În picioarele goale

Atelier senzorial pentru copii de 1-4 ani

Atelierul propune activităţi şi jocuri senzoriale prin care micii curioşi vor descoperi misterele apei. Împreună vom vedea cum se transformă apa şi ne vom folosi mânuţele pentru a descoperi diverse senzaţii tactile, vom pregăti o licoare parfumată şi ne vom folosi năsucul pentru a o adulmeca, în timp urechiuşele se vor delecta cu melodii cristaline. Acest atelier se adresează c… »
Continua

Jocuri cu hârtie – Atelier de joc şi mişcare

Vă invităm la un atelier de joc şi mişcare pentru copii şi părinţi. Pe muzică şi în mişcare, alături de părinte copilul îşi va cunoaşte corpul, oglindindu-se în mişcările părintelui. Este mult mai simplu să înveţi ceva atâta timp cât şi mami face acel lucru dar şi ceilalţi copii. Tema acestui atelier va fi hârtia: vom explora pe muzică şi în mişcare prin exerciţii tot ce putem … »
Continua

Atelier senzorial – nisip kinetic

Vineri, la ora 11, vă invităm să ne jucăm în nisip, dar nu în orice fel de nisip… ci nisip kinetic. Avem culori, forme şi texturi numai bune să fie explorate de micile mânuţe curioase. Mai departe… imaginaţia nu are limite. Tema acestei săptămâni: în bucătărie – facem torturi, brioşe, budinci şi tot ce ne mai trece prin cap 🙂 Atelierul se adresează copiilor c… »
Continua

Managementul furiei la părinţi

Atelier pentru părinţi şi copii Uneori ajungem să ţipăm pentru că suntem convinşi că doar aşa copilul ne va asculta sau pentru că pur şi simplu repetăm nişte reţete cunoscute. Însă ţipătul poate produce panică sau dimpotrivă încăpăţânarea copilului care tocmai ţi-a descoperit punctul slab. Dacă e clar că furia nu ajută, cum să ne păstrăm oare firea şi cum să ne reconciliem cu c… »
Continua

Atelier creativ – Tradiţii româneşti

Haideţi să sărbătorim împreună Ziua României amintindu-ne de tradiţiile noastre. Făurim păpuşele din linguri de lemn şi învăţăm despre obiceiuri populare într-o atmosferă plină de căldură şi culoare. Vă aşteptăm cu drag să ne exersăm îndemânarea! Atelierul se adresează copiilor cu vârsta între 2 şi 5 ani, costă 30 ron şi include şi o oră de joacă. Înscrierile se fac pe mail la… »
Continua

Atelier creativ “Traista colorată”

Vineri, 2 decembrie, ora 18.30, vă invităm la atelierul creativ “Traista colorată”, recomandat copiilor cu vârste între 2-6 ani. O traistă te asteaptă s-o împodobeşti cu cele mai frumoase culori. Aşa că nu mai aştepta. Pregăteşte-ţi haine care nu se vor supăra dacă vor fi şi ele colorate, noi te aşteptăm cu drag, ca întotdeauna. Distracţia şi voia bună e garantată! Cost bilet: … »
Continua

Atelierul „Brăduţ frumos, brăduţ pufos”, 0-3 ani

Vineri, 9 decembrie, ora 18.30, vă invităm la atelierul „Brăduţ frumos, brăduţ pufos”, vârsta recomandată 0-3 ani. De mici e bine să preţuim natura. Noi te aşteptăm să te învăţăm cum poţi avea un brad de sărbători, fără ca acesta să fie tăiat. Fetru verde, pampoane colorate şi frumosul brad pufos şi elegant e gata! Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc) Cel de-al do… »
Continua

Atelierul creativ “Dăruieşte-mi aripi!”

Vineri, 16 decembrie, ora 18.30, vă invităm la atelierul creativ “Dăruieşte-mi aripi!”, recomandat copiilor cu vârste între 1-6 ani. Avem nevoie de aripi, din nea, din iarbă, din hârtie, din litere, din fantezie! Dăruiește-mi aripi! Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc) Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%. Adresa: În picioarele goale, strada Malva 3… »
Continua

Atelierul creativ „Dăruieşte-mi aripi!”

