Igloo

Tehnica șervețelului pas cu pas

Tehnica șervețelului pas cu pas: atelier pentru copii 8 – 14 ani Îți place să să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale cât mai variate și neașteptate? Te invităm să participi la atelierele “Tehnica șervețelului pas cu pas”. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Cu ajutorul facilitatorului Costelina Dogariu, în cadrul acestor ateliere … »
Continua

Atelier Lego pentru copii 6-12 ani

Dacă ai între 6-12 ani, Igloo te invită la atelierul de Lego din 11 iunie, între orele 11.00-12.30. Avem meșter, avem multe cutii de Lego Technic, Lego Star Wars, Lego City, Lego Creator, care abia așteaptă să fie desfăcute de voi, așa că vă așteptăm cu drag! Gazdă cu vechime, Mihai Coca, student la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu – Secția design de produs, vă va … »
Continua

Atelier de decoupage pentru adulți și copii

Tehnica șervețelului pas cu pas – atelier decoupage pentru adulți și copii, sâmbătă 18 iunie, între orele 10:30 – 13:00. Îți place să să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale cât mai variate și neașteptate? Te invităm să participi la atelierele “Tehnica șervețelului pas cu pas”. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Cu ajutorul … »
Continua

Atelier de modelaj pentru copii

Dragi copii, Igloo v-a pregătit o nouă surpriză pentru această vacanță. Vă așteptăm sâmbătă 23 iulie, ora 11:00 la primul atelier de modelaj cu tema „Căsuța piticului”! Modelajul în lut este un excelent exercițiu de creativitate și libertate de exprimare, în special pentru copii. Lutul este o materie extrem de plăcută întrucât permite o prelucrare ușoară. Datorită a… »
Continua

Back to School

Dragi părinți și copii, Fiindcă suntem aproape de începerea noului an școlar, Igloo after-school vă invită la o dimineață de socializare și bună dispoziție marca Igloo. Copiii vor participa la ateliere de bricolaj (broșă din lemn pictată, mini-plușuri personalizate, modelaj în lut) iar părinții vor putea să stea de vorbă cu oamenii de la Igloo la o cafea și un fursec homemade.… »
Continua

Lego Club pentru copii 5-13 ani

Copiilor de 5-13 ani le propunem o serie de sesiuni prin intermediul cărora, cu ajutorul LEGO, vor înțelege mai bine cum funcționează lumea reală a mașinilor și mecanismelor. Zilnic, se confruntă cu diverse tehnologii şi maşini și sunt curioși să afle cum funcționează. Cum pot înțelege mai bine acest lucru dacă nu prin experimente practice, prin construirea lor efectivă la scar… »
Continua

2 în 1-Ateliere pentru copii şi părinţi

Sâmbătă, 1 octombrie, propunem întregii familii atelierul 2 în 1 în două variante! În același interval orar cât copiii dvs. construiesc lumea în miniatură la atelierul Lego, părinților sau bunicilor le propunem două variante de ateliere pentru adulți: cursul de TaiChi Chuan și atelierul de decoupage. Prin intermediul ofertei noastre 2 în 1 urmărim să vă facem și pe dvs adulții … »
Continua

Atelier decoupage pentru copii şi adulţi

Halloween is coming! Atelier de decoupage pentru copii și adulți Halloween-ul, chiar dacă este o sărbătoare de import, a devenit una dintre preferatele copiilor și o ocazie minunată pentru ca toată familia să petreacă timp impreună. In pregătirea acestei sărbători, toți dăm frâu liber imaginației și ne gândim cum să decorăm mai năstrușnic și mai haios casa, ce costume înfricoșă… »
Continua

Să Broscuim Împreună – atelier pentru copii şi adulţi

Să Broscuim Împreună – atelier de reciclare creativă pentru copii și adulți În pragul Halloween-ului, am invitat-o la Igloo pe Broscuţa Norocoasă! Broscuța Norocoasă ne va oferi o serie ateliere de reciclare creativă, în cadrul cărora copii, părinți sau bunici vor învăța cot la cot să împletească coșulețe din hârtie reciclată, să decoreze cu sfoară, să facă semne de carte, să p… »
Continua

Atelier de decoupage pentru copii și adulți

Fiecare dintre noi avem o ea în viața noastră, de la cele mai fragede vârste și până la cele mai înaintate, o mamă, o bunică, o soră, o iubită, o soție. Pentru că ne apropiem cu pași repezi de 8 martie, ne-am gândit să vă oferim un atelier în cadrul căruia vom crea cadouri speciale pentru ele, femeile deosebite din viața noastră. În 26 și 5 martie 2017, vom realiza două atelier… »
Continua

