Impact Hub Bucharest

Piua! Târg pentru copii şi părinţi liberi

Un weekend întreg de fun, food & shopping alternativ, pentru copii şi părinţi liberi! 24 – 25 Septembrie 2016 Îţi facem cunoştinţă cu cele mai deştepte branduri româneşti pentru copii, pe muzică bună, cu fancy coffee + 50 de branduri super-creative care înţeleg şi respectă inteligenţa copiilor la fiecare vârstă. Salutări şi întrebări pe mail:  piua@breslo.ro Locaţie: … »
Continua

Seminar „Internetul şi tehnologia”

Cum să asigurăm un internet mai sigur pentru copiii noștri? Care este impactul mediului online asupra dezvoltării psihologice a copilului? Care sunt modalitățile prin care putem introduce Internetul în viața de familie și în procesul educațional într-un mod creativ și cu impact pozitiv? La toate aceste întrebări și multe altele, vom primi răspunsuri de la specialiștii Salvati C… »
Continua

Demo Class MT la Piua! Târg

Suntem bucuroşi să anunţăm participarea la @Piua! Târg pentru copii şi părinţi liberi şi vă invităm cu copiii până în 5 ani sâmbătă de la ora 18:00 la etajul 2 pentru un demo class gratuit Music Together. Cum se desfăşoară? Timp de 45 min facem muzică împreună, dansăm, explorăm instrumente muzicale şi cel mai important – bonding cu copilul tău. Participarea unuia dintre p… »
Continua

Piua! – Târg pentru copii și părinți liberi – Ep. 2

Un weekend întreg de fun, food & shopping alternativ, pentru copii şi părinţi liberi. Îţi facem cunoştinţă cu cele mai bune proiecte româneşti pentru copii, pe muzică bună, la un brunch gourmet + 50 de branduri super-creative care înţeleg şi respectă inteligenţa copiilor la fiecare vârstă. ÎNTREBĂRI: piua@breslo.ro ÎNSCRIERI: https://goo.gl/UaAk1N … »
Continua

Dichisar în București -Târg de Crăciun cu Fun, Food & Sisterhood

Dichisar în București -Târg de Crăciun cu Fun, Food & Sisterhood:  Facem primul brad în #casanoua la #timpurinoi, alături de 50 dintre cei mai iubiți creatori români; pe muzică bună, la o cafea adevărată cu prieteni buni, să ne vina cheful de sărbători! Join, love, share! ♥ Salut și întrebări >> dichisar@breslo.ro Bilete: 10 LEI, disponibile la intrare ______________… »
Continua
KidsOut

KidsOut