Institutul Francez - București

Clubul de vacanță – Institutul Francez

Clubul de vacanță, o idee bună pentru a-i ocupa pe cei mici în timpul verii ! Prelungim înscrierile până pe 25 iulie inclusiv pentru activitățile organizate de Institutul Francez la Liceul Francez Anna de Noailles în perioada 22 – 26 august ! Rezervați un loc și pentru copilul dumneavoastră aici! … »
Continua

Atelier L’heure du conte

Vino să te distrezi cu noi la mediatecă! Sâmbătă 29 octombrie, la 10:30, mediateca Institutului francez din Bucureşti şi librăria Kyralina vă propun Vremea poveştilor, atelier interactiv în care copiii cântă, se joacă, se amuză descoperind cărţi, cântece, filme în franceză…. Tema din această sâmbătă – „Legende şi poezioare muzicale”. Pentru mai multe inf… »
Continua

Cursuri Franceză – Institutul Francez

În decursul anului, la Institutul Francez, mai mult de 400 de copii şi adolescenţi cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani vin săptămânal la institut pentru a se perfecţiona în franceză. Aici beneficiază de metode de învăţare recente, adaptate nivelului şi vârstei fiecăruia. Profesorii sunt specializaţi într-o pedagogie activă, care favorizează comunicarea orală şi scrisă. Tarifel… »
Continua

Educaţia în perspectiva celei de-a patra revoluţii industriale

Educaţia în perspectiva celei de-a patra revoluţii industriale în cadrul Bucharest Science Festival 2017, vineri 29 septembrie 2017! Maşinile autonome au devenit o realitate, dronele livrează bunuri, iar sistemele expert bazate pe învăţare automată depăşesc deja în performanţă specialiştii umani. Ne aflăm în pragul unei noi revoluţii, definită de introducerea pe scară largă a s… »
Continua

Clubul de Vacanță în Limba Franceză

Pentru ca învățarea limbii franceze să fie asociată cu o activitate făcută din plăcere, Clubul de vacanță în limba franceză vizează, prin activitățile propuse, să mobilizeze creativitatea și imaginația participanților.Plecând de la activități de divertisment organizate în jurul unui proiect pedagogic, obiectivul principal al acestor cursuri este dezvoltarea competenței de comun… »
Continua

KidsOut