Impact Hub Bucharest

Seminar „Internetul şi tehnologia”

Cum să asigurăm un internet mai sigur pentru copiii noștri? Care este impactul mediului online asupra dezvoltării psihologice a copilului? Care sunt modalitățile prin care putem introduce Internetul în viața de familie și în procesul educațional într-un mod creativ și cu impact pozitiv? La toate aceste întrebări și multe altele, vom primi răspunsuri de la specialiștii Salvati C… »
Continua

Demo Class MT la Piua! Târg

Suntem bucuroşi să anunţăm participarea la @Piua! Târg pentru copii şi părinţi liberi şi vă invităm cu copiii până în 5 ani sâmbătă de la ora 18:00 la etajul 2 pentru un demo class gratuit Music Together. Cum se desfăşoară? Timp de 45 min facem muzică împreună, dansăm, explorăm instrumente muzicale şi cel mai important – bonding cu copilul tău. Participarea unuia dintre p… »
Continua

Piua! – Târg pentru copii și părinți liberi – Ep. 2

Un weekend întreg de fun, food & shopping alternativ, pentru copii şi părinţi liberi. Îţi facem cunoştinţă cu cele mai bune proiecte româneşti pentru copii, pe muzică bună, la un brunch gourmet + 50 de branduri super-creative care înţeleg şi respectă inteligenţa copiilor la fiecare vârstă. ÎNTREBĂRI: piua@breslo.ro ÎNSCRIERI: https://goo.gl/UaAk1N … »
Continua

Dichisar în București -Târg de Crăciun cu Fun, Food & Sisterhood

Dichisar în București -Târg de Crăciun cu Fun, Food & Sisterhood:  Facem primul brad în #casanoua la #timpurinoi, alături de 50 dintre cei mai iubiți creatori români; pe muzică bună, la o cafea adevărată cu prieteni buni, să ne vina cheful de sărbători! Join, love, share! ♥ Salut și întrebări >> dichisar@breslo.ro Bilete: 10 LEI, disponibile la intrare ______________… »
Continua

Piua! Târg pentru copii şi părinţi liberi

Primul târg alternativ pentru copii și părinți se întoarce! #Piua e cadoul nostru pentru copii și părinți liberi. Un târg, o întâlnire, un nod cum am învățat să facem, în care adunăm cât mai multe dintre brandurile care îi respectă pe copii așa cum îi respectăm noi. Pentru copii și familiile care îi învață să trăiasca frumos și liber, cu iubire, toleranță și curiozitate pentru … »
Continua

Piua! – Târg pentru copii și părinți liberi | Ep.3

Piua! – Târg pentru copii și părinți liberi | Ep.3:  Primul târg alternativ pentru copii și părinți se întoarce! #Piua e cadoul nostru pentru copii și părinți liberi. Un târg, o întâlnire, un nod cum am învățat să facem, în care adunăm cât mai multe dintre brandurile care îi respectă pe copii așa cum îi respectăm noi. Pentru copii și familiile care îi învață să trăiască … »
Continua

KidsOut