Oshibana – atelier de creație din flori presate

În cadrul seriei DIY Igloo Club vă invităm începând cu 9 septembrie, de la ora 17.00 la mai multe ateliere în cadrul cărora veți face cunoștință cu tehnica florilor presate sau OSHIBANA, arta japoneză prin care pictăm imagini din natură cu ajutorul materialelor vegetale presate. Dar care este semnificația cuvântului ? Oshibana = oshi si hana, Oshi = a presa, hana=planta. Cu pes… »
Continua

Young Engineers vine la Igloo Lego Club

Începând din 16 septembrie și până la finele lui 2017, în fiecare sâmbătă dimineața îi vom avea oaspeți permanenți la atelierele noastre de lego pe colegii de la Young Engineers Bucharest central, Romania cu două programe uluitoare, Provocara Lego (pentru copii 6-9 ani) și Robo Bricks (pentru copii de 10 – 13 ani). e2 Young Engineers reprezintă mii de copii din întreaga lume ca… »
Continua

Halloween is coming! Atelier de decoupage

Halloween is coming! Atelier de decoupage pentru copii și adulți Halloween-ul, chiar dacă este o sărbătoare de import, a devenit una dintre preferatele copiilor și o ocazie minunată pentru ca toată familia să petreacă timp impreună. In pregătirea acestei sărbători, toți dăm frâu liber imaginației și ne gândim cum să decorăm mai năstrușnic și mai haios casa, ce costume înfricoșă… »
Continua

Se caută un Campion! Curs de șah pentru copii

Se caută un Campion! Curs de şah pentru copii În 11 noiembrie 2017 , de la ora 13.00 deschidem un nou sezon al cursurilor de șah pentru copii ( inițiere și începători ). Tuturor copiilor care se vor înscrie la acest program, le vom acorda premii de bun venit ( o surpriză Lego și o piesă de șah de colecție ). Învățăm cel mai vechi și nobil joc distrându-ne, în mod interactiv, uș… »
Continua

Atelier DIY arts&crafts – îngerași cu zâmbet de copil

Atelier DIY pentru copii și părinți – îngerași cu zâmbet de copil: Dragi copii și părinți, în perioada 18 noiembrie – 16 decembrie 2017 desfășurăm seria de ateliere de arts&crafts, decorațiuni și decoupage dedicate sărbătorilor de iarnă. La aceste ateliere sunt bine veniți toți cei care doresc să își reîncarce bateriile prin activități relaxante și cât mai diferite de… »
Continua

Adio toamnă! Atelier arts&crafts pentru copii

Adio toamnă! Atelier arts&crafts pentru copii:  Toamna a fost darnică și blândă cu noi anul acesta. Deși suntem aproape de sfârșitul ei, parcurile sunt învăluite încă în galben, ruginiu și roșu. Te plimbi și ridici ochii spre cer și spre ramurile copacilor și te simți învăluit într-o simfonie de culori. Pentru că dorim să păstrăm vie peste iarnă această mantie de culori, v… »
Continua

Spiridușii Moșului – atelier de decoupage pentru copii și părinți

Urmăriți-ne și înscrieți-vă la atelierele de decoupage pentru copii și părinți, în care ne transformăm cu toții, de la mic la mare în spiridușii harnici ai Moșului!  Dragii noștri, Ne-am uitat mai cu atenție în calendar și ne-am dat seama că de acum într-o lună încep să ne bată Sărbătorile de Iarnă la ușă. Ca niște spiriduși harnici ce suntem am început să ne gândim și cred că … »
Continua

Spiridușii Moșului – atelier de decoupage pentru copii

Spiridușii Moșului – atelier de decoupage pentru copii: Dragii noștri, ne-am uitat mai cu atenție în calendar și ne-am dat seama că ne bat Sărbătorile de Iarnă la ușă. Ca niște spiriduși harnici ce suntem am început să ne gândim și cred că și voi deja, oare cum vom decora casa de sărbători, oare ce cadouri deosebite vom putea pregăti pentru persoanele dragi. Pe lista scur… »
Continua

Color me for Christmas – atelier arts&crafts pentru copii

Color me for Christmas – atelier arts&crafts pentru copii: Dragi copii, ne-am uitat cu atenție în calendar și ne-am dat seama că ne bat Sărbătorile de Iarnă la ușă. Ca niște spiriduși harnici ce suntem am început să ne gândim și cred că și voi deja, oare cum ne vom îmbrăca de Crăciun, care va fi ținuta cea mai haioasă și nimerită pentru aceste momente magice.  Noi, sp… »
Continua

Edu Club: Strategii de relaționare cu copiii impulsivi

Edu Club: Strategii de relaționare cu copiii impulsivi – Părinții și educatorii trăiesc zi de zi într-o lume a copiilor, plină de farmec, imaginație, dar și de provocări inedite, cărora trebuie să le răspundă într-o manieră pozitivă concentrată pe joacă, pe soluții eficiente, pe nevoia de atenție și iubire a copiilor. De multe ori constatăm că meseria de părinte este una… »
Continua

KidsOut