Vineri, 16 decembrie, ora 18.30, vă invităm la atelierul creativ “Dăruieşte-mi aripi!”, recomandat copiilor cu vârste între 1-6 ani. Avem nevoie de aripi, din nea, din iarba, din hârtie, din litere, din fantezie! Dăruieşte-mi aripi! Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc) Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%. Adresa: În picioarele goale, strada Malva 3… »
Continua

Joaca de-a actorul, curs copii 4-8 ani

Copiii adoră să se exprime. Jocurile de rol sunt jocurile lor preferate încă de la vârste foarte mici. Folosindu-ne de această predilecţie a copiilor de a se juca şi interpreta roluri încercăm să rezolvăm mici probleme pe care copiii le-ar putea avea, cum ar fi dicţia, neîncrederea, lipsa de concentrare. La acest curs însă, noi nu ne propunem să facem din copii actori, şi tocm… »
Continua

Ora de joacă senzorială

Joaca senzorială reprezintă un mod extraordinar de stimulare a minţii copiilor la un nivel profund, ceea ce pe termen lung creează mai multe legături neuronale, respectiv o inteligenţă mai ridicată. Astfel că vă propunem o sesiune de joacă adevărată, în care să explorăm împreună texturi, culori, mirosuri, să ne jucăm cu mânuţele descoperind magia lumii ce ne înconjoară. Pentru … »
Continua

Atelier de pictură pentru copii 4-9 ani

Atelierul de pictură îşi propune să exploreze latura artistică a copiilor învăţându-i diferite tehnici de pictură şi desen dar, în acelaşi timp, îmbogăţindu-le cultura generală cu informaţii despre marii pictori ai lumii. Temele abordate în acest modul: -Natură moartă/ statică – Studiu Paul Gauguin „Still life with fruits and lemons” -Pictură în pete de cafea … »
Continua

Atelier de mecatronică

Atelierul de mecanică şi robotică adresat micilor viitori ingineri este susţinut de ActiveBricks şi În picioarele goale. În cadrul acestuia copiii învaţă să realizeze roboţei cu ajutorul seturilor Lego Technic şi descoperă noţiuni de bază de inginerie mecanică. Atelierul se adresează copiilor pasionaţi de Lego şi de tehnică şi îmbină dezvoltarea creativităţii, a noţiunilor teh… »
Continua

Atelier creativ: Desen cu lână

Vă invităm să ne jucăm cu texturi şi culori şi să creăm opere de artă din lână. Lipim, tăiem, colorăm şi ne distrăm. Grupa de vârstă 2-5 ani. Deoarece ne adresăm copiilor mici, atelierele se desfăşoară împreună cu un însoţitor. Înscrieri pe adresa de mail joaca@inpicioarelegoale.ro sau la telefon 0755 999 109. Preţul este de 30 ron şi include şi o oră de joacă. Vă aşteptăm cu d… »
Continua

Atelier „Managementul furiei la părinți”

Uneori ajungem să ţipăm pentru că suntem convinşi că doar aşa copilul ne va asculta sau pentru că pur şi simplu repetăm nişte reţete cunoscute. Însă ţipătul poate produce panică sau, dimpotrivă, încăpăţânarea copilului care tocmai ţi-a descoperit punctul slab. Dacă e clar că furia nu ajută, cum să ne păstrăm oare firea şi cum să ne reconciliem cu copilul după ce totuşi am avut… »
Continua

Atelier creativ „Inimioare”

Vă invităm să creăm inimioare drăgălaşe pentru cei dragi. Lipim, înfăşurăm, colorăm şi ne distrăm. Grupa de vârstă 2-4 ani. Deoarece ne adresăm copiilor mici, atelierele se desfăşoară împreună cu un însoţitor. Înscrieri pe adresa de mail joaca@inpicioarelegoale.ro sau la telefon 0755 999 109. Preţul este de 30 ron şi include şi o oră de joacă. Vă aşteptăm cu drag! … »
Continua

