicul tânăr din Europa Centrală și de Sud-Est, are în premieră anul acesta o ediție intermediară, în cadrul săptămânii Școala Altfel, între 15 – 21 mai, în București, la Cinema Muzeul Țăranului și Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Timp de 8 ani, KINOdiseea a adus publicului cele mai noi, iubite și apre… »
Continua
Spectacol teatru: Dumbo cel isteț

Spectacol teatru: Dumbo cel isteț

Cei mici sunt invitați să li se alăture faimosului elefanțel Dumbo cel isteț în lunga și fascinanta sa călătorie în găsirea fluturașului său. În drumul său, Dumbo va fi acompaniat pe lângă micii spectactori și de îngerașul său care îi va sta drept sfătuitor și îndrumător. Cu ajutorul copiilor elefănțelul va reuși să răspundă ghicitorilor adresate de prietenii pe care îi va înt… »
Continua
Cursuri teatru copii 5-8 ani

Cursuri teatru copii 5-8 ani

Cursuri teatru copii 5-8 ani: Cursurile de teatru pentru copii îi ajută să se exprime, să-și dezvolte calitățile, personalitatea, îi dezinhibă și îi face să aibă încredere deplină în ei înșiși.  Cursul de teatru pentru grupa de copii de 5-8 ani: – se va desfășura la Teatru la Cinema în sala 2 a cinematografului Hollywood Multiplex din centrul comercial București Mall – Ca… »
Continua
Cursuri teatru copii 9-12 ani

Cursuri teatru copii 9-12 ani

Cursuri teatru copii 9-12 ani: Cursurile de teatru pentru copii îi ajută să se exprime, să-și dezvolte calitățile, personalitatea, îi dezinhibă și îi face să aibă încredere deplină în ei înșiși.  Cursul de teatru pentru grupa de copii de 9-12 ani: – se va desfășura la Teatru la Cinema în sala 2 a cinematografului Hollywood Multiplex din centrul comercial București Mall – … »
Continua
Cartea Junglei

Cartea Junglei

Cartea Junglei: Povestea spectaculoasă a lui Mowgli, un băiețel minunat crescut în junglă de către familia lupului Akela, va prinde viață într-un magnific spectacol de teatru interactiv! Pantera Baghera și ursul Baloo, bunii lui prieteni i-au dezvăluit toate secretele pădurii. Maimuțele Flecare s-au gândit să-l răpeasca pe puiul de om așa că, într-o seară, pe când toate animale… »
Continua
Cursuri teatru copii 13-16 ani

Cursuri teatru copii 13-16 ani

Cursuri teatru copii 13-16 ani: Cursurile de teatru pentru copii îi ajută să se exprime, să-și dezvolte calitățile, personalitatea, îi dezinhibă și îi face să aibă încredere deplină în ei înșiși.  Cursul de teatru pentru grupa de copii de 13-16 ani: – se va desfășura la Teatru la Cinema în sala 2 a cinematografului Hollywood Multiplex din centrul comercial București Mall … »
Continua
Spectacol teatru „Micul Prinț”

Spectacol teatru „Micul Prinț”

„Micul Prinț” – Sâmbătă, 24 februarie 2018, ora 17:40, la Teatru la Cinema din Hollywood Multiplex – Mall Vitan.  Rezervă acum bilete pe www.teatrulacinema.ro sau la 0310 051 620! Cumpără bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului! Spectacolul este o adaptare interactivă după povestea ”Micul Prinț” de A. de Saint-Exupery. Copiii vor fi companionii Mic… »
Continua
KidsOut

KidsOut