Atelier de mărțișoare pentru copii și părinți

Pentru că vine luna mărţişorului, vă invităm la un atelier pentru copii şi părinţi de meşterit… mărţişoare. Tema propusă este o păpuşică. Distracţia este garantată. Atelierul se adresează copiilor de minim 5 ani şi părinţilor lor. Preţul este de 40 ron pentru un copil şi un părinte, sau 60 ron pentru 2 copii şi un părinte. Înscrieri la telefon 0755 999 109 sau pe mail la… »
Continua

Atelier creativ de Mărțișoare

Cum altfel ne-am putea petrece ziua de 1 martie dacă nu meşterind mărţişoare? Decupăm, lipim, colorăm, înfăşurăm, ne jucăm cu lână, fetru şi hârtie… într-un cuvânt, ne distrăm. Atelierul se adresează copiilor cu vârstă între 2 şi 4 ani. Preţul este de 30 ron/copil. Înscrieri la telefon 0755 999 109 sau pe mail la adresa joaca@inpicioarelegoale.ro. … »
Continua

Atelier creativ – pictură pe apă

Vă invităm să experimentăm o formă de pictură super distractivă: pictăm pe apă şi apoi transferăm pe hârtie. Această tehnică le arată copiilor un cu totul alt comportament al culorilor, ceea ce este fascinant. Grupa de vârstă 4-8 ani. Înscrieri pe adresa de mail joaca@inpicioarelegoale.ro sau la telefon 0755 999 109. Preţul este de 30 ron şi include şi o oră de joacă. Vă aştep… »
Continua

Atelier de Teatru de Umbre – Sasha și Pampon

Atelierul le oferă copiilor posibilitatea de a face propria poveste de teatru de umbre după o idee proprie, lucrând în echipă cu alți copii sau cu proprii părinți. În timpul atelierului își vor antrena imaginația, creativitatea, libertatea de expresie și își vor dezvolta abilități sociale, vorbitul în public, cooperarea. Scopul atelierului este de a da copiilor încredere în ide… »
Continua

Atelier de parenting „Cum trasăm limite copiilor”

Copiii îşi doresc multe lucruri şi este dificil pentru ei să accepte că nu pot primi orice oricând şi că nu pot face orice oriunde. Cum reuşim, ca părinte, să gestionăm dorinţele copiilor sau refuzul lor atunci când le cerem să facă ceva simplu cum ar fi să se spele sau să se îmbrace? Este mai eficient stilul părintesc autoritar sau cel permisiv? Cum putem să îl învăţăm pe copi… »
Continua

Atelier creativ – pictură pe pietre

Pictura pe pietre este o modalitate simplă de a explora culori, forme şi texturi folosindu-ne de materiale naturale. Astfel fiecare piatră va prinde viaţă în mânuţele micilor artişti, punându-le imaginaţia la încercare pentru a realiza o mică opera de artă. Grupa de vârstă 4-8 ani. Preţul este de 30 ron şi include şi o oră de joacă. Înscrieri pe adresa de mail joaca@inpicioarel… »
Continua

Atelier creativ 2-4 ani – Căsuța veselă

În fiecare săptămână, ne suflecăm mânecuţele şi mesterim, pictăm sau decorăm pentru a crea lucruri minunate. Atelierul creativ îşi propune să lase copiii să experimenteze, să înveţe din joacă, să îşi exprime creativitatea inocenţa şi în acelaşi timp să exerseze diverse deprinderi specifice vârstei. Săptămâna această creem o căsuţa veselă cu ajutorul diverselor materiale. Deoar… »
Continua

Mini ședințe foto de Paște

Vă invităm cu drag împreună cu „Fotografii cu dichis” la şedinţe foto de Paşte, realizate indoor cu ouă încondeiate, flori, culoare şi simplitate, bonus locul de joacă de unde cu greu îi veţi mai putea lua pe cei mici. Şedinţele foto vor avea loc sâmbătă, 1 aprilie şi vineri, 7 aprilie între orele 10 şi 13 şi durează 45 de minute. Preţul unei şedinţe foto este de 13… »
Continua

KidsOut